De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #48

about last week

Weer terug op Lanzarote! Ondanks dat ik ziek werd hebben we toch nog een boel leuke dingen gedaan. Zo hebben we onder andere lekker gewinkeld, zijn we bij twee toeristische attracties geweest en hebben we alvast lekker van de kerstsfeer mogen proeven! Lees en kijk je weer gezellig mee?

Maandag

vuilnis

De week begon lekker met heel veel opruimen en weggooien.

uitzieken

Echter begon ik mij daarna zo beroerd te voelen dat ik op de bank ben gaan liggen. Muisje komt dan altijd gezellig bij mij liggen.

xbox spel

Richard en Zoë vermaakte zich prima met de Kinect van de Xbox..

adventkalender

Ook begonnen we met de advent kalender. Als het goed is gaan we 20 december vertrekken naar Portugal. Dit is dan een zeer leuke manier om de dagen af te tellen.

ik sta op de adventkalender

Jaja, mijn naam staat erop.. Maar is dit de Naughty of Nice list???

Vandaag kan je ook lezen wat wij de 2e ‘vakantie’ week in Nederland hebben gedaan. About last week.. #47

Dinsdag

cc deiland

kersthuis

Omdat het weer niet heel denderend is (ja, wij hebben ook dagen met regen en koude wind) besluiten we om naar het overdekte winkelcentrum te gaan. Hier is het allemaal zo mooi versierd dat we zeker wel een half uur bezig zijn om alles te bewonderen.

glijbaan

We maken nog even een kleine stop bij een speeltuintje. Echter komen er veel donkere en dreigende wolken aan dat we besluiten om wat boodschapjes te halen en lekker naar huis te gaan.

Eenmaal thuis doen we niet heel veel. Ik ben echt ziek aan het worden. Pijn in mijn hoofd, steken in mijn oor, keelpijn en snotverkouden.. Waarschijnlijk zit ik weer tegen een voorhoofdsholte of bijholte onsteking aan..

Woensdag

dreigende lucht

Omdat ik er toch even uit wil, maar het weer erg dreigend is. Maken we een klein eilandtoertje. We gaan even in Playa Blanca kijken.

zomerse kerstboom

Daar is het winkelcentrum zo leuk versierd, dat we even wat foto’s moeten nemen!

selfie met kerstmanOndanks dat mijn hoofd er niet uit ziet. (zelfs mijn wallen hebben wallen, that’s life.. haha) wil ik toch nog even op de foto met de kerstman!

Vandaag kan je ook The 50 Fun questions tag lezen. Dus wil je mij een beetje beter leren kennen, neem dan snel een kijkje!

Donderdag

Na een redelijk goede nacht, wil ik toch nog even voor mijn blog aan de slag. We gaan dan ook naar het huis van César Manrique.

Een heel bijzonder huis, wat gebouwd is in 5 lavabellen. Die tijdens de uitbarsting van de vulkaan waren ontstaan.

Daarna kak ik weer een beetje in en besluiten we de rest van de dag lekker thuis door te brengen.

Vrijdag

kersttrein

Omdat de zool van mijn schoen gister losliet, gaan we vandaag even op jacht naar nieuwe schoenen. Zoë wil natuurlijk weer in het bekende treintje. Wat nu heel gezellig in kerstsfeer is.

kerstfeest

Het hele winkelcentrum is omgebouwd tot een winterwonderland. Toch wel gek hoor, als het zo warm is!

nieuwe schoenen

Ik slaag voor nieuwe schoenen. Normaal heb ik in gympjes 38,5 en die waren er niet dus maar voor een maat 38 gegaan. Ach met dunne sokjes merk je er niet heel veel van.

mac donalds

En als afsluiting eten we nog wat bij de macdonalds.. Tja gekke plaats voor een pop maar het waaide best hard en anders waaide het doosje weg. Dus prima oplossing zo.

Vandaag neem ik je mee naar het zelfbedachte droomhuis van de kunstenaar César Manrique. 

Zaterdag

jameos del aqua

Ook vandaag willen we er even uit.. we besluiten om naar Jameos del Agua te gaan. Weer een andere creatie van kunstenaar César Manrique. Hier kan je aankomende week vrijdag wat meer over lezen.

jameos del agua

Een prachtige grot waar allemaal kleine witte albino kreeftjes wonen..

jameos del agua

César heeft hier ook weer een enorm gaaf project van gemaakt.

lekker fietsen

In de middag gaan we nog even lekker buiten zitten. Zoë is eindelijk sterk genoeg in haar beentjes om heuveltje op te fietsen. Dus de hele middag is zij lekker aan het fietsen.

muis doet gek

Ondertussen is Muis ook buiten en die vermaakt zich prima met een bananenplant blad..

Zondag

Vandaag is het pyjama dag. Ik kwakkel nog steeds erg met pijn in mijn oren en snotverkouden zijn. Dus maar even lekker uitzieken op de bank. Helaas dus van vandaag geen foto’s..

En dan is er alweer een week voorbij. Als het goed is zijn we nu nog twee weken hier op Lanzarote en dan gaat de grote verhuizing beginnen. Aan de ene kant kijk ik er erg naar uit om naar Portugal te mogen gaan. Een spannend en nieuw avontuur maar aan de andere kant vergt het allemaal ook wel enorm veel energie. Ach we gaan gewoon met de stroming mee en zien wel waar ons scheepje strand. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

Gaan jullie deze week nog leuke dingen doen? Ben erg benieuwd en lees het graag bij de comments! Alvast een heerlijke week gewenst?

 

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 14 reacties | 4 december 2017 |

Comments
CommentLuv badge