De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 21 – 2019


about last week 2019

De laatste week hebben we niet zo heel veel beleefd en heb dan ook niet zoveel foto’s gemaakt.  Ook afgelopen week was niet heel bijzonder. We (vooral ik) was ziek en daardoor hebben we niet heel veel ondernomen. Ik probeer er toch nog een leuke About last week van te maken.. dus lees en kijk je mee?

Week 21

Maandag

prinses

Zoë heeft sinds kort enorm veel interesse om rokjes en/of jurkje te dragen. Ze wilde eigenlijk eerder nooit geen rokje of jurkje aan (tenzij we naar het strand gingen) Nu wil ze graag iedere dag een mooie rok of jurk aan. Helaas moet ze naar school altijd een uniform aan dus als ze dan thuis is dan gaan we natuurlijk even los..

De rest van de dag bestaat vooral uit schoonmaken, wassen en alles opruimen..

In de middag krijg ik ineens ontzettend last van mijn hoofd (verkouden, hoofdpijn en steken in mijn oren) Ik ben bang dat ik weer een voorhoofdholte ontsteking krijg.

Dinsdag

caspertje

Mijn ouders zijn een weekje op vakantie hier en hebben gezellig Caspertje mee. Zo fijn om weer even met hem te kunnen knuffelen.

muis zn huis

muis in zijn huis

Muis heeft een heel mooi huis cadeau gekregen voor zijn verjaardag afgelopen week en hij is er enorm dol op.

Helaas zet het ziek zijn bij mij door en als ik loop of buk heb ik ontzettend pijn in mijn hoofd. Dus de aankomende dagen maar rustig aan.

Woensdag

spelen in de keuken

Na school gaan we weer lekker in de tuin zitten. Zoë is een hele maaltijd aan het bereiden voor opa en oma. Vandaag is het laatste dagje voordat ze weer naar Nederland gaan, dus nog even genieten.

De rest van de dag maak ik geen foto’s even rustig family-time..

Donderdag

zwart en wit

Er komt een heerlijk pakketje binnen van de andere opa en oma. Hier kan je Zoë en mij niet blijer mee maken. We zijn echt dol op drop en salmiak! Zoë is ontzettend treurig omdat mijn ouders weer weg zijn, dus dit pakketje maakt alles weer een beetje beter..

muis met meloen

Ik zie dat er weer heerlijke galia meloenen in de winkel liggen dus ik neem er gelijk twee mee. Ik snijd ze thuis direct in stukjes en geef ook een gedeelte aan Muis. Hij is hier ook enorm dol op. Zijn jullie huisdieren gek op fruit en/of groente?

Vrijdag

piratenfeest kind

Vandaag heeft Zoë een piratenparty op school. Ze heeft er enorm veel zin in en is uiteraard verkleed als een echte piraat.

De rest van de dag doen we niet veel. We zijn allebei moe en gaan gewoon rustig op de bank Ryans toys review kijken.

Zaterdag

paella in de maak

bord paella

Ondanks dat ik me onwijs ziek voel, gaan we toch een dagje weg. We gaan een dagje naar Nerja en wat doe je als je in Nerja bent.. Natuurlijk paella eten. Paella bij de beste tent Ayo. Zeker een aanrader om hier te eten. Leuke hiervan is dat als je na een bordje nog niet vol zit je gewoon nog een keertje mag laten opscheppen.

zwaluw

Dit is gewoon de eerste keer dat ik een zwaluw van dichtbij heb kunnen fotograferen. JEEJ!. Ik word altijd zo blij als ik zwaluwtjes zie maar helaas zijn ze gewoon te moeilijk om te fotograferen omdat ze zo snel zijn.. volgende keer hoop ik ze van de zijkant te kunnen fotograferen i.p.v. bovenaf..


el acebuchal

Na Nerja gingen we opzoek naar een spookstad El Acebuchal. Een enorme aanrader, ook al is er niet veel te doen. Ik zal er binnenkort even een artikeltje over schrijven.


competa

Na El Acebuchal gingen we naar Competa, helaas was het al zaterdagmiddag laat, dus veel was al dicht. Ook een zeer mooie plaats en hier gaan we nog een keertje naar terug.

Zondag


kippetjes


dierenvriend


schommelen

We zouden eigenlijk vandaag naar het krokodillenpark gaan, echter voelden we ons allebei niet zo lekker. Om toch wat te doen zijn Zoë en ik samen gezellig naar het park geweest. Ondanks dat erg warm was had Zoë een lange broek aan, waarom zou je denken nou heel simpel dat glijd beter op de glijbaan haha.. We zagen ontzettend veel leuke diertjes en Zoë werd natuurlijk weer gevold door een ontzettend lief poesje. Als het kon had ze haar graag mee naar huis genomen.

Dat was weer onze week.

Voor deze week hebben gaan we als het goed is op zoek naar dolfijnen en hoop ik dat ik mij een stuk beter ga voelen. Tot vandaag (dinsdag) wanneer dit artikel online komt is het helaas niet veel beter.. Bedankt voor het lezen😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 27 mei 2019 |

Comments
CommentLuv badge