De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #45

about last week

Deze week waren we (Zoë en ik) ziek.. Verhoging, snotverkouden, hadden we het enorm koud en dan weer warm.. Daarnaast waren we in de feeststemming want Zoë werd alweer 3 jaar oud en was Richard eindelijk klaar met werken waardoor we lekker naar Nederland gingen. Kijk en lees je weer gezellig met mij mee?

Maandag

spelen

We beginnen maandag nog steeds ziek. Zoë heeft verhoging en is snotverkouden. Omdat er een heel koude wind staat blijven we vandaag maar een beetje binnenspelen.

snack attack

Omdat we een ontzettende snack attack hebben, besluiten we om even naar de supermarkt tegenover ons te lopen. Hier slagen we zoals je ziet erg goed.

eten

We eten ook nog wat cake-versiering. Tja het moet allemaal op in verband met de aankomende verhuizing. Ik vind het ook zonde om het gewoon in de prullenbak te gooien.

pizza

Omdat Richard toch niet mee eet, besluit ik als Zoë op bed ligt lekker een pizza te gaan eten. De pepertjes heb ik eraf gehaald. Man o man die waren echt TE heet.

verbrand

Wat wel ontzettend balen was is, dat ik mijn been heb verbrand aan het deurtje.. Nouja met Aloë Vera kom je gelukkig een heel eind.

Vandaag kan je ook in About last week..44 lezen wat we afgelopen week hebben gedaan.

Dinsdag

utizicht

Zoë is nog steeds niet lekker en ik begin nu helaas ook te kwakkelen. Veel hoofdpijn, koud/warm erg vervelend. We besluiten om maar even een frisse neus te halen.

wandelen

We wandelen niet ver want ons doel vandaag is de apotheek.. en die zit op 10 minuutjes afstand..

apotheek

Het is enorm druk.. dus achterin de rij aansluiten dan maar. We kopen aspirines, paracetamol en een balsem voor beter ademhalen snachts. Zoë slaapt zo ontzettend slecht omdat ze zo verkouden is.. als het 5 uurtjes zijn in een nacht is het al veel. Ook erg vermoeiend voor mij natuurlijk.

zee

Ik blijf hier enorm van genieten. Heerlijk toch om in November nog in een korte broek en tshirt rond te mogen lopen.

De rest van de dag doen we niet veel. Dus ook geen foto’s

Woensdag

zee

Na een nacht van 9 uur slaap! Zijn zowel Zoë als ik redelijk uitgerust. We gaan dus maar weer even een frisse neus halen. Dit doet ons vast ook goed.

spelenWe maken nog een kleine stop in de speeltuin waar Zoë nog even kan spelen. Ze houdt het echter niet lang vol. Dus besluiten we maar weer om naar huis te gaan.

palmboom

Wel maak ik nog een enorm gave foto!

De rest van de dag doen we weer rustig aan. In de avond als Zoë slaapt versier ik het huis. Morgen is mijn kleine meisje alweer 3 jaar oud!! Jongens wat vliegt de tijd..

Vandaag kan je ook lezen over mijn persoonlijke en blogdoelen van 2017 

Donderdag

cadeautjes

Jeej!! Zoë is vandaag jarig. Mijn kleine meisje is alweer 3 jaar.. nouja eigenlijk pas om 12.45 maar zolang kunnen we natuurlijk niet wachten met opmaken van de cadeautjes..

Na het zingen van liedjes en even gek doen is het natuurlijk tijd om cadeautjes uit te pakken. Zoë houdt erg van roze zoals je ziet..

spelen

We doen het vandaag nog steeds rustig aan. Want helaas voelen we ons nog steeds niet lekker. We starten dus rustig op. Als ik het ontbijt maak speelt Zoë even rustig met het speelgoed wat we nog niet hebben ingepakt.

zoe 3 jaar

Als Richard weer naar zijn werk is. Kleed ik Zoë om voor de gebruikelijke verjaardags photoshoot.. Het eerste jaar maakten we altijd maandelijks een foto. Daarna is het een jaarlijks gebeuren geworden. Wel met dezelfde beer.. Omdat gek doen er ook bij hoort. Hier een kleine sneakpeak..

palmboom

Dan gaan we wandelen. We moeten even naar de Lidl want ze hebben enorm veel leuke kleren in de aanbieding. (herfst-winter kleding) wat natuurlijk goed uitkomt want we gaan weer lekker naar Nederland.

cadeaus

kleren

We slagen goed en zijn in totaal 35 euro kwijt.. koopje al zeg ik het zelf!

taartje

Zodra we weer thuis zijn is het natuurlijk tijd voor taart! Zoë heeft een caramel cheesecake uitgekozen. Man, man zo lekker maar erg machtig..

lucht

lucht

Rond 16.30 wandelen we weer op ons gemak naar het winkelcentrum. Daar hebben we namelijk met Richard afgesproken om de rest van Zoë haar verjaardag te vieren. Onderweg worden we nog getrakteerd op enorm mooie luchten.

treintje

mcikey kusje

Ze mag namelijk in alle eurovreet automaten een ritje maken.. De laatste is enorm wazig maar spat de liefde er niet vanaf!!

We eindigen natuurlijk bij de grote gele M.. Wat een heerlijke verjaardag.

Vrijdag

Vandaag geen foto’s gemaakt.. De grote gele M, viel blijkbaar niet zo goed. Want Zoë was weer enorm aan het spoken en spugen. Zo zielig.. De rest van de dag doen we, op het checken van de koffer helemaal niks. We gaan morgen (zaterdag) naar Nederland en ik wil natuurlijk wel dat ze zich een beetje oké voelt..

Zaterdag

op de taxi wachten

In de ochtend staan we al bepakt en bezakt op de taxi te wachten om ons naar de luchthaven te laten brengen.

Op de luchthaven gaat alles voorspoedig. We kunnen gelijk de autostoel sealen, koffer en autostoel inchecken, Muis bij de aparte douane laten inchecken en daarna zelf door de douane te gaan.

vliegtuig

We moeten daarna nog een klein uurtje wachten voordat we kunnen boarden.

lanzarote

Dag Lanzarote!! Tot over twee weekjes!!

la graciosa

kleuren

Zoë vermaakt zich altijd enorm goed in het vliegtuig met kleuren, kleien, lezen en snoepen

sneeuw

lucht

En dan, dan vliegen we al boven Nederland. Als we eenmaal geland zijn, hebben we eigenlijk zo de koffers en de autostoel. Echter moeten we enorm lang wachten (een uur) voordat we Muis krijgen. Wat blijkt. Ze hebben nog op een andere vlucht gewacht waar ook huisdieren aan boord zaten. Zodat ze tegelijkertijd naar het afgeefpunt werden gebracht.. Beetje jammer.

Opa en Oma stonden ons al op te wachten met een hele mooie ballon van Minnie Mouse. Zij namen nadat we hadden bij gekletst Muis mee naar huis. Wij gingen door naar de autoverhuur om onze huurauto op te halen en zo konden we direct doorrijden naar ons gehuurde huisje.

Als we in ons huisje aankomen, is deze helemaal versierd voor Zoë en ligt de koelkast al vol met eten en drinken. Dankjewel pap en mam!!

 

Zondag

bollo beer

landal heihaas

Vandaag doen we alles lekker op ons gemakje. We slapen uit tot 8 uur (NL tijd) dus heerlijk! Verder zijn we nog even bij mijn ouders geweest om mijn winterjas en laarzen op te halen. Brr.. moet wel echt wennen aan de kou hier..

En dat was alweer onze week. Deze week staat in het teken van veel familie bezoeken en natuurlijk verplichte afspraken zoals paspoort verlengen, tandarts, consultatiebureau.. Hopelijk kunnen we eind van de week een bezoek brengen aan de Efteling! 

Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik ben erg benieuwd, laat je het mij weten in de comments? 😘

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 4 reacties | 13 november 2017 | 0 loves

Comments
CommentLuv badge