De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 23 – 2019

about last week 2019

De weken beginnen een beetje op elkaar te lijken aangezien Zoë gaat gewoon nog elke dag naar school heeft daarnaast 2x in de week zwemles. We proberen alsnog heel veel leuke dingen te doen. Maar voor nu is ons energie pijl nog steeds een beetje aan de lage kant. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 23

Maandag

zwaluw

zwaluwnest

Het zwaluw nestje aan de overkant is weer bewoond. Ik vind deze vogels zo bijzonder en mooi om te zien. Nog steeds jammer dat ik hier geen goede foto’s van kan maken.

zwemles

In de middag haal ik Zoë van school en rijden we weer door naar zwemles. Het gaat hartstikke goed en ze probeert steeds meer in het water. Natuurlijk helpt het ook dat ze een nieuw zwempakje aan heeft.

Na school en zwemles is ze gewoon uitgeput dus in de middag doen we verder helemaal niks en maak ik ook geen foto’s

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan.. About last week 22

Dinsdag

zwembandjes unicorn

Omdat Zoë zo ontzettend goed haar best heeft gedaan, krijgt ze vandaag nieuwe zwembadjes. We hebben zelf namelijk een puddle jumper (de fijnste zwemband die ooit hebben gehad) maar daar mag ze van de zwemjuf niet meer mee zwemmen. Dus nieuwe zwembadjes met hoe kan het ook anders een unicorn opdruk.. haha

In de middag gaan Zoë en ik nog even wat oefenen in ons ‘eigen’ zwembad. Echter is alleen het diepe bad open, daar balen we een beetje van want ze vindt het nog een beetje eng als ze de grond niet kan aanraken met d’r voetjes.. Tegen haar verwachting in gaat het ontzettend goed dus top!

Woensdag

zwemmen

Normaal hebben we op maandag en vrijdag zwemles maar omdat de zwemjuf vrijdag niet kan, hebben we vandaag ingepland. Zoë maakt vandaag een hele grote vooruitgang want ze zwemt gewoon in het diepe bad. (komt natuurlijk omdat we gisteren geoefend hebben😉) Omdat het zo goed gaat, gaat de zwemjuf wat nieuws proberen. Ze zegt tegen Zoë dat ze de zwembandjes even wat extra lucht gaat geven maar in werkelijkheid laat ze er stiekem lucht uitlopen. Je ziet ook goed op de foto dat de bandjes halfvol zijn.. En ze zwemt gewoon! Echt hoor ik ben zo trots als een pauw!

Na de zwemles is ze echt doodop, ook niet heel raar want school en gym (hockey) en dan ook nog zwemmen. Een beetje teveel van het goede. Gelukkig was het eenmalig.

Hier kan je lezen over Zoë’s zwemles..

Donderdag

stroopwafel maken

versierde stroopwafels

Vandaag doen we wat inkopen in de supermarkt want Zoë moet morgen namelijk trakteren op school. Niet zomaar trakteren maar op een echt Nederlandse traktatie. Jammer dat ze het pas een paar dagen van te voren gemeld hebben want anders hadden we wat anders uitgekozen maar.. We maken er gewoon een klein feestje van. We kochten stroopwafels en haalden daarbij nog smeltchocolade en sprinkels en versierden daarmee de stukjes stroopwafels. We wilden de stroopwafels eigenlijk met vormpjes uitdrukken maar dat lukte helaas niet.. maar alsnog ziet het er best leuk uit toch?

Vrijdag

stroopwafels maken

zelf poffertjes maken

poffertjes

Alsof we nog niet genoeg gekliederd in de keuken hebben deze week. Maakten Zoë en ik vandaag zelf poffertjes. Pfoe wat een werk maar het resultaat mag er best wezen. We hebben enorm lopen smikkelen.

Zaterdag

family games

Richard moet vandaag een nieuwe collega ophalen dus hij is pas vanmiddag weer thuis. Zoë en ik gaan lekker buiten wat spelletjes spelen. Je ziet natuurlijk ook wel dat ik verloren heb.. beetje jammer haha

lavendel tuin

Daarna werken we wat in de tuin want tja dat moet ook gewoon gebeuren. We halen het onkruid eruit en zetten een nieuw plantje erin een lavendelstruik. Nu maar hopen dat het een enorme struik wordt.

tuin water geven

Zoë geeft daarna alle plantjes netjes nog even wat water. En dan staat papa weer voor onze neus met heerlijke sushi. We waren net uitgehongerde wolven want het was zo op en ik ben gewoon vergeten om een foto te maken.


jelly

Zoë eet altijd heel graag op school Jelly en ik kon het nooit vinden in de winkel. Ik vond wel Jelly maar niet die Zoe altijd eet. Wat blijkt de kokkin op school maakt het altijd zelf. Ik kreeg het receptje en we maakten het vanmiddag. Helaas was het bakje lek in de koelkast en kon ik alles weer schoonmaken. Echt wat een ranzig spul is Jelly.

Zondag


strand

voetjes in het zand


strand

Een heerlijk ochtendje naar het strand. Het begon helaas enorm fris want we waren enorm vroeg (lees 8.30). Rond 10 uur brak de zon door en hebben we heerlijk genoten. En daar sluiten we de week ook mee af!

Deze week heeft Zoë een eindfeest op school waarbij ze ook moet optreden, moeten we weer 2x naar zwemles en voor de rest zijn er nog geen plannen gemaakt. Ik zeg, we zien wel weer wat er komen gaat. 

Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 3 reacties | 10 juni 2019 |

Comments
CommentLuv badge