De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 32 – 2019

about last week 2019

Wederom weer een heerlijke week gehad vol met leuke mijlpalen. Zo kan Zoë op haar rug zwemmen en veter strikken. Stonden we voor een dichte school en hebben we lekker gewinkeld maar we hebben nog veel meer gedaan. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Week 32

Maandag

assepoester

We beginnen de dag met een film. Vandaag kijken we Cinderella. Zoë heeft hem helemaal goedgekeurd en zong de hele dag bipedibapetiboo..

bloem

bloem met vlinder

In de bloemen die we in de tuin hebben staan komen een soort vlindertjes/motten? Erg leuk om te zien. We gaan nu sparen voor een echte vlinderstruik waar dus allerlei vlindertjes op af komen.

De rest van de dag doen we niet heel veel en maak ik ook geen foto’s

Hier kan je onze avonturen van afgelopen week lezen.. week 31

Dinsdag

Zoë gaat in de ochtend naar school en ben ik (nog steeds) bezig om onze eerste vlog te editen. Wel heel leuk om iets ‘nieuws’ te leren maar wat is dit moeilijk zeg.. Hopelijk krijg ik er binnenkort meer handigheid in.. Mocht er iemand een tip hebben voor een makkelijk edit programma dan houd ik mij graag aanbevolen. Want degene die ik nu heb is behoorlijk ingewikkeld (da Vinci Resolve)

kusje

In de middag is het lekker bewolkt maar nog wel heel warm, dus we vermaken ons prima op de tuin.

bananen

De banaantjes in de boom groeien ook nog steeds door. Het worden wel hele dikke joekels hoor haha. Ben erg benieuwd wanneer ze rijp zijn. Ik ga er van de week denk ik eentje plukken om te kijken wat de vorderingen zijn haha. Ik houd je op de hoogte..

Woensdag

Zoë zou eigenlijk naar school toe gaan, maar toen we daar aankwamen werd ik gebeld door de zwemjuf. Ze gaf aan terug van vakantie te zijn en graag weer een zwemles wilde inplannen. Omdat ze vandaag net terug was besloten we om de ‘eerste’ zwemles voor donderdag (morgen) in te plannen. Ik heb Zoë maar weer mee naar huis genomen, want ik combineer het zwemmen dan met een ochtendje school. Scheelt mij ook heel ver rijden.

We gingen boodschappen doen en daarna naar de rommelmarkt. Helaas geen foto’s van.

dolfijnen

dolfijnen

In de middag brachten we nog even een bezoekje aan het dolfinarium. Zoë is echt helemaal gek van de dolfijnen en pinguïns..

baby pinguin

De baby pinguïn wordt ook steeds groter en kan al een beetje staan. Helaas kan ik steeds geen goede foto’s maken want het verblijf/de ramen worden namelijk niet schoongemaakt. Hier hangt wel netjes een briefje van, dat het te maken heeft met de jonge pinguïns.. maar wel heel jammer natuurlijk

koken in de tuin

In de middag spelen we lekker nog even op de tuin.

Donderdag

my litle pony

We kijken tijdens het ontbijt naar my little pony. Erg leuk om te zien..

Daarna rijden we naar school, echter toen we daar aankwamen stonden we voor een dichte deur. Met nog wat andere ouders gebeld te hebben bleek er weer een Spaanse feestdag te zijn. Helaas heeft de inval receptioniste vergeten een mail te sturen waardoor we dus niet geïnformeerd waren.

Geen probleem want dan gaan we gewoon wat anders leuks doen. (wel jammer dat ze gisteren dus niet naar school is geweest)

pietje

stop and dance

We zetten de tv met YouTube aan en houden een dance marathon..

De rest van de middag oefenen we met het strikken van veters..

Vrijdag

Vandaag gaat Zoë eerst weer lekker een ochtendje naar school en ik ga even winkelen.

zwemspullen

hatchimals 4

Ik koop wat nieuwe spulletjes voor bij het zwembad voor Zoë en een klein cadeautje omdat ze alles zo ontzettend goed en snel oppakt.


eurovreter

Na school haal ik Zoë weer op en gaan we samen nog even naar een ander winkelcentrum, we moeten namelijk nog even boodschappen doen bij de Carrefour.


strik diploma

Na gisteren veel geoefend te hebben kan Zoë vandaag zelf haar veters strikken. De knoop zit nog niet heel stevig in maar de veters zitten aan elkaar vast. Zo trots op mijn kleine meisje.. Het strikdiploma heb ik gratis gedownload via de website kleuteridee

Zaterdag

Vandaag zouden we een lekker dagje weg gaan echter toen we een half uurtje onderweg waren. Begon Zoë ineens te huilen en gaf ze aan dat ze zich niet lekker voelde.. Ik voelde aan haar hoofd en deze voelde enorm warm aan.. We zijn dus rechtsomkeer naar huis gegaan en daar hebben we de rest van de dag ziekjes doorgebracht. Dus je snapt natuurlijk wel dat ik geen foto’s heb gemaakt.

Zondag

Vandaag helaas ook geen foto’s. Want Zoë voelt zich nog steeds niet lekker en we doen het dus lekker rustig aan vandaag..

En dat was alweer onze week. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om met ons mee te kijken. Heerlijke week toegewenst!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week, Persoonlijk | 0 reacties | 19 augustus 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge