De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 3-2018

about last week

Vandaag weer een kijkje in de afgelopen week. Week 3 alweer! We hebben niet heel veel van het weer kunnen genieten. Er staat al dagen een enorm koude, harde wind met veel regen. Toch hebben we er wel weer wat leuks van kunnen maken. Zo heb ik een nieuw ontbijtje, knuffelen we enorm veel met Mr. Muis en gaan we toch af en toe even een frisse neus halen. Lees en kijk je weer gezellig mee?

About last week.. week 3-2018

Maandag

Ik begin met een nieuw ontbijtje, speltcrackers met kaas, guacamole en een beetje sambal. Dit moet ik vaker doen. Zo lekker. Mochten jullie trouwens nog leuke ontbijtjes weten, laat het mij weten. Ik ben sochtends een broodje met chocoladepasta eten een beetje zat haha..

Daarna besluiten Zoë en ik lekker te gaan tekenen. Het gaat al steeds beter en de poppetjes beginnen steeds meer op poppetjes te lijken!

Omdat het helaas weer regent, blijven we vandaag weer een dagje binnen.

We gaan lekker knus op de bank de animatiefilm The Croods kijken. Zo leuk.. ps vinden jullie de tekening ook niet een beetje lijken.

en Muis.. tja die ligt de hele dag alleen maar te slapen. Lui beest!

Vandaag kan je ook About last week.. week 2 – 2018 lezen

Dinsdag

Het is droog maar er staat nog steeds een onwijs koude wind. We willen niet weer de hele dag in huis hangen. Dus gaan we even lekker uitwaaien op het strand.

Zoë kan even lekker haar energie kwijt. Hoe fijn na een dag binnen zitten.

Als we thuis weer thuis zijn moet ik helaas toch een koffer openmaken. Zoë begint zich te vervelen. Dus dan maar wat klein speelgoed eruit halen. Hier kan ze zich hopelijk weer uren mee vermaken.

In de avond als Zoë ligt te slapen. Zit ik weer met mijn grote vriend Mr Muis op de bank. Hebben jullie ook altijd zo’n vervelend plukje haar dat telkens niet goed wil zitten?

Woensdag

Helaas pindakaas weer regen.. dus vandaag weer een dagje binnenspelen. We gaan lekker kleien en doen wat spelletjes met Loco Bambino

Muis wil ook heel graag met de poppetjes spelen..

Omdat ik heel veel nieuwe lezers voor mijn blog heb, vandaag weer even een leuke tag. De Get to know me tag.

Donderdag

strand

Het is droog maar dreigend.. We besluiten de gok te wagen en gaan lekker een stuk wandelen. Nat is nat, niks aan te doen.

regen?

Onderweg blijkt het gelukkig op te klaren dus we wandelen lekker verder.

zoe in de boekwinkel
We gaan eerst naar de boekhandel maar helaas is het nieuwe tijdschrift van Peppa Pig nog niet gearriveerd. Daarna besluiten we om naar de Lidl te gaan voor lekker fruit en wat andere boodschapjes

jahoor regen

Op de terugweg ziet de lucht er wel heel donker uit. Gelukkig kunnen we zonder nat te worden thuis komen. Als de boodschapjes eenmaal opgeborgen zijn, begint het ook ineens knetters hard te regenen.

sylvia en mr muis

Knuffelen met onze grote vriend Mr. Muis.

Vrijdag

kakkerlak

We beginnen vandaag met een kakkerlak.. wat zijn dit toch smerige beesten! BAH

schimmel

schimmel

En omdat het de laatste ‘weken’ heel koud en vochtig is. Zit er in de tweede slaapkamer alweer schimmel.. Ik baal hier echt enorm van. Hopelijk kunnen we snel verhuizen.

speeltuin

Het is gelukkig even droog dus gaan we even uitrazen in de speeltuin. Dit keer zijn er gelukkig wel kindjes en Zoë speelt een soort tikkertje..

zee

Hopelijk krijgen we snel beter weer. Word er een beetje somber en moedeloos van. Deze uitzichten maken gelukkig wel een hoop goed.

kijken naar de bergen/strand

Zoë wil ook heel graag op het strand spelen. Helaas we moeten nog even wachten.

Vandaag neem ik je mee naar Cueva de los Verdes. We maken hier een spannende wandeling onder de grond!

Zaterdag

zon zee strand?

Heerlijk even wandelen. Dat doen we op dit moment het liefste!

strand

Het zonnetje komt door.. nu alleen die verschrikkelijk koude wind nog kwijt zien te raken.  Het strand ziet er namelijk TE verlaten uit.

straatkat

kat blauwe ogen

We wandelen naar de oude haven om weer eens een bezoekje te brengen aan onze favoriete straatkat of beter gezegd straatdiva. Ik zou haar zo graag mee willen nemen maar ik denk helaas niet dat het goed gaat met Mr. Muis.

mickey mouse

We wandelen door naar het winkelcentrum Biosfera. Hier kijken we of er nog wat leuke spulletjes in de uitverkoop zijn. Helaas we slagen niet. Zoë krijgt een euro voor de Mickey Mouse auto. Gewoon omdat het kan.

busritje

Zoë wil nog niet naar huis. Dus besluiten we om nog een busritje te maken naar het winkelcentrum Deiland. Daar wandelen we wat in het rond en besluiten rond 16 uur weer naar huis te gaan.

stappenteller

Ik wil heel graag een stappenteller kopen omdat we zoveel wandelen. Eerst maar eens uitgeprobeerd met een app op de telefoon. Nou volgens mij doen we het best goed. Al klopt de tijd niet want dit is wat we over de gehele dag gelopen hebben.

Zelf zit ik te denken aan een Fitbit Ata HR. Hebben jullie hier ervaring mee of tips?

Zondag

zon

Jeej!! Het zonnetje schijnt eindelijk weer. Zoë is ineens helemaal into de busritjes dus besluiten we vandaag ook weer een busritje te gaan maken.

busritje

Het is natuurlijk zondag, dus veel is er dicht. We besluiten daarom ook maar gewoon om naar Costa Teguise te rijden. (is vanaf Puerto del Carmen ongeveer een uurtje rijden)

ijsje eten

In Costa Teguise wandelen we een beetje en eten een lekker ijsje.. Ik merk dat ik onwijs pijn krijg in het teentje naast mijn grote teen.. warempel gewoon een hele dikke blaar! Dit heb ik op deze plek nog nooit gehad. Lopen terug naar de bus gaat dan ook niet meer zo gemakkelijk.

boodschapjes

Onderweg kopen we eindelijk weer het Peppa Pig tijdschift en wat lekkers. De rest van de dag doen we bar weinig. We zijn allebei een beetje moe. In de avond werk ik nog een beetje aan mijn blog en hang ik met Richard nog even voor de tv.

En zo zag onze 3e week van 2018 eruit. Aanstaande week staat er niet heel veel bijzonders op de planning. Ik wil graag wat vooruit werken met mijn blog maar merk dat ik ook best wel moe ben. Ach we zien wel waar het schip strand.  Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik lees het graag bij de reacties! ?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge