De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 22 – 2018


about last week

We hebben een heerlijke week gehad. We begonnen de week gewoon nog aan de Costa del Sol en gingen woensdag richting Nederland. We hebben ontzettend veel gedaan en beleefd. Zo hebben we o.a. een lunchdate gehad met blogger Essma, ben ik naar het BloggerbyNature event geweest en hebben we het Sprookjeswonderland bezocht. Benieuwd naar de rest? Lees en kijk dan maar weer gezellig mee!

Maandag

park

Vandaag brengen we weer een dagje door in het park. Ik kan enorm genieten van al het ‘groen’ hier. Dat hadden we namelijk niet op Lanzarote. Daar was eigenlijk alles droog en dor vanwege het vulkaanlandschap.

De rest van de dag maak ik bijna geen foto’s. Ik ben druk aan het strijken en de overige huishoudelijke klusjes. Wat zeker geen foto waard is hoor haha..

Dinsdag

Vandaag is het tijd om de koffer in te pakken en de laatste dingetjes te regelen voor de ‘vakantie’ naar Nederland. Helaas geen foto’s, alles zit aan de oplader en ben gewoon te druk.. tja kan ook een keer gebeuren?

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan About last week.. week 21

Woensdag

We vertrekken vandaag voor een paar dagen naar Nederland. Eerst moeten we nog even flink wat reizen om er te komen. We beginnen om 09.15 met de trein vanaf onze woonplaats naar de luchthaven.

vliegtui

Alles verloopt soepel en al gauw zitten we hoog in de lucht. Echter boven Frankrijk barst het noodweer los en hebben we flinke turbulentie. Het cabinepersoneel bergt van iedereen alle bagage op in de bakken omdat ze bang zijn dat het de lucht in vliegt.. nou dat zegt wel wat..

Als we dan op Eindhoven aankomen, moeten we nog met de bus en 2 treinen en nog een bus voordat we in Apeldoorn zijn. Uiteindelijk komen we om half 8 savonds uitgeput aan. Eindhoven is een hele goedkope optie om naartoe te vliegen maar met het openbaar vervoer richting Apeldoorn is geen pretje. Volgende keer toch maar iets meer betalen en via Amsterdam vliegen.

Donderdag

We besluiten om in de ochtend eerst even boodschappen te doen. Zoë is enorm blij dat ze met een winkelkarretje boodschappen kan doen. Het snoepjesschap kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij lopen.

rhodesian ridgeback

even een verticale foto, anders past Dembe er niet eens op haha

Daarna kopen we wat cadeautjes en brengen we een bezoek aan mijn zus, nichtje en neefje. Later komt ook nog mijn zwager thuis.  Ze hebben een prachtige tuin met een vijver en kijk die mooie waterlelies eens. Prachtig toch!! Ook hebben ze een hele grote hond, te groot om horizontaal op de foto te zetten haha. Zoë vindt het een beetje eng, dus zitten we telkens binnen en de hond buiten en omgekeerd..

De benauwdheid (van het weer) en de vermoeidheid spelen Zoë op. Als we richting huis gaan spuugt ze de hele auto onder.. Echt zo zielig!! Gelukkig is er veel water in de auto en natte doekjes dus het is zo schoongemaakt.

Vrijdag

Zoë werd weer eens om 5 uur wakker maar is toen lekker tegen mij aangekropen en is daarna gelukkig weer in slaap gevallen en werd om 7 uur wakker. Kijk dat is nu een leuke tijd om wakker te worden.

We kijken wat televisie in bed en besluiten dan om even naar het centrum van Apeldoorn te gaan.. Helaas kunnen we nergens slagen voor leuke kleding.

In de middag gaan we weer lekker treinen want we gaan naar Amersfoort. We hebben gezellig met Essma van little-origin afgesproken.

Omdat het weer niet echt meezit besluiten we lekker te gaan lunchen. Jaja, ik heb warempel een keer een foto genomen van mijn/ons eten voordat ik het op had. Essma heeft haar fotocamera mee en maakt de hele middag leuke foto’s van Zoë en mijzelf! Zoë is helemaal in haar element en poseert er een eind op los.

Zoë

Dit is één van de prachtige foto’s die Essma van Zoë heeft gemaakt. Ik ben echt enorm blij met de foto’s! Zoë is vanaf het ontmoeten van Essma ook helemaal in de ban van haar.. Ze gaat gezellig naast haar zitten in het restaurant en dolt er een eind op los. Ze heeft er na deze dag een lieve vriendin bij?


Daarna weer met de trein en bus naar huis en lekker slapen. Want morgen ga ik naar het BloggerbyNature event! Ik ben ook nog steeds ontzettend blij met mijn mooie gepersonaliseerde shopper en sleep hem echt overal mee naartoe!


alovelyadventure bestaat 1,5 jaar
Ik zet in de avond nog even een artikeltje online, want mijn blog bestaat alweer anderhalf jaar! Wil je nog meedoen met een waanzinnig leuke winactie? Klik dan hier.. Alovelyadventure.nl bestaat 1,5 jaar met winactie!

Zaterdag

De dag waar ik al ontzettend lang naar uitkeek maar toch ook best nog wel een beetje spannend vond. Ik ga vandaag namelijk naar het BloggerbyNature event. Allereerst heb ik dikke vette pech want er blijken geen treinen te rijden tussen Apeldoorn en Amersfoort (vanwege werkzaamheden) dus ik moet eerst met de bus en daarna met 2 treinen om er te komen. In de laatste trein kom ik al een paar hele leuke dames tegen die ik zelf ook volg dus het ijs is gelukkig al een beetje gebroken.

Het event was echt supertof en ontzettend gezellig. De bloggers die ik volg zijn in het echt ook allemaal superlieve dames. Ik heb enorm veel geleerd dus mijn to-do lijst puilt enorm uit.. nu maar hopen dat we snel internet hebben in Spanje haha..  Ik zal er binnenkort nog even een artikeltje aan wijden maar kort gezegd; het is echt een aanrader voor iedereen die een blog heeft of er juist eentje wil beginnen! Hopelijk organiseren ze het event volgend jaar weer.

Zondag

sprookjesbos

sprookjes

geitje

Vandaag zijn we een dagje uit geweest naar het Sprookjeswonderland (Enkhuizen) met opa, oma, tante en nichtje. Een waanzinnig leuk park voor kleine kinderen. Alles is enorm betaalbaar en dus zeker een aanrader. Op dit moment ben ik alle foto’s aan het uploaden en binnenkort komt er een leuke review van dit park online.

En dat was alweer week 22! Vandaag hebben we de laatste dingetjes geregeld en morgen (dinsdag) vliegen we alweer terug naar Malaga. Een kort maar krachtig bezoek. Staat er bij jullie deze week nog iets leuks op de planning? Ik lees het graag in de comments. Heerlijke week toegewenst, ?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge