De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 27 – 2019

about last week 2019

We hebben een heerlijke week gehad. Richard was een paar dagen weg voor het werk waardoor Zoë en ik een paar dagen alleen waren. We hebben ons prima vermaakt met pyjama parties, rommelmarkt bezoek, zwemmen, strand en nog veel meer! Kijk en lees je weer gezellig mee?

Week 27

Maandag

boodschappen doen

Richard is voor een aantal dagen weg, dus wij hebben een aantal avonden pyjama party.. Wij tutten ons op (in pyjama), kijken een Disney film, eten lekkere hapjes en daarna gaan we lekker dansen. Aangezien al het lekkers thuis op is, doen we even boodschappen.

In de middag maakt Zoë haar eerste YouTube video. (deze komt binnenkort online)

zoe haar school werkjes

Er staat nog een leuke klus op mij te wachten want ik moet/mag al Zoë haar schoolwerkjes scannen en opslaan. Ik vind het hartstikke leuk om dit soort dingen te bewaren maar aangezien we dit niet allemaal kunnen bewaren moet er dus iets anders voor verzonnen worden. De echt leuke dingen probeer ik wel te bewaren maar het mag niet teveel worden. Dus mocht je nog een leuk idee hebben dan lees ik het graag!

huiswerk

Terwijl ik aan het scannen ben, is Zoë bezig met wat ‘huiswerk’ oefeningen. Zo blijft het toch een beetje onthouden. Ze vindt het gelukkig ook helemaal niet erg want het zijn hele leuke opdrachten.

aardbeien

Na het zwemmen, eten we lekker gezond een heel bakje (500 gram) aardbeien op!

pinokio

Tijdens onze pyjama party kijken we naar Pinokkio. Erg leuk om weer eens terug te zien.

Je kan vandaag ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan.. Week 26

Dinsdag

spelen

Zoë is weer lekker aan het spelen met haar poppetjes. Ze staan allemaal in de rij om het vliegtuig te betreden..

Na schooltijd is het weer tijd om naar zwemles te gaan. We zijn weer een stap verder. Geen armbandjes meer maar een buikband. Ze is zo schattig, ze lijkt wel op een schildpadje haha

snoep explosie

zelfgemaakte pizza

Na het zwemmen beginnen we weer met onze pyjama party

snoepen

Zoë is tegenwoordig ook helemaal verslaafd aan toffifee.. Ik moet mijn snoepverslaving dus delen haha

We kijken naar de Kleine zeemeermin maar Zoë wordt er erg emotioneel van. Ze vindt het zo erg dat de boze heks de stem van Ariël afpakt dat ze helemaal begint te huilen. Na het verhaal alvast te hebben uitgelegd gaat het gelukkig al een stuk beter..

Woensdag

rommelmarkt

rommelmarkt

Vandaag gaan we lekker naar de rommelmarkt. We kopen een heleboel! Allemaal leuke leesboeken voor mij en ook nog twee leuke Spaanstalige kindercd’s.

nieuwe tafel

Ook kopen we nog een mooie tafel. Die we nodig hebben om ons YouTube hoekje te maken. Omdat we nog wat accesoires moeten kopen wordt de tafel nu gebruikt om aan te eten. (Spaanse tortilla – ei met aardappel en wat cola)

muis en meloen

Ook eten we nog een lekker stukje galia meloen, waar Muis ook helemaal aan verslaafd is. Dus die is ook heerlijk aan het smullen..

stroopwafel en koffie

In de middag drinken we lekker een kopje koffie (Zoë drinkt het schuim) en eten een lekkere stroopwafel!

Ondertussen kijken we ook naar de princess and the frog. Zo, zo leuk!

Donderdag

nagels lakken

roze en blauw

In de ochtend lakken we even onze nagels..

klimmen en klauteren

En omdat het nog lekker koel is, kan Zoë even lekker buitenspelen.

ikea
ikea

Omdat we nog wat dingetjes nodig hadden in huis, gingen we vandaag naar de Ikea. Helaas was de Ikea aan het verbouwen dus we hebben de helft van ons lijstje niet kunnen kopen. Daar baalde ik wel enorm van want het zijn wel spulletjes die we nodig hebben. Nu maar even opzoek of we het nog ergens anders kunnen kopen.


strand


strand

vliegtuig

Daarna gingen we even lekker naar het strand. Was weer lang geleden. We gingen dit keer vlakbij de Ikea maar daar gaan we niet meer naartoe. Het water was erg smerig en er liepen ook honden (weliswaar aangelijnd) maar toch..


youtube hoekje

De rest van de middag zijn we bezig om ons YouTube hoekje klaar te maken. De eerste video hebben we al gemaakt en komt binnenkort online (Ja, de schilderijtjes hangen nog een beetje scheef maar dat is een kwestie van gewoon even rechthangen). We zoeken nu nog even een (nep) plantje om voor het stopcontact te plaatsen want dat ziet er nog niet zo gezellig uit..

Vrijdag

zwemmen

Na school, heeft Zoë weer zwemles en we bespreken de voortgang. Zoë doet het ontzettend goed en de juf denkt dat ze over een week/anderhalve week al zonder bandjes mag zwemmen. Ook verteld ze dat ze de eerste twee weken van Augustus er niet is. Ze is dan naar een bruiloft (van haar zoon) in de Malediven! Omdat we niet een achterstand willen oplopen gaan we vanaf volgende week 3x per week zwemmen. Daarnaast blijf ik elke dag met haar oefenen in ons ‘eigen’ zwembad.

De rest van de dag heb ik geen foto’s gemaakt.

Zaterdag

malaga

We beginnen de dag al winkelend in Malaga. Alleen alles wat we nodig hebben, kunnen we niet vinden. Nouja.. een andere keer dan maar weer..

sushi

We gaan weer lekker sushi eten bij ons favoriete restaurant. All you can eat.. en supervoordelig.

palmboom

Daarna besluiten we lekker om thuis te chillen. De lucht betrekt een beetje en er komt een stevige wind opzetten.

sushi

Wel stoppen we onderweg nog even bij een supermarkt en Zoë vraagt heel lief of ze dit mag hebben. Er is er nog eentje verslaafd aan Toffifee haha. Voorlopig is dit het laatste pakje wat we kopen want het kost hier in Spanje 2,75.. dus dat is een beetje duur.

Zondag

tuin opruimen

Voor vandaag maar een foto.. en dat is een foto van onze tuin. Deze staat vol met troep en moet drastisch opgeruimd worden. Wat Zoë en ik vandaag dus ook doen. Helaas waren we na het opruimen zo moe, dat we geen after foto hebben. Die zal ik volgende week in de About last week zetten.

En dat was onze week.. Ik wens jullie een heerlijke week toe! 😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 15 juli 2019 |

Comments
    CommentLuv badge