De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #44

We hebben een heerlijke week achter de rug. Zo hebben we weer heerlijke wandelingen gemaakt. Waren we veel op het strand te vinden en bezochten we de cactus tuin van Cesar Manrique. Wil je weten wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan snel verder..

Maandag

verstoppen

We beginnen de maandag in een zelfgemaakte tent. We gaan proberen te kwartetten en eten daarbij lekker komkommer met een beetje aromat. Eten jullie ook je komkommer met aromat? Of is dit weer typisch iets geks van ons.

wandelen

Als we dan eenmaal aangekleed zijn, besluiten om we even lekker te wandelen. Ondanks dat er een koude wind staat is het ontzettend lekker weer!

strand

Na de wandeling kleden we ons thuis snel om en gaan we lekker naar het strand. We hebben een soort van keukentje gemaakt en Zoë is heerlijk aan het kokkerellen.

muis is moe

Als we weer thuis zijn mag Muis weer lekker naar buiten. Hij ligt het liefst op de tafel – zo kan hij alles goed in de gaten houden. Hij is de laatste tijd ontzettend moe en ligt eigenlijk alleen maar te slapen.

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week.. #43

Dinsdag

palmbomen

Weer een heerlijke dag!

wandelen

We beginnen weer met een wandeling, we gaan naar de Lidl want daar hebben ze leuke kinderkleding in de aanbieding

duiveltje

Onderweg komen we nog dit duiveltje in een tuin tegen..

wandelen

Als we geslaagd zijn met wat lange broeken en wat truitjes nemen we ook nog wat lekkers mee voor onderweg. Zoë is helemaal gek van de kaasbroodjes en eet altijd als eerst alle kaas eraf.. herkenbaar?

strand

Zoë wilde graag nog even de teennagels lakken en tja dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Omdat het ontzettend warm is gaan we wederom een dagje naar het strand.. gewoon omdat het kan.

Woensdag

naar strand

Het word een beetje eentonig.. want we gaan eerst wandelen en daarna weer lekker naar het strand..

snoepjes eten

Als we weer thuis zijn dan eten we nog wat taartversiering haha.. (we kunnen dit niet allemaal meenemen en zonde om weg te gooien toch!)

krijten

En de rest van de middag spelen we buiten op het terras. Zoë zit zoals je ziet helemaal onder het krijt dus daarna voor de tweede keer onder de douche!

ehbo

In de avond ga ik nog even verder met het theorie gedeelte van EHBO voor baby’s en kinderen en doe ik het examen. Yippie ik ben geslaagd. Nu de praktijk nog..

Je kan vandaag ook de snack-tag lezen. Dus ben je benieuwd hoe ik het liefst mijn popcorn eet.. klik dan snel HIER

Donderdag

verven

Van donderdag kan ik maar een foto terugvinden en dat is dat we in de ochtend hebben geverfd..

De rest van de dag ben ik bezig om een huis te vinden in Portugal. Over anderhalve maand moeten we er al wonen en we hebben helaas nog geen huis toegewezen gekregen. Dus dan alvast maar even op internet kijken en ik kan je vertellen wat een RAMP. Vanaf een afstandje een geschikt huis zoeken ik nog best een uitdaging.

Vrijdag

Vandaag doen we ook weinig, dus helaas geen foto’s. Overdag ben ik vooral bezig om Zoë te vermaken en daarnaast ben ik nog op zoek naar een huis in Portugal.

Als Zoë buiten aan het krijten is lees ik nog het boek van Annic van Wonderen – Masterclass ondernemen. Het boek leest gelukkig vlot weg en heb het dezelfde dag nog uit. Staan een aantal erg handige en bruikbare tips in die ik zeker ga toepassen!

In de avond hebben Richard en ik een snack avond en kijken we een film – The Witch Hunter met Vin Diesel. Zeker de moeite waard om te kijken.

Vandaag kan je ook lezen wat de leukste souvenirs zijn van Lanzarote

Zaterdag

cactus tuin

Richard is vrij dus we gaan vandaag een dagje uit. We besluiten om als eerst naar de Cactus tuin te gaan. Hier ben ik namelijk nog nooit geweest en ben wel erg benieuwd.

molen

Zoë vermaakte zich ook prima want ze mocht eindelijk in de molen kijken of Juf Roos en Gijs daar woonden. Helaas.. het was niet de goede molen?

Verder deden we nog boodschappen, gingen we nog even bij de Aloë Vera winkel kijken en kochten we wat kleine verjaardagscadeautjes voor Zoë. Daarna aten we thuis lekker hamburgers.

Zondag

Vandaag wederom geen foto’s

Na een hele vervelende nacht – Zoë kon niet slapen vanwege extreme verkoudheid.. Waren we enorm vroeg in de woonkamer. Later op de ochtend wordt Zoë steeds warmer en warmer. Als ik haar temperatuur heeft ze 39.1 koorts. De hele dag hangen we dus op de bank en snottert ze wat af. Eten wil ze niet, gelukkig drinkt ze wel goed.

Ik hoop echt dat het niet zo lang duurt want donderdag is ze al jarig en zaterdag vertrekken we op vakantie naar Nederland.

En dat was weer onze week. Hopelijk is Zoë snel beter want we gaan natuurlijk een heerlijke week tegemoet. Donderdag is Zoë jarig, dan wordt ze alweer 3 jaar! Jongens wat gaat de tijd toch snel.. Vrijdag heeft Richard eindelijk vakantie en zaterdag vertrekken we al naar Nederland. Dus we gaan weer een heerlijke week tegemoet. Hebben jullie deze week nog leuke plannen op de agenda staan? Ik ben erg benieuwd en lees het graag in de comments!?

Dit artikel kan affiliatielinks bevatten. Meer informatie? Lees de disclaimer

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 12 reacties | 6 november 2017 |

Comments
CommentLuv badge