De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 19 – 2019

about last week 2019

We hebben een heerlijke meidenweek gehad, we betrapten een indringer in onze tuin, Muis was ontzettend high en we vierden gezellig moederdag. Kijk en lees je gezellig mee?

Week 19

Maandag

maskertje

Richard is een paar dagen weg dus wij doen lekker alles rustig aan. Nadat Zoë uit school is plannen we een meidenmiddagje in. We trekken onze pyjama’s aan en beginnen lekker met een maskertje ondertussen kijken we naar een leuke film. De rest van de middag moet ik helaas nog even een paar wassen wegwerken/opvouwen en voor de rest doen we bar weinig..

Dinsdag

winkelen

Na schooltijd besluiten we om even naar het winkelcentrum te gaan. We kopen de primark half leeg en natuurlijk moet er nog even gevlogen worden in een eurovreter haha..

bomen

bomen

Na het winkelen gaan we nog even lekker wandelen en tijdens het wandelen komen we deze prachtige bomen tegen. We krijgen van al het lopen/slenteren een beetje moeie voetjes dus ..

voetjes in bad

We nemen smiddags nog even een lekker voetenbadje.. Natuurlijk moeten er speeltjes in die we gaan vangen met een hengel haha.

Woensdag

In de ochtend als Zoë op school zit wandel ik even over de rommelmarkt. Helaas zie ik alleen schoenen, kleding en veel meuk. Dus jammerdebammer.. niks gekocht.

dolfijn

dolfijn

eurovreter

palmboom

Als ik Zoë van school afhaal willen we nog wat leuks doen. Omdat we al lang niet bij het dolfinarium zijn geweest. Gaan we daar gezellig een middagje vertoeven. We genieten enorm van het lekkere weer en van alle leuke en lieve diertjes!

Donderdagmuis is high

Muis kreeg van de week al een heerlijk zakje met een soort catnip erin.. en zo ziet een kat eruit die high is..


oefeningen maken

Als Zoë weer thuis is gaan we even lekker knutselen. Muis zit er ook altijd gezellig bij.

cadeau muis

In de middag komt Muis zijn verjaardagpakket binnen. Een stinkdier knuffel met ook catnip. Wat zakjes ‘soep’ en wat zakjes met snoepjes. Hier kunnen we wel weer even mee vooruit. We gaan het nog even leuk inpakken en dan kunnen we het op Muis zijn verjaardag geven.

Vrijdag

snoepjes halen

Zoë’s beste vriendinnetje Sama is van de week geopereerd aan haar neus en keel amandelen en heeft ook buisjes in haar oren gekregen. Dus we gaan even naar de snoepjes winkel om een lekker cadeautje voor haar te kopen. In de middag als we het langsbrengen blijkt ze er gelukkig niet zoveel last van te hebben en spelen zij en Zoë nog even lekker twee uurtjes met elkaar.

poep

Even een hele vieze foto tussendoor.. maar er is dus in onze tuin gepoept. Lekker naast het speelgoed van Zoë wat we nu dus hebben weggegooid. Muis kan het niet geweest zijn want die heeft netjes elke dag drolletjes in de kattenbak liggen dus.. we hebben een heel vervelende indringer. Ik baal hier enorm van want Zoë speelt altijd op dr blote voetjes in het gras en dat kan dus nu niet meer.. want stel je voor!

Zaterdag

indringer

Midden in de nacht word ik van een luid gemiauw wakker en hoor Muis tegen de terrasdeur aanspringen. Ik pak snel mn zaklamp en loop naar de kamer. Als ik het gordijn opzij duw.. sta ik oog in oog met onze tuin poepende indringer! Excuses voor de vieze ramen, ik zal ze snel schoonmaken😉

indringer

Kijk daar ligt de indringer.. hij zit gewoon te kijken of hij/zij weer op onze tuin kan komen maar..

buurkat jaagt hem weg

Gelukkig komt daar buurpoes en die jaagt hem weg.

trots

Dankjewel buurpoes!

Zondag

Vandaag is het Nederlandse Moederdag (in Spanje was het vorige week al) en dat vieren we natuurlijk gewoon. Ik word door Zoë enorm verwend.

moederdag cadeau

Ik krijg knutsels een doos chocolade en..

moederdag cadeau

een prachtige ketting😀

En zo sluiten we week 19 af. Helemaal in de feestsferen. Ik wens jullie alvast een heerlijke aankomende week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 0 reacties | 13 mei 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge