De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 11 – 2019

about last week 2019

Deze week hebben we het lekker rustig aan gedaan. Zo hadden we heerlijk zomerse temperaturen, ben ik begonnen met hardlopen, hadden we een heel sjiek kinderfeestje en nog heel veel meer. Kijk en lees je gezellig mee?

About last week 11

Maandag

Nadat ik in de ochtend even lekker aan mijn blog heb kunnen werken is het weer tijd om Zoë van school af te halen. Het is enorm warm en als ik met Zoë terug bij de auto ben staat de temperatuur in de auto ook op een verbazingwekkende 48 graden.. Het was ook niet te doen in de auto, dus ramen tegen elkaar open gezet en even laten doorwaaien.

zomerse temperaturen

De temperatuur van deze week is wederom echt zomers! Dit is toch gewoon te lekker!

De rest van de middag vergeet ik helemaal om foto’s te maken. We zijn gewoon enorm aan het genieten. In de avond begin ik opnieuw met de Harry Potter films. Gewoon te leuk om te kijken.

Je kan hier lezen wat wij afgelopen week hebben meegemaakt.. About last week 10

Dinsdag

resultaat 1e keer hardlopen


Nou jongens.. het mag in de krant hoor. Ik heb mijn eerste rondje hard gelopen. Ik heb de app Nike Run Club gedownload en ben gewoon begonnen. Die conditie van mij kon en kan gewoon echt niet meer. De eerste oefening was best zwaar dus dat wordt nog wat en ook al ziet mijn hoofd er niet heel erg tomaatachtig uit, zo voelde ik mij wel!

strand

spelen op het strand

op stap met de auto

Vandaag gaan we de kust afrijden om te kijken waar we lekker na schooltijd naar het strand kunnen. Het is namelijk zo dat je eigenlijk overal moet betalen voor parkeren en dat is best een duur grapje. We zijn vandaag dus aan het kijken waar we gratis kunnen parkeren en waar we toch lekker een zandstrandje hebben.

We hebben een supermooi strandje gevonden alleen, erg weinig parkeerplekken. Dus we zullen zien of dit wat voor ons gaat worden.

heidi kijken

In de avond kijken we lekker Heidi, we wisselen telkens tussen de ‘oude’ tekenfilm en de nieuwe versie. Dus het verveelt niet zo gauw ondanks dat we toch ‘bijna’ hetzelfde kijken.

Woensdag

caveman

De juf hangt altijd op de gang de werkjes zo ook vandaag. Deze week hebben ze het over de prehistorie. Zo leuk al die verschillende thema’s

rommelmarkt

Als ik Zoë heb afgezet ga ik weer lekker even struinen op de rommelmarkt. Ik blijf het zeggen. Dit is gewoon echt een guilty pleasure, heerlijk snuffelen tussen iemands anders zijn meuk op zoek naar mooie schatten. Ik moet wel zeggen dat het lopen wat moeilijker gaat vandaag want heb enorme spierpijn van het hardlopen gisteren.

boeken

Ik slaag weer goed want ik koop een heleboel boeken. Aangezien ik heb besloten om in de avonduren niet meer aan mijn blog te werken (vooral vanwege vermoeidheid want we staan nog steeds elke ochtend rond 5 uur op). Heb ik wat heerlijke chicklits gekocht. Zo kom ik met netflix mijn avonden wel door haha.

Voor Zoë kocht ik twee boekjes van Peppa Pig en Dora. Voor ons beide kocht ik stripboeken van Heidi. Ik wist helemaal niet dat deze bestonden dus superleuk. De strips komen namelijk uit het jaartal 1975. Mijn nieuwe doel is dus om de hele collectie te sparen, het zijn er in totaal 39 dus ik heb nog wel even haha..

haar droog doek

Via Ali Express kwam er weer een pakketje binnen en wel deze leuke handdoek muts voor Zoë. Een gewone handdoek blijft niet om haar hoofdje (natte haren) heen zitten en deze wel. Ik ben er superblij mee.

snoepwinkeltje

Met Zoë ga ik smiddags nog even naar de snoepwinkel om wat snoepjes te halen voor de verjaardag as zaterdag. We geven dan een cadeautje met een klein zakje snoepjes, doet het altijd goed haha.

spelen

En als we smiddags thuis zijn, spelen we lekker met de kleine poppetjes en hebben we Ryan’s world op de achtergrond aan.

Donderdag

2e run cijfershoofd na 2e run

Nog steeds spierpijn maar ik ga er toch maar voor de tweede run van deze week. Ik moet zeggen dat ik ondanks de spierpijn een lekker tempo heb ondanks dat ik wel stukjes moet lopen want anders ben ik bang het niet vol te houden. Ik lach als een boer met kiespijn na het rennen maar ik heb hem in de pocket hoor..


werken en vlogs kijken

Als ik thuis ben, even douchen een kop koffie zetten en op de bank weer aan het werk. Dit doe ik tegenwoordig gezellig met een vlog op de achtergrond.


brinta eten

Zoë heeft in de middag nog een beetje trek, dus we nemen lekker een schaaltje Brinta pap.

Vrijdag

lieveheerstbaby

Als we smiddags op de tuin gaan spelen vinden we een lieveheersbaby in de drinkbak van muis. Deze is echt nog kleiner dan een normaal lieveheersbeestje.. Dus we redden hem en hopen dat hij/zij het overleefd

fietsen

Zoë is nog steeds enorm gek op haar fiets en moet er elke dag even op fietsen.

muis

Muis geniet ook weer lekker.. ondanks dat hij weer een ontstoken oogje krijgt..

Zaterdag

verjaardagsfeestje

Vandaag heeft Zoë een kinderfeestje van een meisje uit haar klas. De juf had ons al gezegd dat het een beetje over de top zou gaan worden maar tja wat is over de top..


feestje

Nou we kwamen aanrijden en we dachten in eerste instantie dat het een soort appartementencomplex was en dat we daar niet konden parkeren. Dus zetten we de auto ergens aan de straat. We liepen erheen en drukten op de bel en toen.. zagen we een enorme oprit, een gigantisch huis met zwembad.. Ons huis incl. tuin is bij hun alleen de woonkamer..!  Het feestje zelf, nou ze hadden twee koks die fingerfood hapjes maakten, bbqden, een fotograaf, animatoren een huge taart en nog heel veel meer.  We hebben enorm genoten, wat een geweldig feest!

Zondag

Helaas is Zoë weer ziek geworden en ik ben mijn stem kwijt.. Dus tja een feestje was het zeker haha. We doen vandaag bijna tot niks. Ik was wat wasjes weg en genieten vooral gewoon op de tuin van het zonnetje.

huiswerk

Zoë moet nog even wat huiswerk maken..

muis

muis

Muis geniet heerlijk op de tuin in het gras


voetlolly

en we probeerden een nieuwe lolly uit..

En dat was onze week 11 van 2019 alweer. Jongens ik kan het gewoon niet geloven dat er al 11 weken voorbij zijn! Deze week hebben we niks bijzonders op de planning staan. Ik ga in ieder geval weer proberen om 2 keer te gaan hardlopen en voor de rest zien we wel wat er gaat gebeuren.. Ik wens jullie alvast een heerlijke week toe😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 2 reacties | 18 maart 2019 |

Comments

  • Om de een of andere reden heb ik jouw updates gemist… Ik dacht ook dat je er een tijdje “tussenuit”was, maar gelukkig…je “bent”er gewoon nog!
    Rommelmarkten, ik vind het ook altijd zo leuk. En hoop ook altijd iets bijzonders te vinden!
    Dat feestje! Wat een huis, geweldig! En al die kinderen in hun prinsessen jurkjes, echt schattig.
    Goed idee om op de achtergrond een vlog aan te zetten, ik heb vaak niet het geduld om daar echt voor te gaan zitten. Goede tip!
CommentLuv badge