De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 24 – 2019

about last week 2019

Een week waarin we tot de ontdekking kwamen dat we een trosje bananen in onze boom hadden hangen. Zoë helaas weer ziek werd, Richard jarig was en Zoë een heel groot cadeau kreeg. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 24

Maandag

Vandaag waren we weer aan het werk in de tuin, toen we opeens een heel raar ding in de bananen boom zagen hangen. In de middag toen het wat warmer werd, ging het open en zagen we dat we gewoon allemaal kleine banaantjes in de boom hebben hangen. Hoe cool is dat!

Dinsdag

Vandaag was de laatste dag dat opa en oma er waren. Omdat Zoë het zo goed heeft gedaan afgelopen jaar op school en nu ook op zwemles hadden ze een hele mooie verassing voor haar gekocht. Toen Zoë thuiskwam van school en onder een grote deken de verassing zag sprong ze een gat in de lucht. Ze heeft gewoon een waterglijbaan gekregen! Ik weet zeker dat ze hier heel veel plezier van gaat hebben in de zomer. (je kan er een tuinslang op aansluiten en dan komt er aan de bovenkant water uit..)

Woensdag

Na schooltijd is het weer tijd voor zwemles. Het gaat hartstikke goed, Zoë durft nu wat meer in haar gezicht nat gespet te worden en ook het drijven op de rug gaat al een heel stuk beter.

Ik zit altijd aan de kant te kijken (wel met mijn voetjes in het water) en toen zag ik in eens wat raars op de bodem van het zwembad. Na even ingezoomd te hebben zwom er gewoon een kikker in het zwembad. Hoe grappig is dat!


Omdat het zo goed ging met zwemmen en Richard vandaag met collega’s uit eten gaat, eten wij lekker pannenkoeken.

Donderdag

Als ik Zoë  in de ochtend naar school breng zie ik dat er weer lekkage is onder mijn auto. Was het net gemaakt, is er weer iets kapot. Wat een pech..

Als ik Zoë in de middag weer ophaal, voelt ze zich niet zo lekker. Dus we besluiten het rustig aan te doen. Ik moest een oplossing verzinnen voor de bananenboom want sinds er banaantjes aanhangen valt hij vanwege het gewicht bijna om.. Omdat ik er geen touw omheen wil hangen (ik denk dat het in de boom gaat snijden) heb ik er gewoon van die kofferspanners omheen gehangen. Ziet er nog vrolijk uit ook haha..

In de middag gaat het helaas mis met Zoë en spuugt ze de hele huiskamer onder.

We blijven het rustig aan doen en gaan een soort van kleien.

Vrijdag

Vandaag zou Zoë een white party hebben op school. Alle kindjes zouden in het wit gekleed naar school moeten komen en dan zouden ze elkaar met krijt bommetjes bekogelen. Zodat ze er allemaal als een soort van regenboog uit zouden zien. Helaas voor Zoë kan ze hier niet bij zijn. Ze is nog steeds ziek, dus ook geen zwemles vandaag.. Zoë is helaas enorm teleurgesteld want ze had zon zin in het feestje

Wat wel leuk is dat Richard vandaag jarig is. Hij zou op tijd thuis zijn om het te vieren maar helaas kwamen er op het werk weer allemaal dingen tussen dus kwam hij heel laat. We gaven hem een nieuw horloge een mooie sleutelhanger met een foto van mij en Zoë, een portemonnee en natuurlijk een kaart en een tekening.

Zaterdag

Vandaag voelt Zoë zich gelukkig al iets beter. Het spugen is in ieder geval gestopt. Omdat ik na het ziek zijn altijd alles even wil wassen, gooi ik als eerst even de knuffels in de wasmachine. Helaas overleeft mijn aapje (die ik al bijna 36 jaar heb) het niet. Alle vulling drijft in de wasmachine. Als een ware speelgoed dokters halen we nieuwe vulling uit een kussen (want tja waar haal je het anders vandaan) stoppen we dat weer in aapie en naaien we hem weer dicht. Hij is weer zo goed als nieuw!

Daarna gaan we lekker wat potjes kwartetten en ook al sta ik er goed voor, krijgt Zoë het toch voor elkaar om de potjes te winnen.

Omdat Richard gisteren jarig was maar helaas heel laat thuis was. Konden we het niet echt vieren. Vandaag is hij naar de patatzaak geweest om heerlijke patatjes, broodje kroket, kipnuggets en frikandellen te halen. Zo lekker!!

Zondag

Muis zit weer eens niet lekker in zijn velletje, hij heeft allemaal kleine wondjes op zijn oortje en op zijn neusje

Omdat er volgende week kermis is, gaat Zoë alvast even oefenen met het vangen van eendjes. Want tja je wilt natuurlijk wel op de kermis een prijs winnen haha..

We hadden allemaal hele schattige trosjes bananen aan de boom hangen maar..

Ik weet niet of dit de bedoeling is, ze hangen nu niet meer ze staan allemaal gek omhoog.. Zoe moet er elke keer wel om lachen want trosjes bananen horen toch te hangen? Hilarisch toch!

De rest van de dag doen we lekker niks en heb ik dus ook geen foto’s

en dat was alweer week 24! Deze week is de laatste week van school en dan begint zomerschool. De kinderen hebben hier namelijk bijna 3 maanden vrij!! Aangezien we wel willen dat Zoe haar Engels en Spaans een beetje bijhoudt gaat ze de ene week 2 en de andere week 3 keer naar school. Ze gaat hier dan lekker knutselen, spelen en allemaal andere leuke dingen doen.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 0 reacties | 24 juni 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge