De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 25 – 2019

about last week 2019

Voor Zoë was dit de laatste officiële week naar school, we hebben heel veel cadeautjes uitgepakt vanwege een goed rapport en het behalen van grote mijlpalen in het zwemmen. Gingen we naar de kermis en werd gelukkig mijn auto weer gemaakt. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Week 25

Maandag


Helaas was Zoë nog ziek, dus hebben we vandaag nog even rustig aan gedaan. We keken in totaal 3 film en daarna hadden we gewoon vierkante ogen. De films waren echt ontzettend leuk dus ga ze zeker kijken.

Tussendoor speelden we nog wat met de poppetjes en probeerden we nog even te slapen.

Dinsdag

Zoë voelde zich vandaag helemaal beter, dus ging ze lekker naar school. Omdat het de laatste week voor de zomervakantie was hoefden ze geen werkjes meer te maken maar was het gewoon fijn spelen. Omdat het ontzettend warm is hier in Spanje doken we na schooltijd heerlijk het zwembad in. We hebben een primeur want Zoë ging uit zichzelf op haar rug proberen te zwemmen en sprong ook gewoon in het water. Een hele overwinning voor een meisje wat tot voor kort het ontzettend eng vond om haar haren uit te wassen. Een supertrotse mama hier dus!

In de middag kwam er een stapel pakketjes van Ali binnen. Ik had wat kleine presentjes gekocht om aan Zoe te geven als ze een overwinning had gedaan in het zwembad. Nou en of ze een cadeautje mocht uitzoeken.

De pakjes moesten dicht blijven zitten en dan mocht ze er eentje uitkiezen. Ze koos als eerste een dik pakje.. Hier zat een tandendoosje in. Je weet natuurlijk maar nooit wanneer ze gaan wisselen met de tandjes dus dit leek mij een heel leuk cadeautje

Woensdag

auto garage

Nadat ik Zoë op school had afgezet reed ik met mijn auto door naar de garage.. Hier gaf ik hem af en ging wandelend weer naar huis.

bus

Toen ik Zoë in de middag weer met de bus ophaalde, werd ik gebeld dat de auto klaar was en dat we hem konden ophalen. Dat werd even rennen want de garage was tot 14 uur open en we zouden pas om 13.50 uur bij ons huis aankomen. Gelukkig hadden we het gered. Aangezien we een tweedehands auto hebben, zijn er altijd wel wat gebreken. Gelukkig viel het mee en hoefde ik maar 40 euro te betalen.

Zoe kreeg vandaag haar rapportje ook mee, maar in de haast van de auto ophalen had ik het nog niet gelezen. Dus toen we thuis waren had ik natuurlijk alle tijd. Zoe scoorde op alle vlakken ontzettend goed. De juf gaf aan dat ze alleen met bepaalde vragen wat langer moest nadenken (wat natuurlijk logisch is want ze word in 3 talen opgevoed, dus ze moet altijd even naar de juiste woorden zoeken). Hier maak ik mij helemaal niet druk om. Dus ze mocht weer een cadeautje uitzoeken.. Wat een feest! Het was weer een dicht pakje en daar zat een prachtige jurk voor haar pop Kiki in.


Omdat we waanzinnig trots zijn op haar goede rapportje gingen we in de avond ook nog naar de kermis. Hier zat ze in diverse achtbanen en ving ze eendjes waarbij ze een grote unicorn knuffel won en aten we natuurlijk hoe kan het ook anders een hele grote suikerspin!

Donderdag

lucht
bloemen


boom

Zoë zat weer op school en ik ging even een stukje wandelen. Ik werd er helemaal zen van. Note to self.. moet ik echt weer vaker gaan doen!

boodschappen

In de middag haalde ik Zoë weer op en gingen we boodschappen doen. Ja ze zit nog steeds heerlijk relaxed in het winkelmandje.. Richard zou een nachtje weg zijn, dus pyjama party voor ons. We haalden wat lekkere dingetjes en keken wederom een film. Tangled. Voor de rest geen foto’s gemaakt.

Vrijdag

schommelen

Laatste dagje officieel school en daarna door naar zwemles. De zwemjuffrouw was enorm trots op Zoë omdat ze nog niet had gezien dat Zoë al op haar rug kon zwemmen en haarzelf in het gezicht nat ging spetten. Voor mij was het ook wel even spannend want vandaag mocht Zoë ook voor het eerst in het ondiepe zonder zwembandjes zwemmen.

kleertjes baby born

Je raad het vast.. ze kreeg dus wederom een cadeautje. Dit keer was het een zwempakje voor Kiki. Nu heeft haar pop toch wel hele mooie kleertjes toch?

Zaterdag

bubbles

We begonnen vandaag lekker met het blazen van bubbles en maakten wat leuke foto’s erbij.

mac d

Daarna was het tijd om boodschappen te doen en aten we wat lekker bij de Mac D.

Zondag


spelletjes

Vandaag speelden Zoë en ik de hele dag spelletjes.. Het was veel te warm om buiten te zitten. Dus we deden het rustig aan.

En dat was alweer de laatste week van Juni!! De schoolvakantie hier in Spanje is nu officieel dus dat betekend dat Zoe bijna 3 maanden vakantie heeft. Gelukkig gaat ze af en toe wel een ochtendje naar zomerschool zodat we allebei even een adempauze hebben haha.. Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe!

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 1 juli 2019 |

Comments
    CommentLuv badge