De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 18 – 2018

about last week

Hèhè, iets later dan normaal maar dat krijg je als het uploaden van foto’s tergend langzaam gaat. Na alle vervelende dingen van de afgelopen weken hebben we dan toch een beetje onze draai gevonden. We zijn in ieder geval weer lekker aan het genieten. Zo zijn we o.a. naar een rommelmarkt, vlindertuin, Sealife en het park geweest. Kijk en lees je weer gezellig mee?

About last week 18 – 2018

Maandag

We beginnen de week rustig en starten op met kleien. We hebben afgelopen week op de lokale rommelmarkt een heleboel nieuwe speelgoedjes gekocht waaronder veel vormpjes voor de klei en een paard van My Little Pony.

park

bloemen

ezels

Daarna besluiten we om even naar het park te gaan. Hier vermaken we ons elke keer weer. Er valt ook enorm veel te zien. Ook nemen we telkens een broodje mee om de konijntjes, cavia’s, kippen, vogels en eenden eten te geven. Zoë wil ook heel graag de ezels voeren maar dat mag helaas niet.

Als we laat in de middag thuiskomen, eten we een lekkere rijstwafel met pindakaas en hagelslag en wat aardbeitjes. Tja we hoeven nu geen Nederlandse producten meer te missen met al die Nederlandse supermarkten hier haha.

Vandaag kan je een kletspraatje lezen over we de afgelopen periode allemaal hebben meemaakt. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hier Even bijkletsen

Dinsdag

Vandaag gaan we eerst even heerlijk badderen. We hebben nu eindelijk een bad waar we dus ook graag gebruik van maken. Op de rommelmarkt hebben we ook een badje voor de Babyborn gekocht dus Zoë vermaakt zich ook prima.

Na het badderen en rustig opstarten besluiten we om even boodschappen te doen en een bezoekje te brengen aan de Pocoyo speeltuin.

De rest van de dag doen we weinig. Ik moet er ook weer even inkomen om overal foto’s van te maken voor deze About last week. Dus voor vandaag verder geen foto’s

Woensdag

muis

Vandaag komt de bestelling van zooplus (niet gesponsord, gewoon heel erg blij) binnen. Zo fijn dat er een online een grote dierenspeciaalzaak te vinden is. Hier in Spanje verkopen ze bij de dierenwinkels namelijk geen grote/hoge krabpalen en online dus wel. Ook kocht ik voor Muisje nog een flamingo met catnip. Zoals je kan zien is hij weer helemaal in zijn nopjes.

rommelmarkt

Elke woensdag is er naast het park een hele grote rommelmarkt waar we vanaf nu dus gewoon elke week naar toe gaan. Zo leuk om goedkope schatten te vinden. Zoë krijgt altijd 2 euro en mag dan zelf iets uitzoeken. Ik kan je vertellen dat ze al een hele goede onderhandelaar is geworden.

step

Zo ook vandaag, ze koopt deze step gewoon voor 2,50 (ik moest een klein beetje meebetalen) maar goed spotgoedkoop toch. Ik heb hem even goed schoongemaakt en de stickers eraf geboend en hij lijkt net nieuw. Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat we de hele middag met de step hebben gespeeld.

Ik heb voor mezelf nog wat Engelse boeken gekocht van o.a. Jill Mansell en Jojo Moyes. Voor 50 cent per stuk kan ik ze niet laten liggen.

We hebben weer een heel leuk boek toegevoegd aan onze collectie. Wil je weten welk boek het is? Klik dan hier In de boekenhoek

Donderdag

kwallen

visjes kijken

seaworld

schildpad

Vandaag zijn Zoë en ik een ochtendje naar Sealife geweest. Zo leuk om al die visjes zo te zien. Zoë keek ook haar ogen uit. Vooral toen we bij het haaien/schildpad bassin waren. (binnenkort volgt er nog een review van deze uitstap)

speeltuin

In de middag zijn we nog even naar het park gewandeld en zijn daar in de speeltuin gaan spelen. Tenminste Zoë dan (oké, ik ook een beetje want die hoge glijbaan moest gewoon even uitgeprobeerd worden haha)

Vrijdag

renfe tram

Vandaag zijn we een dagje met de trein/tram weggeweest. We wilden even kijken hoe dit allemaal ging dus zijn we naar het winkelcentrum Plaza Mayor gegaan. Qua prijs viel het mee dus we gaan zeker vaker met de trein/tram.

dunkin donut

chillen

Overal zijn van deze heerlijke kleine zitjes, dus tja dat moesten we ook uitproberen. Onder het genot van een heerlijke donut natuurlijk!

bloemen

tui vliegtuig spotten

Zoë is helemaal gek van vliegtuigen en boven het winkelcentrum is een aanvliegroute voor de start en landingsbaan. Je kan je natuurlijk voorstellen dat dit Zoë’s nieuwe spottersplekje is.

Zaterdag

 

vlindertuin

Vandaag is Richard eindelijk weer eens vrij en gaan we naar de vlindertuin. Hier wilde Zoë namelijk heel graag naartoe.

schildpad

Ze hebben er niet alleen vlinders maar ook vogels een leguaan, een kangaroo en schildpadden. Zoë vond het enorm interessant allemaal. Het was ontzettend heet, het leek wel een sauna (logisch met al die exotische vlinders/dieren).

miniblogger

Kleine blogster in de dop! Zo leuk om de wereld door de ogen van je dochtertje te zien.

kangaroo

En toen zagen we dit.. gewoon een kangaroo! Hij of zij huppelt gewoon los, zit dus niet zielig in een kooitje hoe leuk is dat!

bulbby tas

Ook kreeg ik afgelopen maand een hele mooie tas toegestuurd van Bullby dus daar wilde ik gelijk even wat mooie foto’s voor schieten. Komt binnenkort dus nog een review van online.

sushi

Daarna gingen we nog even boodschappen doen bij de Lidl en toen viel mijn oog op dit! Ze hebben hier gewoon bij de Lidl een sushicorner haha. Aangezien ik al eten had gemaakt hebben we het niet meegenomen. Volgende keer gaan we proeven. Iemand al ervaring hiermee?

Zondag

Vandaag een soort van pyjamadag. We zijn niet weggeweest maar heerlijk op de tuin gebleven. Zo fijn dat we nu gewoon een tuin hebben en niet perse weg hoeven. Lekker genieten was dit dus

krijten

We zijn al een klein beetje aan het oefenen met letters overtrekken. We hebben van die speciale kaarten gekocht met afwasbare stift maar dit is toch ook wel weer heel leuk. Moet wel zeggen weer even lastig om in schoolschrift de letters te schrijven. Hopelijk heb ik het goed gedaan haha

Zo en dat was weer onze About last week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens met ons mee te kijken. We gaan hier hele andere avonturen beleven dan in Lanzarote want daar waren we vooral op het strand te vinden (ook leuk maar dit is toch wel heerlijk afwisselend)

Voor jullie allemaal een heerlijke week toegewenst!? Ps. helaas nog steeds geen internet.. die Spanjaarden zijn ontzettend traag met onze aanvraag voor het NIE nummer. Dus voorlopig nog even een slag om de arm met het plaatsen van de artikelen op de aangegeven dagen!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge