De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 27 – 2018

We hebben een heerlijk rustig weekje achter de rug. Zoë komt nog steeds moeilijk in slaap en blijft daarom tot laat wakker. Sochtends natuurlijk er weer vroeg uit, waardoor ze overdag ontzettend moe is. Ondanks dat we moe waren hebben weer genoeg leuke dingen gedaan. Ik zou zeggen kijk je weer gezellig met mij mee?

About last week.. week 27 – 2018

Maandag

spel spelen

We starten rustig op vandaag en spelen een spel op de telefoon. De spelletjes zijn in het Engels en Zoë gaat hier de dokter assisteren. Erg leuk en leerzaam dus.

sea lion

Daarna gaan we naar het Selwo-Marina (dolfinarium). We genieten ondanks dat het mega klein is elke keer weer!

auto

Nog even in de raceauto.. tja jammer maar ik had dit keer geen kleingeld bij mij. Dus alleen zitten en maar even doen alsof..

selwomarina

Daarna mocht Zoë nog even meedoen met een trainer. Ze moest de armen omhoog en omlaag doen en dan deden de dolfijnen water naar haar toe spetteren. Hartstikke leuk!


pannekoeken

savonds maak ik nog lekkere pannenkoeken en die eten we natuurlijk met stroop en suiker.. yummie

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. week 26

Dinsdag

langlaufen

Het is erg warm vandaag dus we zijn al vroeg buiten. Zoë heeft blijkbaar weer wat nieuws geleerd want hier is ze aan het skiën (het lijkt meer op langlaufen, maar goed) Wat een heerlijke fantasie!

binnen spelen

Daarna spelen we weer eens binnen (tussen 14 en 16 kan je niet bij ons op het terras zijn, zo heet). Zo fijn als je speelgoed opbergt en na een tijdje weer tevoorschijn haalt dat het weer als nieuw wordt gezien.

krijten

Daarna gaan we nog buiten wat krijten. Ach zo komen we de dagen wel door hoor.

zwaluwen

Ook hebben we boven ons complex heel veel zwaluwen. Op zich goed natuurlijk want ze eten alle vliegjes op. Groot nadeel is dat elke ochtend ons terras onder de vogelpoep zit en ik alles eerst moet schoonspuiten voordat we buiten kunnen spelen..

Woensdag

Een erg warme dag vandaag. Dus we brengen de hele dag met tussenpozen door in het zwembad. Heerlijk hoe ze zich hier kan vermaken. Op aanraden van Essma heb ik een e-book aangeschaft over zelf zwemles geven. Dit is natuurlijk geen vervanging voor de echte zwemlessen, maar een heel handig iets voor erbij. Zodat ze straks wat zekerder in het water is en wellicht al de oefeningen redelijk tot goed onder de knie heeft. Mocht je meer info willen klik dan hier,  E-book zelf zwemles geven

Vandaag kan je lezen over; Hoe je voorkomt dat je altijd teveel kleding mee op vakantie neemt.

Donderdag

boodschappen

Vandaag doen we wat kleine boodschapjes. We halen alleen maar slechte dingen. Erg hé!

doktertje spelen

Daarna gaan we weer lekker op de tuin spelen. Dit keer doktertje. Muis is zoals je ziet de klos. Normaal vindt hij het helemaal niet erg om proefkonijn te zijn.. maar een prik in zijn billen vindt hij toch wat minder. Hij weet dan ook niet hoe snel hij weg moet rennen.

soep eten

Daarna eten we lekker tomatensoep met brood en een gebakken eitje. Lekker doppen.

Vrijdag

lampen vervangen

In de ochtend heb ik een beetje pech. Eerst houdt de toiletlamp ermee op en daarna de lamp in de keuken. Dus dat word naar de supermarkt en lampjes verwisselen.


buiten speelhoek

Zoë speelt ondertussen lekker in haar speelhoek buiten. Ik wil het eigenlijk nog wat gezelliger maken met een klein zitje (zitzak) om lekker boekjes te lezen en dergelijke. Dus ben blij als woensdag de rommelmarkt weer begint en we weer goedkoop dingen kunnen scoren.

Vandaag lees je over een leuke uitstap aan de Costa del Sol – De vlindertuin en de Boeddhisten tempel

Zaterdag

dierentuin

cheetah

rode panda

Richard is vrij dus kunnen we eindelijk met onze seizoenspas naar Selwo Aventura (de dierentuin). Wat is het hier prachtig!! We kijken onze ogen uit.

Nadat we bij de dierentuin zijn geweest besluiten we om lekker sushi te eten. Een nieuw restaurant waar we nog niet eerder zijn geweest SUKIYAKI, nou echt een aanrader hoor. Deze gaat echt in de boeken als tot nu toe het lekkerste eten. (je ziet hier trouwens een sashimi-salade)

Zondag

muisje

Met Muis gaat het, het ene moment goed en het andere verslechterd het weer. Dus aankomende week toch maar even naar de dierenarts. Hij heeft dus bulten in zijn zij en krijgt nu ook al last bij het begin van zijn staart. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik ontzettend bang ben voor de uitslag en knuffel dus nog meer met hem dan normaal.. Duim je mee dat het allemaal mee gaat vallen!


nachos

Zeer slechte foto, maar wel lekker. Nacho’s met guacamole en mangosaus. Had alleen geen kaas meer dus het werden droge chipjes haha..

En dat was alweer het einde van onze week 27! We hebben dus heerlijk genoten ondanks dat we erg moe waren. Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe! ?

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 5 reacties | 9 juli 2018 |

Comments
CommentLuv badge