De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 31 – 2018

about last week

 

Iets later op de dag, maar hierbij toch onze About last week.. van afgelopen week. De eerste helft van de week begon nog steeds moeizaam. Zoë had nog steeds last van haar mondje waardoor het nog erg moeilijk was om te eten en drinken. Langzaamaan ging het gelukkig elke dag een stukje beter waardoor we toch nog leuke dingen konden doen.

About last week.. week 31 – 2018

Maandag

spelen

Een beetje blurry foto maar zo voelde we ons ook. Na dagen lang huilen, schreeuwen, niet kunnen eten/ drinken van de pijn en het ook niet kunnen slapen. Gaat het gelukkig steeds een stukje beter. Vandaag begonnen we dus ook maar heel rustig met het spelen met de poppetjes

Eten en drinken gaat nog steeds rampzalig, maar beetje bij beetje komt er toch steeds een hapje pudding/toetje naar binnen. Ik probeer er alles aan te doen om haar maar niet weer op te laten nemen in het ziekenhuis (infuus)

Hier kan je ook lezen wat wij afgelopen week allemaal hebben gedaan. About last week.. week 30

Dinsdag

niet willen eten

Nog steeds eet ze alleen maar pudding, alles geprobeerd, babyvoeding, soep, pyjamapapje, gepureerd eten. Maar nee hoor. Alleen een paar kleine hapjes pudding. In de avond begint ze eindelijk ook een beetje Brinta pap te eten. Er komt gelukkig schot in de zaak.

ali express

Er komen gelukkig ter afleiding wat pakjes binnen. Voor het eerst heb ik wat besteld bij Ome Ali. Dus ben erg benieuwd..

ali express

Stickers en washi tape om een autobaan mee te maken. Gaat een DIY projectje worden voor wat leuks in het vliegtuig. Alleen jammer dat de bocht stickers wat gekreukt zijn maar misschien valt het met het plakken wel mee.

lego

Ook komt er nog wat lego binnen. Ik wilde even kijken of dit al iets voor Zoë, aangezien ze natuurlijk dagelijks met haar poppetjes speelt en megabloks

lego dierenverzorger

Heel leuk spul echter ik denk dat ze hier toch nog net iets te jong voor is. Ach voor 66 cent en een euro verzendkosten mag ik niet klagen. Ik had nog twee setjes besteld van lego friends (zwembad en een dieren dierenkliniek). Nouja, leuk voor als ze ietsjes ouder is.

enkelbandje

Ook kwamen er nog 2 armbandjes binnen. Voor Zoë net iets te groot, dus besluiten we het om als enkelbandje te gebruiken.

Al met al valt het mij allemaal heel goed. Alles is netjes en klopt zoals in de beschrijving staat. Dus tja, het is zoals ze zeggen verslavend dus heb ik gelijk nog een aantal dingetjes besteld.

Woensdag

rommelmarkt

In de ochtend eet Zoë een groot bord Brinta pap leeg. Echt hoor, ik sprong nog net geen gat in de lucht. Maar wat is het fijn als de eetlust een beetje terugkomt. We gaan (omdat ze nu ook wat meer energie heeft) eventjes naar de rommelmarkt. Ik draag haar het meeste, maar dan zijn we er toch even uit geweest.

gekocht op rommelmarkt

We vinden toch weer twee poppetjes die we nog misten. Altijd leuk. De linker is Loula het hondje van Pocoyo en de rechter is natuurlijk brandweer Donald.

ticket geboekt

In de middag moet ik echt even wat dingen regelen. Dus Zoë mag legaal even op internet. Ik bel het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor de laatste controle voor Zoë haar hartje. De afspraak kan gelukkig voor in November ingepland worden. Er moeten dan natuurlijk ook vliegtickets geregeld worden, een afspraak bij de tandarts en bij het consultatiebureau. Echter doen ze bij het consultatiebureau natuurlijk weer moeilijk omdat November nog zo ver weg is.

Ook moet ik de rekeningen van het ziekenhuis hier nog declareren. Gelukkig kan dit ook digitaal en hoef ik het niet per post op te sturen. Toch nog een bedrag van over de 800 euro. Dus hopelijk wordt het snel op mijn rekening teruggestort.

muis met catnip

Mr. Muis is nog steeds helemaal happy met zijn unicorn catnip knuffeltje.

Donderdag

brinta

Na gisteren een paar bordjes Brinta gegeten te hebben en vanochtend ook, barst Zoë weer van de energie.


wandelen

We besluiten dan ook maar even om naar het winkelcentrum te gaan. Want er is natuurlijk nog steeds uitverkoop.


spelen

Er is in het winkelcentrum ook een speeltuin en daar wil ze graag even spelen. Na bijna anderhalve week niks te hebben kunnen doen is dat heel begrijpelijk.


uitverkoop

Maar er moet ook even gewinkeld worden en dit is onze buit.. Tja alleen maar kleren voor Zoë

De rest van de dag doen we het lekker rustig aan.

Vrijdag

eurovreter

Omdat ik ook nog even bij een andere H&M wil kijken besluiten we om vandaag nog even naar een ander winkelcentrum te gaan. Daar staan helaas heel veel van deze eurovreters.. nouja vooruit dan maar.

uitverkoop

Ook daar slagen we weer heel goed. We kopen ook nog een verlaat verjaardagscadeau voor Richard. Zijn portemonnee was kapot en hier zagen we een hele mooie leren variant. Ook het spelletje 4 op een rij. Deze had Zoë van haar nichtje Caitlin gekregen afgelopen keer dat we in NL waren. Echter konden we het toen niet meenemen omdat onze handbagage koffers al heel vol waren. Nu zagen we een kleine variant voor 1,50. Alleen merkte Zoë toen weer op dat het toch niet helemaal hetzelfde was. Dus volgende keer maar die andere ophalen in NL haha.

trein

Met het treintje weer terug naar huis. Lekker hoor 30 graden!

