De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 26 – 2018


about last week

Een rustig weekje waarin we helaas weer een aantal dagen alleen thuis waren. Ondanks dat Zoë en ik alleen waren hebben we toch heel veel leuke dingen gedaan. Zo gingen we lekker sushi maken, zijn we naar de kermis geweest, vertoefden we heel veel in het zwembad en hebben we een nieuwe televisie gekocht.. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Maandag

koffie

We beginnen de week met koffie! Heel erg nodig aangezien de nachten op dit moment weer bar slecht zijn. Zoë kan de slaap savonds niet vatten en blijft soms tot wel half 12 op.. en dan nog is ze niet moe! Ook staat ze gewoon weer rond half 7, 7 uur naast haar bedje dus de nachten zijn kort.

schone was

Dan begint helaas het riedeltje weer met schoonmaken, wassen en strijken. Hoort er natuurlijk ook gewoon bij.

pasjes zwembad

Als we dan besluiten om naar het zwembad te gaan doen onze toegangspasjes het niet.. Echt zo frustrerend! We kunnen dus helaas niet naar binnen. Gelukkig woont de presidente (soort opzichter) van het complex 2 verdiepingen boven ons. Dus die brengen we dan maar een bezoekje. Na veel gebel en gedoe mogen we morgen een nieuw pasje ophalen.. Onze pasjes moeten opnieuw door een scan heen..

De rest van de dag doen we niet veel, we hangen een beetje binnen aangezien het buiten veel te warm is.

Dinsdag

spelletje spelen

We beginnen lekker in onze pyjama. Ik heb wat nieuwe leerzame spelletjes gedownload en Zoë vindt ze gelukkig allemaal helemaal leuk.

tuin sproeien

plantjes verzorgen

Daarna kleden we ons aan en gaan in de tuin aan de slag. Zoë helpt heel goed mee, al knipt ze er af en toe toch nog een nieuw blaadje af.. Ik heb ook totaal geen groene vingers en snap er ook geen snars van. Dus samen leren we met behulp van google hoe we moeten snoeien haha.

Daarna halen we nog het vervangende zwembadpasje op. Dan kunnen we in ieder geval morgen lekker naar het zwembad.

Wil je weten wat wij de afgelopen weken hebben gedaan? Vandaag kan je ook About last week 24 & 25 lezen

Woensdag

sushi maken

Richard is weer voor een paar dagen weg dus zijn wij weer met z’n tweetjes.. We besluiten daarom ook maar om lekker sushi te maken. Kliederen in de keuken is bij ons nog steeds favoriet!

waterratje

zwemmen

In de middag gaan we lekker naar het zwembad waar we heel wat uurtjes verblijven!


eendjes vangen

Savonds als verassing ga ik nog met Zoë naar de kermis! De attracties vindt ze allemaal maar een beetje eng, dus houden we het bij eendjes vangen.

knuffel gewonnen

Jahoor, mevrouw wint gewoon twee knuffels een hele grote olifant en een monster knuffel. Daarna eten we nog een heerlijke suikerspin en gaan lekker naar huis.

Ben je nog op zoek naar leuke kleding voor van de zomer? Klik dan gauw hier voor De leukste jumpsuits van 2018

Donderdag

suikerspin eten

Ik had nog een extra suikerspin meegenomen maar die kan niet lang ongeopend in de kast blijven staan. Heel erg maar voor de lunch is deze al op haha..

muisje

Muisje mag ook weer lekker naar buiten. We gaan het weer zonder riempje proberen, dus hopelijk blijft hij netjes op de tuin. Oh jongens zie je dat gras! Echt zo verschrikkelijk, ik mis het Nederlandse zachte gras. Dit gras doet gewoon zo pijn aan je voeten..

chillen

De hele middag ligt Mr. Muis onder zijn bananenboom. Een heerlijk plekje in de schaduw

Vrijdag

electro zaak

Vandaag moeten we onze pasjes voor het zwembad wegbrengen. Komen we daar aan (na een wandeling van een half uur heuvel op), zegt die meneer ‘oh maar dat kan niet hier dat moet bij de poort van het zwembad gedaan worden’ Nou lekker dan.. Dus wij weer terug naar beneden naar het complex, komen we daar aan zit die fijne man daar al het hele systeem te resetten.. Ja, leuk dat je ons ook een lift hebt gegeven. Maar goed, de pasjes doen het gelukkig weer en we kunnen lekker gebruik maken van het grote en kleine zwembad.

alfalfa

Als we daarna nog even boodschappen gaan doen, zie ik dit liggen. Oh jongens, ik word hier zo vrolijk van. Dit is gewoon tuinkers! Heerlijk op een cracker of broodje met kaas.. alleen jammer dat het dan weer niet vers is.. maar hé je kan niet alles in je leven hebben.

Vandaag kan je ook over onze uitstap met de kabelbaan lezen. Echt de moeite waard!

Zaterdag

media markt

Vandaag gaan we naar de Mediamarkt.  We hebben eindelijk internet maar de computer van Richard kan niet aangesloten worden op de televisie want dan gaat hij helemaal flikkeren. (dus dan kunnen we geen films en series via internet kijken). De enige optie is dan om maar een nieuwe televisie te kopen.

tv

En die heeft Richard gevonden en hij past ook maar net in de auto (Opel Mokka). We zette de TV thuis af en gaan weer op pad want de wekelijkse boodschappen moeten ook nog gedaan worden.

slapen

Echter als we net weer op pad zijn, valt dit kleine meisje in slaap.. Tja lekker dan haha

boodschappen

Na een extra rondje gereden te hebben, kunnen we dan alsnog even boodschappen doen. De buit is binnen.


nieuwe tv

Als ik de boodschappen allemaal opruim, installeert Richard de nieuwe tv.. Televisiemeubel is overigens niet van ons (ook totaal niet mijn smaak) maar dat krijg je als je een huis huurt inclusief meubels.. haha. De tv wordt gelijk uitgetest want om 4 uur is er voetbal en dat wil Richard graag kijken.

mac donald

Heel slecht maar na het voetbal krijgen we lekkere trek en besluiten we om naar de grote gele M te gaan. Heerlijk gebunkerd haha

Zondag

tunnel naar zwembad

In de ochtend gaan we lekker weer naar het zwembad. Echt zo fijn met dit warme weer!


Als ik in de middag met een artikel voor mijn blog aan de gang wil gaan. Wil deze knappert ook nog even op de foto.

kat ijsje eten

en omdat hij zo lief is krijgt hij nog een likje van een ijsje.. maf beest!

In de avond wil ik deze About last week in elkaar zetten, echter Zoë wil en kan weer eens niet slapen. Dus helaas pindakaas. Ik verschuif hem dan ook maar naar dinsdagmorgen. Moet kunnen af en toe!

En dat was alweer onze week. Niet veel gedaan, maar toch lekker genoten. Deze week willen we naar de dierentuin in Fuengirola, natuurlijk heel veel zwemmen en voor de rest zien we wel wat de week brengt. Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge