De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 10 – 2019

about last week 2019

Deze week waren Zoë en ik de helft van de week alleen thuis. Hebben we lekker sushi gegeten, veel gespeeld, gepicknickt in de huiskamer en nog heel veel meer! Kijk en lees je weer gezellig mee?

About last week 10

Maandag

tankbon

Na een heerlijk lang weekend, zet ik Zoë sochtends weer af op school. Ze heeft er weer enorm zin in. Altijd fijn om te weten dat ze het zo naar haar zin heeft. Ik rijd op de terugweg even langs het tankstation om te tanken. Tja dat moet nu ook gebeuren als je een eigen autootje hebt. Erg leuk om te proberen om het bedrag af te ronden op een mooi rond getal.

snoepjes scheppen

Als ik Zoë in de middag weer op haal besluiten we om even wat lekkere snoepjes te gaan halen. De euro vreter voor de deur moet ook even worden uitgeprobeerd. Als ik zeg, wat heb je liever een euro voor eventjes in de auto of een euro voor wat extra snoepjes is de keus natuurlijk snel gemaakt. Een euro voor wat extra snoepjes it is..

Als we thuis zijn, gaat Zoë even lekker op de tuin spelen en ik draai even wat wasjes weg, stofzuig en dweil het hele huis even.

Dinsdag

carnaval

nageltjes lakken

Vandaag is het feest op school. Er wordt namelijk carnaval gevierd. Gelukkig hoefde we dit keer niet weer een nieuwe outfit te kopen want we hebben natuurlijk nog de prachtige unicorn outfit van haar verjaardag. We lakken ook nog even al haar nageltjes en daarna huppakee de auto in.

leuke tuinset

In de middag doen we even wat boodschappen en zien we deze superleuke tuinset. We hebben nog een tuinset nodig die niet al te duur is want tja.. we weten natuurlijk niet of we (Richard) in oktober weer verlenging krijgt. Dus maar even overleggen.

sushi

Zoë ziet in de bij de versafdeling de kok bezig om Sushi te maken. Tja als je dol bent op sushi dan maken we maar een uitzondering. Hoef ik vanavond ook niet te koken haha..

Woensdag

peppa pig

Helaas is Zoë weer heel vroeg wakker dus we beginnen de dag met tv kijken en voor mij even rustig wakker worden haha..

ojee

Als we daarna naar de parkeergarage lopen zie ik dit onder mijn auto.. vanmiddag maar even een krant eronder leggen dan weet ik het zeker (de volgende ochtend gekeken en het bleek gelukkig niet van mijn auto te zijn.. pfiew)

boek

Terwijl Zoë op school zit, lees ik dit boek in een keer uit. Superleuk geschreven en ook enorm herkenbaar ondanks dat wij in de zon zitten en zij in de sneeuw haha.

ali

Er komen nog wat pakketjes binnen van de Ali. Voornamelijk handige dingetjes voor in de auto maar..

opbergzakjes ali

ook deze packing cubes kwamen binnen. Zo handig om hier je kleding in te vervoeren als je reist. De kwaliteit is goed, erg stevig maar kan het natuurlijk pas echt vertellen als ik ze gebruikt hebt. Voor de prijs hoef je het niet te laten want 6 verschillende formaat zakjes kosten 5,84 (gratis verzenden) en ze hebben allerlei verschillende kleuren.

mc donalds

Het stormt de hele dag al en we wilden heel graag picknicken echter kan dat dus helaas niet. Dus ik veras Zoë met een binnen picknick. Ook leuk om eens te doen.

Donderdag

boodschappen

Zoë zit op school en ik doe snel even wat boodschappen.

tofifee

nieuw boek

Als Zoë weer thuis is ziet ze mijn boek liggen met daarnaast Toffifee.. Helaas ben ik niet de enige die gek is van Toffifee dus ik moet ze delen. Je begrijpt natuurlijk wel dat dat doosje na een kleine 10 minuten leeg was he.

Vrijdag

op de tuin spelen

De storm is over en het is weer prachtig mooi weer. Het lijkt de laatste anderhalve week wel zomer hier in Spanje. Temperaturen rond de 26 graden zijn geen uitzondering dus heerlijk van genieten.

Zaterdag

huiswerk

Heerlijk weekend! Maar er moet nog wel huiswerk gemaakt worden, dus dat doen we netjes in de ochtend zodat we de rest van de dag gewoon lekker kunnen spelen.

fietsen

Zoë wil graag fietsen, what’s new haha.. Dus dat doen we dan gewoon ook op het pleintje.

blauw smurfenijs eten

Daarna besluiten we lekker op een terrasje te gaan zitten en plakken we er ook nog een lunch aan vast. Helaas vergeten een foto van te maken.

Omdat het zulk lekker weer is, mag Zoë een ijsje uitzoeken. De keus valt vandaag op een blauw smurfenijsje.

De rest van de middag chillen we heerlijk op de tuin en was ik alle wasjes weg.

Zondag

huiswerk

Vandaag beginnen we weer met huiswerk blad nummer 2.

Zoë en ik gingen daarna samen lekker in bad om daarna lekker in de pyjama op de tuin te relaxen. Zulke dagen mogen er van mij wel meer zijn.

eten maken

eten maken

Wel maak ik voor de aankomende paar dagen alvast lekker eten.

soep eten

Wij smikkelen in ieder geval alvast van de kippensoep.

En hiermee sluit ik week 10 alweer af.. Deze week staat er niet veel bijzonders op de planning. Ik heb de nike run club app gedowload en wil proberen om minimaal 2x per week te gaan rennen. Ik weet niet of ik het überhaupt ga volhouden. Maar ik voel gewoon aan mezelf dat ik iets moet gaan doen want ik ben de laatste paar weken zo futloos.. Zoe heeft zaterdag weer een verjaardagsfeestje en voor de rest zien we wel wat er gaat gebeuren. Ik wens jullie in ieder geval een heerlijke week toe!😘

VOLG MIJ OOK VIA:

2019, About last week | 1 reactie | 11 maart 2019 |

Comments
    CommentLuv badge