Zaterdag

Richard is vandaag vrij, dus er staat weer iets leuks op de planning. Maar eerst gaan we even naar de Nederlandse supermarkt want de Brinta is bijna op. Daar kopen we natuurlijk weer meer dan de bedoeling is, lees; dropjes, wijko satésaus, witte zachte bolletjes, nibbit ring chipjes en bifi worstjes.. niet vaker doen want voor dit alles moesten we meer dan 30 euro betalen. OEPS

juzcar

Na een rit van ruim drie uur (normaal rijdt je dit binnen 1,5 uur) we moesten onderweg veel stoppen omdat Richard nog veel moest bellen vanwege zijn werk. Komen we eindelijk aan in het smurfendorp Júzcar. Op internet stond dat dit dorpje nog tot 15 augustus 2018 in het thema zou staan van smurfen maar vanwege boze erfgenamen die geld willen zien moet het allemaal overgeschilderd worden.. In het dorpje dit nagevraagd te hebben bij het vvv kantoor, blijkt dit helemaal niet waar te zijn en het blijft het hier gewoon het smurfendorp heten met de bijbehorende muurschilderingen en verstopte smurfen.

smurfendorp

We hebben ontzettend veel lol gehad met het maken van foto’s

juzcar smurfendorp

Jaja, Ik moest ook even op de foto.

ronda

Omdat het dorpje Júzcar maar 25 minuutjes van Ronda afligt besluiten we om daar ook even naar toe te gaan. Tja als we toch in de buurt zijn. Echter blijkt het daar enorm heet te zijn incl. een warme wind. Dus niet zo fijn om hier rond te wandelen. We genieten enorm van de weidse vergezichten.

ronda park

We zoeken veel schaduwplekjes op maar het is gewoon echt te warm.

ronda

De beroemde brug moest natuurlijk ook even gefotografeerd worden. We besluiten om hier binnenkort maar een nachtje heen te gaan. Vrijdag weg en zaterdagavond weer terug. Dan hebben we de hele dag om dit mooie plaatsje te bezoeken. Want na wat rondgereden te hebben, hebben we waanzinnig veel leuke en mooie dingen gezien.

We komen savonds laat weer terug, dus Zoë kan gelukkig gelijk naar bed. Echter heeft ze geen zin en besluit ze gewoon tot 01 uur lekker wakker te blijven.. Heel fijn (NOT)

Zondag

oefenen met schrijven

Omdat Zoë nog heel erg moe is.. Tja dan moet je maar niet zo laat gaan slapen. Doen we het rustig aan vandaag. Ze moet van mij maar weer even gaan oefenen met schrijven.

spelen

Daarna natuurlijk hoe kan het ook anders gaat ze weer spelen met haar poppetjes..

sushi

Omdat Richard gisteren op zijn vrije dag toch nog onderweg veel heeft moeten werken, besluiten we om even gezellig samen te lunchen.

sushi

Sushi it is!! Dit is echt ons favoriete restaurant. Ps. dit is nog lang niet alles hoor, alleen weer vergeten om foto’s te maken..

op mn nek dragen

Onderweg is Zoë weer moe en besluit ik haar te tillen. Aangezien ik mijn armen en haar benen heb ingesmeerd glibbert ze te telkens weg. Dus dan maar op mijn nek. Zoë vindt het helemaal geweldig en zingt onderweg allerlei leuke liedjes.

buiten spelen

Thuis mag ze nog even lekker met water kliederen en .. waar is Muisje nou gebleven?

muisje

Nou dat kan toch helemaal niet lekker liggen.. Nouja!

Dan denk je dat Zoë hartstikke moe is van het te laat naar bed gaan.. maar neehoor. Vandaag weer enorm laat. Wat betekend dat ik dus ook niet aan mijn About last week artikel kan zitten.

Dus tja, maandag maar even tussen de bedrijven door in orde maken. Gelukkig gaat het allemaal al weer een heel stuk beter met Zoë. Ze gaat dan ook gewoon dinsdag weer oefenen op school. Richard is vanaf woensdag weer een paar dagen weg dus dan zijn we weer even alleen. We hebben verder (op school na) nog niks op de planning staan. Dus we zien wel waar het schip strand. 

Ik wens jullie allemaal weer een heerlijke week toe!?

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 3 reacties | 6 augustus 2018 |

Comments

 • Ik geniet altijd zo mee met jouw foto’s, wat zijn ze weer leuk! Muis, je dochtertje met haar speelgoed zo zoet aan het spelen en ja, natuurlijk, die geweldige foto in het smurfendorp!
  Ali is echt verslavend, hè? Ik kijk echt alleen als ik iets zoek, als ik ga scrollen dan zie ik teveel leuks wat weer nauwelijks iets kost.
  Ik ben benieuwd naar je DIY project in het vliegtuig… Ga je de vluchtroute anders maken hahaha!
  Blij dat het met haar weer wat beter gaat en o hemeltje, geen idee dat Nederlandse supermarkten daar zo duur waren.
  Fijne week!

 • Fijn dat het weer beter gaat met Zoë. En wat een leuk uitstapje naar het smurfendorp.
  Darina onlangs geplaatst…Op mijn wensenlijstje | Augustus 2018My Profile
CommentLuv badge