De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 3 – 2019

about last week 2019

We zitten nog heerlijk een weekje in Nederland en ondanks dat het weer niet heel erg meezit (lees, veel regen) vermaken we ons prima. We zijn naar een aantal kringlopen geweest, werd er een speeltuin in de huiskamer gemaakt voor Zoë, zagen we een deel van de familie en nog heel veel meer.. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Week 3 – 2019

Maandag

kringloop

boeken

engelse leesboekjes

Vandaag beginnen we de dag met een bezoekje aan de kringloop. Als ik in Nederland ben dan is dit toch wel echt een favoriet uitstapje. We slagen goed en gaan met een aantal leuke boekjes weer naar huis. Het leukste vind ik toch wel dat ik voor al deze boekjes maar 4 euro heb betaald.

rijst

sneeuwpop

In de middag gaat Zoë nog even knutselen met oma. Ze maken van een oude sok en veel rijst een sneeuwpop. Super leuk geworden!

sneeuwpop toetje

In de avond eten we heerlijke noedels met als verassing een heerlijk ijsje. (hij lijkt best wel op de zelfgemaakte sneeuwpop toch?)

Dinsdag

boodschappen doen

euro vreter

Als we in Nederland zijn moeten we natuurlijk ook even een bezoek brengen aan de supermarkt. Ondanks dat er in Spanje natuurlijk ook heel veel te koop is, is het assortiment van Nederland nog groter. We nemen dan ook allemaal lekkere dingetjes mee om tijdens onze week op te smikkelen en natuurlijk een deel voor in de koffer weer mee naar Spanje.

soep

Tussen de middag eten we lekker een zelfgemaakte tomatensoep van oma.. Maar Zoë zou Zoë niet zijn.. als de soep lekker op haar shirt terecht komt haha.. gelukkig hebben we de wasmachine nog!

regen

In de middag natuurlijk weer alleen maar regen, regen, regen…

schilderen

Daarna krijgt Zoë nog een leuke opdracht. Ze mag namelijk een beertje schilderen. Helaas ben ik vergeten een foto te maken van het eindresultaat.. Ik kan je wel vertellen dat de beer er heel kleurrijk uitzag haha.

Woensdag
loempia

Vandaag besloten Zoë en ik de binnenstad van Apeldoorn even onveilig te maken. We begonnen natuurlijk met een heerlijke hema-worst en daarna gingen we even shoppen. Helaas hebben we bijna niks gekocht want we gingen voor schoenen en wat kleding voor mij.. maar helaas pindakaas. Dan maar weer in Spanje shoppen. Wel kochten we nog een leuk cadeau voor nichtje Sophie en konden we de stad niet verlaten zonder een heerlijke loempia van Bay Luu.

kralen rijgen

Eenmaal weer thuis, ging Zoë even lekker fröbelen en maakte ze een aantal mooie kettingen. Natuurlijk onder het genot van een zakje zelf geschepte snoep.

huiswerk

Omdat we een weekje spijbelen van school moet er natuurlijk in Nederland ook nog even huiswerk gemaakt worden.. Anders lopen we ontzettend achter als we weer terug zijn. Gelukkig vinden we het allebei niet heel erg.. dus aan de slag.

Donderdag


piano spelen

speeltuin in huiskamer

wipwap

Vandaag brachten we weer een bezoek aan een kringloop winkel. Hier slaagden we enorm goed want opa en oma kochten gewoon bijna een hele speeltuin. Deze glijbaan en wip werden ook niet buiten neergezet.. neejoh veel te koud en nat. Nee, ze maakten gewoon in de huiskamer een speeltuin. Zoë was echt enorm blij en heeft zich natuurlijk enorm uitgeleefd.

mac d

mac d

Na het bezoek aan de kringloop bezochten we nog even de Mac D. Zo makkelijk dat je gewoon een bordje op je tafel kan plaatsen en dat ze je bestelling dan komen brengen. In Spanje kennen we dat dus nog helemaal niet. Omdat een hamburger niet genoeg was.. moesten we daarna nog een keertje terug haha.. stelletje vreetzakken!

Vrijdag

min6

Jahoor.. kom maar door met die kou! We blijven dan vandaag ook lekker binnen haha..

alleen spelen

Zoë was in ieder geval lekker aan het spelen met speelgoed en de glijbaan etc..

gezond eten

Ook hebben we ontzettend lekker en gezond gegeten!

Zaterdag

snackbar

Vandaag gingen we op bezoek bij mijn zus met familie natuurlijk. We konden niet met lege handen aankomen dus kochten we de snackbar even leeg..

Vanwege privacy helaas geen foto’s van vandaag..

Zondag

spelen met sophie

pannekoek

Vandaag hadden we afgesproken met een deel van Richard zijn familie. We gingen naar een pannenkoekenhuis.. Zoë heeft lekker met nichtje Sophie gespeeld en daarna hebben we nog even lekker gegeten. Ik nam een gewone pannenkoek, opa een schnitzel, oma een gevulde pannenkoek en de dames hadden lekker patat met een frikandel en kipnuggets.

En dat was alweer week 3 van 2019.. We hebben enorm genoten van alles en iedereen. Aankomende week moet ik naar de dokter voor een bevolkingsonderzoek en vliegen we dinsdag weer terug naar Spanje. De 10 dagen in Nederland vliegen echt enorm snel voorbij. Nog maar even genieten van alles!

Tot volgende week!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 21 januari 2019 |

Comments
    CommentLuv badge