De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 12 – 2019

about last week 2019

Een week waarin ik weer vol enthousiasme ben gaan hardlopen, m’n auto toch naar de garage moest en nog heel veel meer.. Kijk en lees je gezellig mee?

About last week 12

Maandag

spelen

De enige foto van vandaag.. Zoë is in de ochtend lekker naar school geweest en in de middag spelen we lekker met de kleine poppetjes.

Je kan hier lezen wat wij afgelopen week hebben meegemaakt, About last week 11

Dinsdag

hardlopen 3e keer

dinsdag run

Nadat ik Zoë op school heb afgezet, ga ik weer een rondje rennen. Ik merk dat het vandaag best goed gaat ondanks dat ik ontzettend last heb van mijn keel. Wat ik wel heel vreemd en jammer vind is dat mijn fitbit alta hr niet synchroniseert met de nike run club app.. Iemand hier ervaring mee?

betekenis dashboard

Als ik daarna weg wil rijden.. begint er een rood lampje te branden op mijn dashboard en aangezien ik daar natuurlijk geen verstand van heb. Is internet gelukkig mijn beste vriend. Nu blijkt het dat het koelsysteem niet helemaal in orde is. Dus ik rijd gelijk door naar de garage, welke ik natuurlijk ook via internet heb opgezocht..

auto naar garage

Heel spannend moet ik in het Spaans uit gaan leggen dat er iets mis is met mijn auto.. Gelukkig heeft de beste meneer veel geduld en snapt gelijk wat ik bedoel pffieuw.. Hij vult het met een mooi roze goedje aan en zegt dat ik dit even een week of 2 moet aankijken en als het water? gezakt is, ik gelijk moet terugkomen want dan is er ergens een (kleine) lekkage. Als ik wil daarna wil afrekenen zegt de beste man, neehoor is niet nodig. Nou, wat een service en superlief!

vlog kijken

Daarna rijd ik naar huis, ga even douchen en werk nog wat aan mijn blog onder het genot van wat leuke vlogs!

binnen spelen

Omdat het later op de dag gaat regenen, besluiten Zoë en ik gewoon om lekker binnen te spelen.

Woensdag

rommelmarkt

Nadat ik Zoë weer op school heb afgezet, ga ik weer even struinen op de rommelmarkt. Het is koud en guur en ik kan echt helemaal niks vinden. Zo jammer..

vaderdag spanje

Gisteren was het Vaderdag in Spanje maar Richard moest de hele dag werken, dus geven we de cadeautjes vandaag. Zoë heeft heel erg goed haar best gedaan op school, ze heeft een kaasplankje gemaakt een mooie kaart, een boekenlegger met een foto en daddy op de achterkant en een fotocamera met een foto van haarzelf in het rondje.. vanwege privacy heb ik die dus even bedekt.. Ook kreeg Richard nog een heerlijke chocolade reep en een tekening die ze thuis had gemaakt.

noodles eten

In de avond eten we nog lekker noodles, natuurlijk wel met stokjes want dat hoort zo.. haha

Donderdag

verassingsdoos

De hele week wachten we al op een verassingsdoos uit Nederland. Echter kreeg mijn zus te horen dat het adres niet bekend was bij de post en dat het pakket niet geleverd kan worden. Dit gebeurt echt zo vaak en is zo vervelend. Dus ik ging naar het postkantoor in Arroyo de la Miel waar we wonen. Wat echt een regelrechte ramp was omdat ik daar geen parkeerplek kon vinden. Na ruin een half uur had ik eindelijk wat gevonden en kon ik naar het postkantoor.. Daar gaven ze aan dat er bij dit postkantoor geen pakketten gehanteerd werden. Al die moeite dus voor niks en moest ik naar het postkantoor in Benalmádena.. Maar goed we laten ons niet uit het veld slaan, op naar Benalmádena.. Daar aangekomen moest ik een Spaans pakketnummer hebben, die had ik natuurlijk niet.. na even op internet gezocht te hebben had ik eindelijk een nummer gevonden. De vrouw achter de balie was een beetje chagrijnig maar uiteindelijk bleek de doos gewoon daar nog te staan. Na wat formulieren te hebben ingevuld hebben mocht ik de doos eindelijk meenemen. Met deze foto liet ik mijn zus weten dat de doos gelukkig toch nog terecht was gekomen!

pakket

Kijk nu wat er allemaal inzat! Zoë heeft heel veel plezier gehad met uitpakken en zei telkens oeh en ah.. en was gewoon heel erg blij. We zijn gewoon weer enorm verwend dus lieve Barbara, Eric, Caitlin en Jaimey heel erg bedankt voor deze enorm leuke en lekkere verassing!

buiten spelen

Nadat we lekker gesnoept hadden gingen we nog even buitenspelen en de rest van de dag deden we ook niet iets bijzonders..

Vrijdag

hardloophoofd

4x hardgelopenNadat ik Zoë weer op school had afgezet ging ik weer een rondje hardlopen. Nou ik kan je vertellen, het ging voor geen meter. Tja die dagen zullen er ook gewoon bij zitten. Ook de selfie na het hardlopen was een mislukking want wie maakt er nu een foto met een vuilnisbak op de achtergrond.. lekker hoor Syl

Daarna reed ik door naar de garage want ik zag dat de vloeistof weer gezakt was en dat betekend dus toch ergens een lek. Helaas was het ontzettend druk en kan ik pas dinsdag terecht. Dus tot die tijd maar even weinig met de auto rijden..

paas traktatie

In de middag maken Zoë en ik alvast een leuke traktatie voor Pasen om uit te delen in de klas. Het is zo leuk dat ze in zo’n klein klasje zit (9 kindjes incl. Zoë). Alle kindjes zijn ook echt vriendjes van elkaar, sluiten niemand buiten geweldig om te zien. Omdat we het leuk vinden om te knutselen maken Zoë en ik elke keer een thema traktatie. Bonus is natuurlijk dat ze op deze manier (nog) beter leert, knippen, schrijven en een knoop maken in de zakjes..

Zaterdag

huiswerk maken

We begonnen de dag met het maken van huiswerk. Tja dat hoort er nu eenmaal bij. We doen dit altijd direct in de ochtend want dan is het maar klaar..

tent bouwen

Daarna maakten we van de eetkamerstoelen een tent en hebben hier heerlijk de halve ochtend mee gespeeld.

auto wassen

Daarna zouden we even naar het winkelcentrum gaan want Zoë moest nieuw ondergoed hebben. Onderweg besloot Richard nog even zijn auto te wassen. We kwamen daarna niet ver want Richard werd gebeld door een collega en had Richard zijn hulp nodig.. zo stonden we weer langs de kant van de weg te wachten totdat Richard klaar was met werken..

nieuw ondergoed

We kochten wat nieuw ondergoed, niet alles staat op de foto want was druk bezig om alle labeltjes eruit te knippen. Dit kriebelt altijd zo. Wel een lastig werkje want je knipt natuurlijk zo een gat in het ondergoed.

patat frikandel

We wilden eigenlijk lekker sushi gaat eten maar het restaurant ging pas om half 14 open dus toen werd het heel ongezond patat oorlog met een frikandel.

slecht weer

Toen we daarna naar huis reden maakte ik deze foto nog even. Hoe angstaanjagend ziet de lucht eruit met de bergen. Het werd daarna noodweer. Gelukkig hadden we de boodschappen al binnen en konden we de rest van de dag lekker binnen blijven. We besluiten om lekker een film (Minions) te gaan kijken. We vooral Zoë vond het hilarisch

Zondag

Omdat de Minion film zo goed bevallen was, kijken we vandaag deel 2. Hartstikke leuk.

schatkist kind

Daarna gaan we lekker knutselen. We zagen op YouTube iemand een schatkist verstoppen en Zoë wilde dat ook wel doen. Dus maakten we van een oude schoenendoos een mooie schatkist. We verfden hem bruin en plakten er mooie versiersels op. Missie geslaagd.

De rest van de dag blijven we ook maar binnen want het regent dat het giet.

En dat was onze week 12 van 2019. Deze week komt de schoolfotograaf nog een keer langs, moet ik met de auto naar de garage en wil ik weer minimaal 2 keer gaan hardlopen. De rest is nog onbekend dus we zien we weer wat er gaat gebeuren. Ik wens jullie alvast een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 0 reacties | 25 maart 2019 |

Comments

Er zijn nog geen reacties.
CommentLuv badge