De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 31 – 2019


about last week 2019

Een week waarin de remmen van mijn auto niet meer werkten, we weer naar het dolfinarium gingen, heel veel films hebben gekeken en nog veel meer. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 31

Maandag

barbapapa

Vandaag gaan we leuk knutselen, we zoeken in de tuin een aantal stenen en gaan deze verven.

barbapapa

Het lukt al aardig toch?

hek

Dit is de scheidingsmuur tussen onze tuin en die van de buren. Muisje kan hier heel goed overheen en op springen dus daar moet wat voor. Ook aangezien de buurkat op de hoge muur aan de andere kant zit. Muisje wil heel graag de buurkat vangen en zit elke dag wel te azen hoe hij vanaf de kleine muur op de hoge muur kan springen. We hebben dus een klusjesman ingehuurd die het ‘goedkoop’ voor ons kan oplossen.

hek maken

Hier zie je de klusjesman met Richard overleggen hoe het verder afgemaakt moet worden. De boormachine van de klusjesman is leeg dus hij kan vandaag niet verder. Woensdag komt hij weer terug om het af te maken Wel weer enorm balen..

Vandaag kan je ook lezen wat voor een avonturen wij afgelopen week hebben meegemaakt.. Week 30

Dinsdag

Als we even boodschappen hebben gedaan en bijna weer in de garage zijn slaat de auto af.. Als ik de auto dan weer wil starten blijken mijn remmen het niet meer te doen. Heel voorzichtig parkeer ik hem aan straat met de handrem en bel de spaanse ANWB.. Toch wel heel eng hoor als je remmen het niet meer doen. Gelukkig gebeurde het niet op een ander moment, moet er echt niet aan denken dat er iets ergs kon gebeuren. Wat dat betreft hebben we wel een engeltje op onze schouder..

De dame van Spaanse ANWB geeft aan dat de sleepwagen om 16 uur komt om de auto te halen. Dus tot die tijd moeten we gewoon wachten..

Om de tijd door te komen en onze gedachten even te verzetten, besluiten we om even naar het dolfinarium te gaan.

baby pinguin

Je ziet het niet heel goed maar daar in het midden ligt een pluizenbolletje. Een baby pinguïn. We kunnen niet wachten totdat het kleintje kan waggelen! Lijkt mij super bijzonder om te zien.

glijbaan

Er moet natuurlijk ook even gespeeld worden..

pech met de auto

Als we de auto in de middag naar de garage hebben gebracht. Lopen we een beetje verdrietig weer naar huis. De man van de garage weet niet precies wat er aan de hand is. Dus we moeten maar duimen dat het nog gemaakt kan worden..

klimmen

Als we thuis zijn, laat Zoë nog even zien dat ze echt een aapje is want ze klimt zo in de paal van de overkapping

Woensdag

rommelmarkt

Als Zoë lekker op school zit, besluit ik even over de rommelmarkt te wandelen. Helaas dit keer niks gekocht.

hek maken

In de middag komt de klusjesman het hek afmaken, zodat muis er niet meer overheen kan springen.

hek maken

Na 3 uur zwoegen in de hitte is het eindelijk af. Het ziet er niet zo heel mooi uit maar goed we kunnen er ook niet teveel geld tegen aan gooien want we weten natuurlijk niet of we hier kunnen blijven. Dus voor nu is dit een mooie oplossing!

Donderdag

muisje slaapt

ugly dolls

In de ochtend ligt muisje lekker op de bank te slapen terwijl Zoë en ik een leuke film kijken (ugly dolls).

krijt tekening

Daarna gaan we buiten lekker krijten. Op Pinterest zie ik heel veel leuke dingen. Dus die proberen we na te maken.. Het lukt aardig als zeg ik het zelf maar het belangrijkste is dat we ontzettend veel lol hebben.

muisje

Muisje ligt ondertussen buiten in de stoel te relaxen..

Vrijdag

Als Zoë in de ochtend weer op school zit, besluit ik even om over de braderie te wandelen. Zoë wil heel graag de tuin versieren met nog wat bloemetjes. Aangezien ons budget hiervoor niet al te groot is, probeer ik wat goedkope plantjes op de braderie te kopen.

plantjes planten

Als Zoë thuiskomt staan er heel wat plantjes op haar te wachten. Het waren allemaal kleine plantjes voor een euro. Dus ben benieuwd hoe ze het in de tuin gaan doen.

allemaal plantjes

Nou het staat er allemaal weer gezellig bij!

Laat in de middag word ik door de garage gebeld dat de auto gemaakt is. Er bleek een sensor van mijn rem niet meer te werken. Ik ben echt zo blij dat het is opgelost..

Zaterdag


oefeningen maken

In de ochtend begint Zoë met wat werkjes van school. We willen natuurlijk niet dat ze iets vergeet, dus herhalen, herhalen en herhalen

cake bakken

In de middag bakken we een lekkere cake en eten bij de patatzaak wat lekkers.

De rest van de dag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt..

In de avond kijk ik met Richard nog een hele spannende film ‘red sea diving resort’. Zeker een aanrader om te kijken!

 

Zondag

stoeltje

We waren helemaal vergeten dat er een aantal pakketjes van Ali Express binnen waren gekomen Dus die pakte ik vandaag uit. Aangezien er ook een aantal cadeautjes voor Zoë’s verjaardag, Sinterklaas en Kerst tussen zitten kan ik ze niet allemaal laten zien. Wel deze leuke naam sticker voor op haar stoeltje..

De rest van de dag maak ik ook helemaal geen foto’s. Sorry!

In de avond kijken Richard en ik weer een film en deze keer ‘The Avengers – Endgame’. Ook zeker een aanrader om te kijken, al duurde hij wel wat lang (3 uur)

En dat was weer onze week. Deze week gaan we weer gewoon verder met genieten want over precies een maand begint voor Zoë de school weer. Ik wens jullie ook allemaal een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week, Persoonlijk | 1 reactie | 12 augustus 2019 |

Comments
    CommentLuv badge