De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 22 – 2019

about last week 2019

Een week waarin ik helaas nog steeds ziek was. Wel hebben we veel ondernomen. Zo hebben we lekker gewinkeld, zijn we met een boot opzoek gegaan naar dolfijnen en walvissen en ging Zoë voor het eerst naar privé zwemles! Kijk en lees je gezellig mee?

Week 22

Maandag


cadeautje

magneetjes

Vandaag komen er twee leuke pakketjes binnen. De bovenste voor de samenwerking voor vaderdag en wat leuke magneetjes voor Zoë via Aliexpress voor op de koelkast. Ik voel mij de hele dag zo beroerd en heb ontzettend last van mijn hoofd. Lopen gaat erg moeilijk, het is nog net niet dat ik hoef te kruipen. Na wat aspirines probeer ik zoveel mogelijk in huis gedaan te krijgen. Zodat als Zoë weer thuis is, we gewoon kunnen kleuren of een film kunnen kijken.

Je kan hier zien wat ik heb uitgekozen voor vaderdagcadeau

kip korma

Omdat ik geen zin/puf heb om te koken maak ik een magnetron maaltijd klaar van Kip Korma. Ik maak hier wat rijst en sperziebonen bij. Simpel maar wel ontzettend lekker, ondanks dat het er erg smerig uitziet haha

Dinsdag

shirts

nieuwe schoenen

pet en spons

Zoë moet binnenkort weer optreden voor school (eindejaarfeest) en daar moest ze een tshirt voor kopen. De juf had een hele leuke gezien bij de Primark (follow your dreams) Dus die hebben we samen met nog wat andere spulletjes gekocht. Zoë gaat met haar klasje een dansje doen op het liedje van S Club 7, Reach for the stars.

snoepjes

Omdat we langs het snoepwinkeltje liepen, kochten we gelijk maar wat lekkere snoepjes voor deze week. Zoe wat verschillende, ik wat toffees en voor Richard wat kauwgom lolly’s.

juf is jarig

In de middag zegt Zoë ineens dat de juf morgen jarig is maar dat ze het eigenlijk toch niet zeker weet. Voor de zekerheid kopen we een reep chocolade, kleurt Zoë een tekening in en schrijven we klein kaartje.. Geven jullie in Nederland ook een klein cadeautje als de juf jarig is?

Woensdag

De juf is inderdaad jarig en is erg blij met het cadeautje en de tekening van Zoë. Dus we hebben weer punten gescoord haha.

zwemles

zwemles

Zoë heeft vandaag haar eerste privé zwemles. Ze deed het onwijs goed, woensdag staat er een uitgebreid artikel van online.

victory dinner

Na deze superprestatie gaan we even langs de grote gele M en eten dit lekker thuis op. De rest van de middag is Zoë onwijs moe en erg huilerig. Wat ook erg logisch is met zo’n druk programma school, hockey en dan ook nog zwemmen dus op tijd naar bed.

Donderdag

Toen ik Zoë wilde ophalen van school, kwam de moeder van een vriendinnetje naar mij toe met een hele grote plastic tas vol schoenen en kleding. Ze gaan over een maand weer terug naar Denemarken en konden dit allemaal niet meenemen of ik het voor Zoë wilde hebben. Nou graag natuurlijk. Ook al zijn de kleertjes nog een beetje te groot, ze zien er allemaal nog prima uit.
We hebben dan ook thuis even een cadeautje voor het meisje gemaakt. Als bedankje voor het kledingpakket.


fietsen

Daarna hebben we eigenlijk de hele middag op het plein gespeeld. Het was ontzettend warm maar Zoë wilde heel graag oefenen met fietsen, dus dat deden we maar.

Vrijdag

oefeningen maken

Zoë heeft al twee weken geen huiswerk op vrijdag meegekregen, dus ik baalde wel een beetje. Niet omdat het van mij zonodig moet maar omdat ze het zo leuk vindt. Ze vindt het namelijk waanzinnig leuk om te leren schrijven en om proberen te lezen. Daarom kocht ik weer een Peppa Pig tijdschrift waar we heel veel oefeningen uit maakten.

Zaterdag

We zouden vandaag eigenlijk op zoek gaan naar dolfijnen met de dolfijnenboot echter vanwege het slechte weer op zee (hoge golven) ging deze niet door. Gelukkig had ik een back-up plan gemaakt met andere dingen/dorpjes die ik nog heel graag wilde bezoeken. Dus besloten we om naar Torrox te gaan.

paraplus

ruige zee

De zee was inderdaad ontzettend ruig, dus blij dat we niet met de boot zijn meegegaan..

noodles

Als afsluiter gingen we bij een Thais restaurant eten. Het zag er een beetje mwâh uit.. maar het eten was ontzettend lekker! Dus echt een aanrader. Binnenkort staat er een artikel over Torrox online, dus zal ik het restaurant ook even benoemen.

Zondag

Vandaag kregen we een belletje dat als we wilden vandaag mee konden met de dolfijnen zoektocht. Heel jammer dat Richard niet mee kon natuurlijk maar Zoë had onwijs veel zin en was gisteren ontzettend teleurgesteld dus besloten we dat ik met haar alleen zou gaan.

boot

dolfijn\

dolfijnen

Ik kon veel gefilmd, foto’s maken ging te langzaam dus heb ik even wat printscreens gemaakt. Wat ik enorm jammer vond was toen we eindelijk na 1,5 uur de dolfijnen gevonden hadden we na een kleine 5 minuten al weer gingen. Maar goed dat hoort erbij en we gaan vast nog wel een keer op zoektocht.

fotos maken

Zoë probeert ook wat foto’s te maken.


koud

Op de terugweg zaten we beneden (boven zat het helemaal vol met mensen) dus helaas in de schaduw en dat bleek toch wat kouder te zijn dan we verwacht hadden. We kregen dus allebei een heerlijk warme fleecedeken. Zoë was ontzettend moe en viel zelfs nog heel even in slaap.

In de middag kakten we ontzettend in en deden we verder op wat kleuren en op de tuin zitten niks bijzonders.

En dat was onze week. Een heerlijke week waarin we veel genoten hebben. Deze week staat er nog niet iets bijzonders op de planning, dus we zien wel wat er komen gaat. Ik wens jullie allen een heerlijke zonnige week toe😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 3 juni 2019 |

Comments
    CommentLuv badge