De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 13 – 2019

about last week 2019

Een dagje te laat maar hij staat online, onze week 13! Een zeer enerverende week waarin we heel veel naar de auto garage moesten, Zoë weer ziek werd,  heerlijke brownie cake hebben gebakken, veel uiteten zijn geweest en nog heel veel meer. Kijk en lees je gezellig mee?

About last week 13

Maandag

avontuur

wilde bloemen

Vandaag is Zoë met de kindjes uit de klas naar een parkje in de buurt geweest om bloemen te plukken. Dit wilde ze mij ook heel graag laten zien dus gingen we na school even naar het parkje..

neee hoofdluis

Daarna krijg ik een mailtje van school dat er hoofdluis is gesignaleerd! Dikke kak, ik heb Zoë natuurlijk direct nagekeken en gelukkig zijn wij bespaard gebleven.

spelen

Eenmaal thuis gaat Zoë lekker spelen met haar poppetjes en maak ik het huisje schoon, was alle wassen en strijk alles weg. Ps. let niet op de troep.. die ben ik dus aan het opruimen haha

Daarna gaan we lekker knakworstjes eten.

Dinsdag

hardlopen

Ik breng Zoë naar school en ren daarna mijn rondje.. daarna moet ik opschieten want er staat een bezoekje aan de auto garage op de planning. Ik breng de auto weg en wandel daarna naar huis..

garage

Dag auto!

met de bus

Helaas is de auto nog niet klaar en moet ik Zoë met de bus ophalen.

nieuwe jas

Om 17 uur worden we gebeld dat de auto klaar is, dus hup jas aan en wederom lopen. Zo blij dat de auto klaar is.

Woensdag

lekkage

Als we sochtends naar de auto lopen zien we dit! Nee he, nouja op een hoop van zegen breng ik Zoë naar school en rijd daarna weer door naar de garage. Ik laat deze foto zien en ze gaan weer aan de slag. Ik loop weer naar huis en bezoek de rommelmarkt. Helaas slaag ik niet en ga thuis maar even aan de slag met mijn blog.

schomelen

Ik haal Zoë weer met de bus op en stappen op de terugweg uit bij de speeltuin. Als we om 17 uur nog niks gehoord hebben lopen we maar terug naar de garage om Zoë haar schoolspullen eruit te halen want tja, ze moet morgen toch gewoon naar school en heeft haar spulletjes nodig.. Bij de garage geven ze aan dat de auto nog niet gemaakt is, ze zullen me zo snel mogelijk bellen.

fitbit

Ik heb mijn oefening wel weer gehad vandaag haha..

Donderdag

Zoë wordt snachts wakker en moet telkens overgeven. We besluiten dan ook maar om thuis te blijven. Als ik de school bel schijnen er meerdere kindjes ziek te zijn. Lang leve de virussen op school!

cake bakken

kokkerellen


zelf bakken


resultaat

Om toch maar wat leuks te doen, besluiten we om lekkere brownies te bakken. Ik mag helaas niet helpen, ik mag alleen maar voorlezen wat er moet gebeuren. Het resultaat is in ieder geval goed gelukt.

We worden in de middag gebeld door de garage dat het probleem is opgelost en dat we de auto kunnen ophalen. Dit doen we dus maar gelijk.. De rest van de dag maak ik geen foto’s.

Vrijdag

weer lekkage

Zoë voelt zich weer beter dus we gaan naar school.. Als we wegrijden check ik voor de zekerheid nog even de grond en zie ik dit.. NEE!! Ik moet er gewoon bijna van huilen..

auto garage

We rijden maar direct door naar de garage en als we daar bijna zijn begint het lampje van de koelvloeistof direct weer te branden en te piepen. De man van de garage geeft aan dat dit komt omdat er een nieuwe radiateur in zit en er dus ook nieuwe koelvloeistof in gegoten is. Aangezien ze niet teveel koelvloeistof erin kunnen gooien (moet tussen twee streepjes staan) moeten ze het gokken hoeveel ze precies nodig hebben. Snachts is de koelvloeistof waarschijnlijk gezakt. Ze vullen de koelvloeistof even bij en het probleem zou nu echt opgelost moeten zijn.. Nouja op een hoop van zegen dan maar.

Omdat we nu toch al te laat zijn voor school (Zoë gaat halve dagen), besluiten we om even naar het winkelcentrum te rijden. Hier koop ik wat tshirts en scheppen we wat snoepjes. (vergeten foto’s te maken)

mac d

Daarna krijgen we trek en besluiten we om even lekker bij de mac d te gaan eten.

Ik check als we thuis zijn weer de auto en alles ziet er tot nu toe goed uit.. Zou het nu dan toch eindelijk goed zijn??

Zaterdag

oefeningen

Omdat we gisteren niet naar school konden en dus geen huiswerk hebben. Maakt Zoë toch nog even wat opdrachtjes uit het Peppa Pig tijdschrift.

regen

Het weer is echt drama en het regent echt al de  hele dag. Om droevig van te worden maar he, de natuur heeft het nodig.

sushi eten

lekker smikkelen

Daarna gaan we lekker met Richard bij ons favo restaurant eten. Sushi, noodles, gamba’s en natuurlijk eten we allemaal met stokjes!

muis wil naar buiten

Muisje zit echt de hele middag al te mauwen bij de deur dat hij naar buiten wil. Echter regent het nog steeds, dus niet zo’n goed idee. We blijven gewoon binnen..

De rest van de dag doen we rustig aan, aangezien Richard nog een training moet voorbereiden.

Zondag

benalmadena

Het is nog steeds slecht weer.. dus wat doe je dan..? Klusjes in huis, lekker in bad en boeken lezen.

boeken

Deze week heb ik twee boeken uitgelezen en wat een heerlijke schrijfster is dit.

De rest van de dag maak ik helaas ook geen foto’s we zijn gewoon lekker aan het relaxen.

Dit was alweer onze week 13. Voor week 14 staat er nog niet iets bijzonders op de planning dus we zien wel weer wat er komen gaat. Ik wens jullie allemaal alvast een heerlijk week toe😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 0 reacties | 1 april 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge