De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 24 – 2019

about last week 2019

Een gezellige week, helaas met wat minder weer. Zo hebben we onder andere weer veel in de keuken gekliederd, gingen we heerlijk uiten eten en vierden we vaderdag. Deze week niet heel veel foto’s maar genoeg om gezellig mee in onze week te kijken..

Week 24

Maandagsleutelhanger zoe

Er komt vandaag een superleuk pakketje van Ali Express binnen. Ik had een sleutelhanger besteld met de geboorte gegevens van Zoë en een foto op de achterzijde. Ik vind dit echt zo geweldig. Ik denk dat dit ook wel een onwijs leuk kraamcadeautje kan zijn voor de mama of de papa (het enige wat ik jammer vind is dat ze een ander lettertype voor de naam hebben gebruikt, waardoor het niet zo duidelijk is geschreven).

Na schooltijd gaan we naar zwemles. Zoë heeft het onwijs koud dus we besluiten na een kwartiertje de zwemles te stoppen. (ze krijgt gewoon in een buitenbad zwemles, dus als het bewolkt is warmt het water ook niet op en is het dus onwijs koud).  We besluiten de les van vrijdag ook te cancelen want dan schijnt het ook bewolkt te zijn met een harde wind.

mens erger je niet

Na zwemmen doen we wat boodschappen en installeren we ons buiten op de bank en spelen de rest van de middag spelletjes. Zoë wint natuurlijk (bijna) altijd..

Dinsdag

muis

Na schooltijd spelen we de hele middag buiten. Muis geniet ook enorm van weer lekker in de tuin liggen. Hij verstopt zich altijd graag onder struiken..

bloemen
bloemen

Zoë heeft eindelijk na anderhalve maand wachten bloemetjes die uitkomen, uit de zaadjes die ze zelf geplant heeft. Ze (en ik ook) is mega trots dat het gelukt is..

Woensdag

chocolade fabriek

Het waait ontzettend hard vandaag en na schooltijd besluiten we ook om lekker binnen op de bank een film te gaan kijken. Charlie and the chocolate factory it is.. Sommige stukjes vindt Zoë nog wel een beetje spannend maar voor de rest vond ze het een erg leuke film.

cake bakken

Na al die lekker snoepjes en chocolade te hebben gezien, krijgen wij ook trek in wat lekkers. We hebben helaas niks in huis dus besluiten we een cake te bakken. Hier wijst Zoë een gezichtje van eieren aan.. haha

Donderdag

puzzelen

Het is nog steeds bewolkt met een hele harde wind, dus ook vandaag doen we niets bijzonders. We puzzelen wat in de tuin en smiddags bedacht ik mij dat we nog geen traktatie hadden gemaakt voor morgen. Vrijdag heeft Zoë een eindfeest op school en moet ze optreden.

traktatie school

We maken weer een chocolade met sprinkels sierrandje op de stroopwafels en we maken wat pindakoekjes.

Vrijdag

kleien

Na school besluiten we om lekker even te gaan kleien, dat hebben we namelijk al een hele tijd niet gedaan.

nagels lakken

Zoë maakt zich na het kleien klaar voor het optreden van vanmiddag. Ze gaat met haar klas 2 dansjes doen. Ik ben enorm benieuwd hoe dat allemaal gaat.

Zaterdag

Het optreden ging gisteren onwijs goed. Zoë was helemaal niet verlegen, ze zong met beide liedjes uit volle borst mee en dansde het ingestudeerde dansje onwijs goed. Helaas viel ze daarna wel op met spelen op de grond en waren de hele knietjes kapot.. al met al een zeer geslaagde avond.

wallart fuengirola

We zijn ontzettend moe vandaag maar aangezien we niet de hele dag thuis willen blijven. Rijden we naar Fuengirola om wat te gaan eten. Zoë wil heel graag een frikandel met patat maar we kunnen helaas nergens parkeren, onderweg komen we nog wel deze gave muurschildering tegen.

sushi eten

Aangezien we geen patat konden eten, besluiten we om maar lekker sushi te eten. Wel een stukje duurder maar wel enorm lekker..

strand

Het weer is ook weer omgeslagen en het is enorm warm, dus eindelijk even een zonnig plaatje tussendoor.

Zondag

kralen rijgen

De hele dag zijn we aan het kettingen en armbanden rijgen. Omdat Richard al vroeg weg moest voor werk, konden we hem deze ochtend niet zijn vaderdag cadeautje.

vaderdag

Zoë heeft een zakje chocolade rozijnen ingepakt en een hele mooie tekening gemaakt.

en met dit cadeautje sluiten we ook week 24 af.. Deze week hebben we wederom niks op de planning staan, echt heerlijk want we zijn nog steeds ontzettend moe. Nog twee weken naar school en dan heeft Zoe bijna 3!! maanden vakantie. Dus uitrusten kunnen we dan zeker haha. Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 0 reacties | 17 juni 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge