De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 30 – 2019

about last week 2019

We hebben weer een heerlijke vakantieweek gehad.. We zijn onder andere bij het dolfinarium geweest, hebben heerlijk op het strand gespeeld. Paella gegeten cadeautjes gekregen en nog heel veel meer. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 30

Maandag

Vandaag heb ik een ‘nieuwe’ tweedehands fiets gekocht voor Zoë. We hadden al een hele mooie fiets gekocht maar deze was toch echt te groot, ze is er al een paar keer afgevallen. Omdat ze ontzettend graag wil leren fietsen. Heb ik nog een leuk fietsje op internet kunnen vinden. De andere gaan we nu weer op de Spaanse marktplaats proberen te verkopen..

De hele dag heeft Zoë dus op haar fiets gefietst. Ik word hier dus zelf ook heel blij van. Als je kind maar gelukkig is, ben je hetzelf ook.. Zo waar!

oogdruppels

Helaas heeft Zoë nog steeds last van ontstoken oogjes dus we blijven trouw druppelen. Helaas moeten we wel de zwemles afzeggen omdat haar oogjes nog steeds vol ‘snot’ zitten.

Dinsdag

brand bij de budhisten tempel

estupa

Zoë gaat vandaag weer lekker naar schooltje als we daar zijn ga ik gelijk even kijken wat de schade is bij de Budhisten tempel waar afgelopen zaterdag een enorme brand was. Gelukkig is het meeste bewaard gebleven en is voornamelijk de natuur weggebrand.

zwemles

smiddags voor de laatste keer zwemles. De juf gaat morgen voor 2 weken op vakantie. Dus nu twee weken lekker zelf oefenen. Met haar oogjes gaat het ineens een stuk beter. Met een duikbrilletje op krijgt ze ook geen chloor in haar oogjes.

fietsen

Ook gaan we weer fietsen vandaag want tja, ze wil zo graag zonder zijwieltjes leren fietsen

Woensdag

rommelmarkt

Ik zet Zoë sochtend weer af op school en ga daarna zelf naar de rommelmarkt.

engelse boekjes

Ik slaag goed want ik koop allerlei leuke ‘leren’ lezen boekjes in het Engels

disney prinses

Twee prachtige prinsessen jurkjes van Disney

en een aantal kindercd’s voor in de auto. Dit alles kostte bij elkaar maar 8 euro. Dat is nog eens leuke winkelen toch!

De jurkjes en boekjes worden ingepakt en liggen vast klaar voor (verjaardag, sinterklaas en kerst).

Als ik Zoë smiddags uit school heb gehaald en de auto in de parking hebben gezet. Lopen we de trap op naar boven en dan hoor ik ineens onze deurbel (kan ook de deurbel van de buren zijn haha) We sprinten naar boven en rennen naar de algemene deur. Daar zien we net op tijd de postbode in zijn wagen en vragen of hij toevallig aan onze bel rinkelde. Jahoor, het was voor ons want hij had dit grote pakket bij hem. Mijn zus had weer een verassingsdoos voor ons gemaakt met allerlei lekkere dingen en cadeautjes en boekjes. Altijd enorm blij mee want kijk maar mee wat er allemaal inzat..

cadeautjes

de cadeautjes..

leer en leesboekjes

leer, lees en spelletjes boekjes..

en onwijs veel lekkers!

We zijn er enorm blij mee en zitten smiddags al lekker te smikkelen van al dat lekkers

fietsen

en natuurlijk moet er in de middag nog even gefietst worden..

 

Als we op het pleintje zijn word ik ineens gebeld door de postbode dat hij een pakketje voor ons heeft maar ons huis niet kan vinden. Toevallig stond hij ook op het pleintje dus het was heel simpel afgeven haha

Donderdag

oefeningen

We beginnen de dag met oefeningen. Nu Zoë schoolvakantie heeft moet er toch nog een beetje gewerkt worden, wel op een speelse manier waarop Zoë het ook gewoon leuk vindt.

maskertje

We gaan ook even naar de Chinees (soort action) en Zoë wil graag even wat maskertjes testen haha

spulletjes

We kopen wat inpakpapier en wat bakjes..

krassen

krasposter

Er moet natuurlijk ook met de krasposter gespeeld worden die ze van tante Barbara heeft gekregen.. op de grond in het niet zo handig. Dus we plakken hem gewoon tegen de muur in de gang.

muis

Muis ligt ondertussen lekker in de stoel te chillen.

speeltuin

In de middag gaan we nog even naar de speeltuin..

paal klimmen

Zoë laat ook nog even zien hoe sterk ze is en klimt gewoon in de paal van onze overkapping

Vrijdag

dolfijntjes

Vandaag gaat Zoë weer naar school en na school veras ik haar met een bezoekje aan het dolfinarium. We hebben weer veel plezier en zien dat er een babypinguin is. Helaas slaapt deze en kunnen we niet een goede foto maken. Maar wat zijn ze donzig/fluffy!!

woezel en pip

In de middag is het gewoon te warm dus gaan we binnen even kleuren/verven.

zalm

Voor avondeten probeer ik eens zalm uit de oven. Moet ik vaker maken want het smaakte superlekker

Zaterdag


nerja

We gaan vandaag naar Nerja. We nemen de step en de strandspullen mee en zien ter plaatse wel wat we gaan doen. Of we gaan lekker op het strand liggen of we maken een heerlijke wandeling over de boulevard.


steppen

Eenmaal aangekomen moeten we de auto ver weg parkeren dus we gaan en wandelen en lekker op het strand liggen haha.


strand


paella

In Nerja moet je gewoon paella eten bij AYO. Dit is ons all time favo tentje en niet alleen van ons wat als we klaar zijn en weglopen staat er een giga wachtrij met mensen die er ook willen eten..


We besluiten daarna nog ergens een ijsje te gaan eten en rijden dan weer richting huis.

Zondag

plantje

Zoë en ik gaan eerst lekker naar de rommelmarkt. We zien geen leuke spulletjes maar Zoë is helemaal van de plantjes en bloemetjes. Dus ze mag weer iets voor in de tuin uitzoeken. Dit keer een soort vetplantje met allerlei verschillende kleuren bloemen. Ik ben erg benieuwd hoe deze het gaat doen..

auto

In het pakketje wat ik afgelopen keer kreeg op het pleintje zat een zonnescherm in voor de auto. Kijk nou hoe leuk dit staat! Zoë en ik zijn er helemaal blij mee haha

De rest van de dag ben ik welgeteld 4 wassen aan het draaien, ophangen en weer opruimen. Voordeel van het warme weer dat het telkens zo droog is.

En dat was weer onze week.. Ik hoop dat je het leuk vond om weer met ons mee te kijken/lezen. Ik wens jullie een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 2 reacties | 5 augustus 2019 |

Comments
CommentLuv badge