De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #42

about last week

We hebben een heerlijke rustige week gehad. Ondanks dat we moe waren hebben we toch weer een hoop leuke dingen gedaan! Kijk en lees je weer gezellig mee?

Maandag

strand

We beginnen de week met een heerlijke wandeling. Als Zoë even lekker met het zand aan het spelen is, ga ik even op een steen zitten en luisteren naar het geluid van de golven. Ik kan hier echt zo enorm van genieten. (vroeger had ik ook een cd met het geluid van de golven en als ik dan naar bed ging zette ik de cd op en sliep ik altijd zo) Herkenbaar??

rotsen

Ja, de stenenstapelaar is er weer.. maar wij kunnen dat natuurlijk ook!

rotsen leggen

Wel niet zo heel spectaculair.. maar hé, voor alles is een begin he!

nog meer rotsen

Ik vind ons hartje ook wel erg goed gelukt, al zeg ik het zelf!

herfst

Toen we terug kwamen van het strand, zagen we dat ook de herfst intrede heeft gedaan bij ons.. of is het een gevalletje van te weinig water?

oviebollen bakken

We hadden nog Oviebollen mix in de kast liggen, dus gingen we olliebollen maken uit de oven.. Gadver, jakkie! Geef mij maar echte, gedrenkt in de olie.. Dit was gewoon te ranzig voor woorden, dus alles ging linea recta in de prullenbak..

in bad

Daarna ging Zoë lekker in bad met natuurlijk heel veel badschuim en ik mocht onder een koude douche.. Helaas pindakaas was de boiler nog net niet helemaal opgewarmd.

Je kan hier lezen wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben About last week..#41

Dinsdag

muis

Jahoor, de herfst heeft ook hier zijn intrede gedaan. De tuinman is gistermiddag ook langs geweest en heeft alle dode takken er netjes uitgeknipt. Volgend jaar zal de boom/struik weer prachtig bloeien.. wij zullen dat niet meer zien aangezien we dan in Portugal zitten.

washi tape

Tja en toen vond Zoë mijn bakje met Washi tape..

tijdschrift chantal

En Richard kwam in de avond thuis met een heleboel tijdschriften! Eindelijk kan ik ook een keer de &C lezen. Tja, ik denk dat ik er nog eentje moet lezen voordat ik echt mijn oordeel geef. Als ik het nu op dit exemplaar moet afstemmen, dan zeg ik toch maar liever de LINDA.

Woensdag

palmbomen

Het is weer tijd voor onze ochtendwandeling.

fotomoment

We schieten nog wat leuke foto’s “tegen” de zon in. Dat geeft toch altijd wel hele leuke plaatjes!

dropjes eten

En thuis snoepen we nog wat dropveters weg a la Lady en de vagebond stijl (let aub niet op mijn gare hoofd, ik ben ontzettend moe en krijg die blauwe kringen bij mijn ogen maar niet weg..) Tja dat krijg je ervan als je snachts telkens wakker word gemaakt door Zoë en als het Zoë niet is, dan is het Muis wel omdat hij naar buiten wil.. #mom/catlife

Wil je weten of ik mijn persoonlijke en blogdoelen voor dit jaar ga halen? Klik dan HIER

Donderdag

kleien en nijntje de film

Vandaag een gevalletje van lekker in de pyjama blijven en niks doen. De vermoeidheid komt toch wel erg naar boven dus we zetten een paar leuke films op.

Vrijdag

vliegtuig

Omdat we gisteren dus de hele dag genikst hebben, besluit ik om voor vandaag een fiets te huren. Altijd leuk! We fietsen tot Playa Honda en weer terug. Onderweg stoppen we nog even om vliegtuigjes te kijken!

toren beklimmen

en bij een speeltuin met een mooie uitkijktoren.. Zoë wilde natuurlijk even een wedstrijdje doen ‘wie als eerst boven is”

zon zee en palmbomen

Onderweg genieten we van dit soort uitzichten! Heerlijk toch..

Vandaag in de serie Lanzarote van plaats tot plaats kan je lezen over de hoofdstad Arrecife

Zaterdag

witte tijger

Richard heeft een hele leuke verassing vandaag. Want we gaan naar de dierentuin. Rancho Texas. Ze hebben veel van deze dieren uit barre leefomstandigheden gered en nu wonen ze hier. *binnenkort komt er een uitgebreid artikel van online

poema

Wat een prachtige beesten toch allemaal!

zeeleeuw

We waren ook nog even bij de zeeleeuwen show echter Zoë moest ineens heel nodig naar de wc.. dus we hebben maar de helft van de show gezien.

verrekijker

De dolfijnen show was ook erg mooi om te zien, Zoë pakte nog even haar verrekijker erbij zodat ze even alles goed kon bestuderen?

Daarna was het tijd om een hapje te eten en om de wekelijkse boodschappen in huis te halen.

Zondag

kleien

Vandaag weer een lekker rustig dagje.. we hebben onder andere veel gekleid

oordopjes

Ik testte mijn nieuwe oordopjes uit.. helaas geven ze een heel hol geluid. Lijkt net alsof je in een tunnel staat met een echo.

hello kitty

Ook zagen we helaas dat de actie bij de grote gele M, met Hello Kitty is afgelopen. We hebben zo ons best gedaan voor het hele serviesje.. op 3 na, net niet gehaald. Nouja, Zoë heeft in ieder geval iets om leuk mee te spelen.

En dat was alweer week 42.. Aankomende week gaan we het ook nog even lekker rustig aan doen. Ik ben nog steeds erg moe. Dus ik hoop mijn slaap de komende week een beetje in te halen, voor zover dat kan natuurlijk. Ook wil ik een beetje vooruit werken met mijn blog zodat ik, als we in Nederland zijn niet zo heel veel hoef te doen.

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? Ik ben zoals gewoonlijk weer erg benieuwd en lees het graag in de reacties!

Heerlijke week gewenst?

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 9 reacties | 23 oktober 2017 |

Comments
CommentLuv badge