De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #43

about last week

Wederom een rustige week voor ons. We zijn nog altijd een beetje moe, maar dat komt natuurlijk gewoon doordat we van alles moeten regelen omtrent de vakantie naar Nederland en de verhuizing naar Portugal. Ondanks de vermoeidheid hebben we toch nog weer wat leuke dingen gedaan. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Maandag

kleien

We doen vandaag niet heel veel, we (Zoë en ik) zijn een beetje moe van al het inpakken en dingen regelen voor de vakantie en verhuizing naar Portugal. We besluiten daarom maar om lekker te gaan kleien.. altijd goed

ogen test

Omdat we, als we in Nederland zijn, ook weer met Zoë naar het consultatiebureau moeten. Zijn we alvast de figuurtjes van de ogentest aan het oefenen. Ik ben erg benieuwd hoe we het er vanaf gaan brengen.

Vandaag kan je ook lezen wat we afgelopen week hebben gedaan. About last week.. #42

Dinsdag

strand

Het is ontzettend mooi weer vandaag en omdat we gisteren niks hebben gedaan. Gaan we vandaag lekker weer eens een dagje naar het strand.

strand

Hier blijven we echt de hele dag spelen.

haartjes gewassen

Als we thuiskomen is het natuurlijk tijd om te douchen (haartjes wassen is hier nog steeds een dikke ellende, herkenbaar?) Uiteindelijk is het gelukt en mag ze nog even voordat we gaan eten, kleien en naar Peppa pig kijken.

Woensdag

 

muis

Muis is ook erg moe.. en als je denkt dat z’n mond/bek niet verder openkan…

muis

Dat kan die dus wel… haha

kleien

We blijven vandaag weer een beetje dicht bij huis.. en gaan dus weer kleien

televisie doet gek

Als ik in de avond nog even tv wil kijken doen verschillende zenders heel raar. Hopelijk is het tijdelijk.

Zoë is binnenkort jarig, daarom staat er voor vandaag een artikel online over eventuele leuke verjaardagscadeautjes voor een bijna 3- jarig meisje

Donderdag

palmboom

We wisselen de dagen een beetje af. De ene dag doen we lekker weinig /tot niks en de andere dag gaan we er lekker op uit. Zo ook vandaag. We hebben de hele week nog niet gewandeld (erg hé) dus besluiten we vandaag een grote ronde te maken.

wandelen

Het weer is heerlijk met een lekkere koele wind. Ideaal om te wandelen.

poesje

Zoë wil heel graag nog even bij haar vriendinnetje de poes kijken.. en tjemig ze is al echt heel groot geworden. We hebben heel stiekem wat brokjes meegenomen. Kijken goed om ons heen en geven haar stiekem wat lekkers te eten.

eten geven aan poesjes

En dan moeten de andere poezen vriendjes natuurlijk ook wat lekkers.. We zijn helemaal in ons element. Heerlijk kroelen en knuffelen met de straatkatten haha

speeltuin

We brengen daarna nog even een bezoek aan de speeltuin. Helaas hebben we altijd pech want er zijn helemaal geen andere kindjes om mee te spelen.

bloemen

Onderweg komen we deze mooie bloemen nog tegen. Hier wordt je toch gelijk vrolijk van!

mickey mouse

We besluiten om nog even langs het winkelcentrum Biosfera te lopen. Daar aangekomen gaan we natuurlijk even een bezoekje brengen aan grote vriend Mickey Mouse.

bloemen

Terug wandelend naar huis, komen we deze mooie bloemen nog tegen.

Vrijdag

strand

Vandaag brengen we weer een heerlijk dagje door op het strand.

appeltje eten

In de middag eten we nog lekker een appeltje met kaneel.. met juf Roos en Gijs

muis

En dan is het tijd om onze grote vriend Mr. Muis naar de dierenarts te brengen. Hij moet weer even nagekeken worden en natuurlijk zijn vaccinaties krijgen voor het vliegen. Gaan jullie huisdieren ook zo relaxt het reiskooitje in?

muis

Bij de dierenarts gaat alles voorspoedig.. hij is gelukkig heel rustig. Muis wordt even gewogen en weegt helaas nog steeds 9 kilo. Terwijl we zo ons best doen met minder eten/speciaal eten geven. Nouja hij is in ieder geval niets aangekomen dat scheelt.. hij krijgt zijn vaccinaties en nog een wormen/vlooien kuur. Dus we zijn klaar voor vertrek. haha

Vandaag kan je ook lezen over de dierentuin in Lanzarote, Rancho Texas

Zaterdag

Vandaag zou Richard eigenlijk vrij zijn maar hij moet een nieuwe collega ophalen. Dus hij heeft zijn vrije dag omgewisseld met zondag.. Echter krijgt hij rond 14 uur een belletje dat zijn nieuwe collega helaas de vlucht gemist heeft en nu zondag aankomt.

Dus uiteindelijk heeft hij vandaag een halve dag vrij en morgen moet hij gewoon werken.. Ik zit echt enorm te balen maar helaas komt dit vaker voor als je een beroep in de reiswereld hebt.. dus maar weer aanpassen en doorgaan.

molen

We besluiten om toch even weg te gaan en een rondje te rijden. Ik wil heel graag nog een bezoek brengen aan de cactustuinen maar het is daar zo druk dat we het maar overslaan. Wel maak ik nog even een foto van een molen.. doet mij toch weer denken aan Nederland.

stroopwafels

Als we daarna de wekelijkse boodschappen gaan doen (dit keer bij de Mercadona) Zie ik bij de koekjesafdeling gewoon stroopwafels liggen! Yummie.. ps ze komen natuurlijk gewoon uit Nederland – Tiburg haha

Zondag

De klok is natuurlijk van zaterdag op zondagnacht een uur achteruit gegaan en ik hoopte eigenlijk dat Zoë een beetje op een normale tijd wakker zou worden.. Helaas pindakaas was dat niet het geval. We doen daarom vandaag (op het maken van deze About last week) dan ook helemaal NIKS.. nee, ook geen foto’s. We hangen de hele dag in onze pyjama, drinken lekker chocolademelk en eten stroopwafels. smiddags besluiten we gek te doen en maken we lekkere nachos met boontjes en guacamole. Maar jongens, wat duurde de dag toch lang. Hebben jullie daar ook last van gehad?

En toen was er alweer een week voorbij. Het lijkt nu omdat het einde van het jaar bijna in zicht is, het nog sneller gaat. Nouja, nog twee weken en dan heeft Richard eindelijk vrij en kunnen we lekker op vakantie. Ik ben er zo aan toe! Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? Ik ben erg benieuwd en lees het graag in de comments ?

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 8 reacties | 30 oktober 2017 |

Comments
CommentLuv badge