De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 21 – 2018


about last week

Weer wat later dan normaal maar de About last week.. staat weer online! We hebben een heerlijke rustige week gehad. Helaas hebben we nog steeds geen internet, waar ik toch wel heel erg van begin te balen. Zijn we bij een restaurant wezen eten, waar de helft van ons eten niet geleverd werd. Heeft Zoë lekker in het zwembadje buiten gespeeld en hebben we onze agressie op een boksbal uitgeleefd.. Kijk en lees je weer met mij mee?

About last week.. week 21 – 2018

Maandag

muis met unicorn

We starten vandaag lekker rustig op. Muis had onlangs wat nieuwe speeltjes gekregen waaronder een flamingo met catnip en een krabpaal. Omdat hij echt helemaal gek is van zijn flamingo wilde ik er nog eentje bestellen en zag dat ze nu ook unicorns hadden. Dus tja nu heeft hij een flamigo en een unicorn. (je moet natuurlijk wel een beetje met de hype meegaan hé)

beestjes eten

Toen Zoë en ik boodschappen gingen doen zagen we ineens iets heel erg lekkers (voor sommige mensen). Ik zou het zelf niet zo snel kopen. Maar je kan hier in de supermarkt dus gewoon insecten kopen! Bleugh.. echt niets voor mij hoor. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd of JIJ het wel zou willen kopen/proberen?

cadeautje

Opa en oma hadden wat geld overgemaakt zodat Zoë een mooi cadeau kon uitzoeken. Dus dat hebben we dan ook maar gelijk gedaan. Ze speelt op dit moment heel graag winkeltje en tja dan moet je natuurlijk wel een ‘echte’ kassa hebben. Nou ik kan je vertellen, ze is er dol op en speelt het nu nog fanatieker. Het leuke is dat ze nu ook geld gaat herkennen. Ze weet nu al precies wat 50 cent, 1 euro en een 2 euro munt is.

Dinsdag

kleuren

Kleuren is natuurlijk al hartstikke leuk maar kleuren in een doos is natuurlijk nog veel leuker.

De rest van de dag doen we niet veel, we hebben een soort pyjama dagje en doen het allemaal lekker rustig aan.

updaten pc

Toen ik savonds weer met mijn blog aan de slag wilde gaan kreeg ik weer een leuke update melding (de tweede al deze week). Tja daar zit je dan met je goede gedrag.. Uiteindelijk heeft dit grapje bijna 1,5 uur geduurd en heb ik dus niks aan mijn blog kunnen doen. Ik blijf maar duimen dat we snel internet hebben. Dit is gewoon huilen met de pet op!

Woensdag


visjes vangen

Zoë is helaas nog steeds bijna elke ochtend rond 5 uur wakker en wat doe je dan als je wakker bent? Je gaat eendjes vangen in een emmer water..

koffie

Oh jongens! Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe DolceGusto koffiezet apparaat! Kijk nou, dit ziet er toch té lekker uit! Ook heb ik dit echt wel nodig hoor, met elke keer dat vroege opstaan..

Als we een beetje wakker zijn geworden, kleden we ons aan en gaan zoals elke woensdag weer naar de rommelmarkt. Dit keer kunnen we mini poppetjes kopen van Pato (vriendje van Pocoyo) en Backpack (die rugzak van Dora). We hebben onze collectie bijna compleet dus we moeten nog even doorzoeken.

De rest van de dag doen we weer weinig en maak ik dus ook geen foto’s.

Donderdag

in de bus

Vandaag besluiten we om weer eens op avontuur te gaan. We hebben nog wat spulletjes nodig en besluiten om naar winkelcentrum Miramar te gaan. Dit is van ons huis best ver weg en ook niet zo makkelijk te bereiken maar we gaan het gewoon proberen. We pakken de bus richting het plaatsje Fuengirola. Als we daar na een 20 minuten zijn aangekomen moeten we overstappen op een andere bus. Die bus blijkt niet op het busstation te komen maar ergens in een zijstraat. Nou na even zoeken hebben we het gelukkig gevonden. Die rit duurt gelukkig niet zolang en na een kleine 15 minuutjes komen we aan bij het winkelcentrum.

winkelen

In het winkelcentrum hebben ze hele leuke automaten (eurovreters) en zoals jullie natuurlijk al wel weten is Zoë hier DOL op.. Dit was een onderzeeboot en ze vond het geweldig! Nou kind blij, mama blij haha

Na even lekker gewinkeld te hebben gingen we weer naar de bus. Echter reed de bus net voor onze neus weg. Eenmaal bij het bushokje bleek dat de bus maar één keer in het uur daar langs reed. Nou lekker dan. We zijn dus maar een stuk wezen lopen. Na ruim een half uur wandelen kwamen we bij het busstation aan. Één keer raden.., de bus die ons naar Benalmádena moest brengen reed dus ook net weg.. Weer bijna een uur wachten, wat een pech.


zelfverdediging

We kochten in het winkelcentrum ook nog een opblaas boksbal (wat is Flying Tigre een leuke winkel zeg! Ik kende dat dus helemaal niet) en hier werd even flink wat agressie oplos gelaten. Heel eerlijk gezegd vond ik het ook wel heel erg leuk! Zeker na het missen van de bus gebeuren haha

Vrijdag


pak paloma

We maken in de ochtend een heerlijke wandeling door het park en geven natuurlijk alle diertjes weer wat te eten. Aansluitend gaan we nog even spelen in de speeltuin. Het is echt weer waanzinnig mooi weer dus..


samen in bad

Zetten we thuis lekker het badje op. Babyborn mag natuurlijk ook lekker in bad. Dubbeldolle pret dus. We hebben pas vanaf half twee zon op onze tuin, dus helaas de halve dag in de schaduw spelen.


muis onder bananenboom

En Muis, die ligt gewoon heerlijk onder de bananenboom te chillen.

Zaterdag


chillen in de auto

Richard is vandaag vrij en dat betekend dat we lekker een dagje met de auto wegkunnen. Deze dame heeft er in ieder geval al heel veel zin in. haha


auto wassen

Het wordt al iets beter als ze papa mag helpen met het wassen van de auto!

nachos

We rijden even een stukje en besluiten te eten bij Foster Hollywood. Nacho’s met guacamole zijn altijd een goede keuze! We hadden ook nog frietjes met pulled pork besteld (vond ik zelf erg zurig smaken) en fajitas, echter de fajitas werden gewoon niet geleverd. Tijdens het eten meerdere malen gevraagd of het al bijna klaar was (aangezien Zoë dit zou eten) nadat we het eten ophadden hebben we nog ruim 45 minuten gewacht en hebben toen de rekening maar gevraagd.. De ober gaf aan dat de fajitas er bijna aankwamen maar daar hadden we geen zin meer in. Zoë was natuurlijk erg verdrietig. Gelukkig heeft ze wel wat nacho’s kunnen eten, alleen zaten daar heel veel pepers op.. die dus eigenlijk te heet waren.

Daarna doen we nog de gebruikelijke boodschappen en is de dag alweer voorbij!

Zondag


mozaieken

Omdat ze gisteren bij het restaurant geen fajitas geleverd hadden kreeg Zoë twee spelletjes. Een soort uno van Dora en Dora mozaïek stickers. Nou dat vond ze gelukkig wel leuk en hebben dus in de ochtend lekker ienimieni stickers geplakt.


kleien

Daarna zijn we lekker in de tuin gaan zitten en zijn we hier gaan playdohen.. zeg je dat zo? Ik moest allemaal balletjes rollen en Zoë kon dan makkelijk haartjes maken met de Mylittlepony.


tuinieren

Daarna hebben we de bloembakken leeggehaald en schoongemaakt. Dus daar kunnen weer mooie nieuwe bloemen in. Nu al zin om het terras/tuin super gezellig te maken.

En dat, dat was onze week alweer. Deze week gaan Zoë en ik een paar dagen naar Nederland. Ik ga lekker naar het Blogger By Nature event, heb ik superleuke afspraak met een andere expat mama/ blog vriendinnetje Essma van Little-Origin, die in Frankfurt woont met haar gezin en natuurlijk gaan we op familiebezoek. We hebben een zeer drukke maar leuke week voor de boeg dus.

Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik lees het graag in de comments! Heerlijke week gewenst?

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge