De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #41

about last week

Een voor ons doen hele saaie en rustige week! Dat komt bij ons gelukkig niet heel vaak voor, maar ook wij hebben deze weken ertussen zitten. Zoë had enorm veel pijn doordat ze twee kiezen doorkreeg, Muis was enorm jaloers, we hebben nog een leuke eilandtour gemaakt en zijn heerlijk uit eten geweest. Wil je weten wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan verder..

Maandag

Vandaag hebben we weer even lekker gewandeld en met dit weer is dat prima te doen!

treintje

Omdat Zoë zo goed gewandeld had mocht ze als traktatie ook nog even in het speeltreintje zitten en als klap op de vuurpijl (omdat ze bij de grote gele M nog steeds het servies van Hello Kitty hebben) hebben we samen een happy-meal gedeeld!

Terug liepen we heerlijk over het strand en ach spelen in je ‘normale’ kleren hoort daar gewoon bij. Gelukkig is de wasmachine geduldig! Tja als je dan geen emmertje en schepje bij je hebt, dan improviseren wij gewoon. Een lepel en het kommetje van Hello Kitty..

Eenmaal thuis na lekker even in bad te hebben gezeten werd Zoë een beetje jengelig en heb ik haar lekker aan het verven gezet.

Vandaag kan je ook lezen over wat wij afgelopen week hebben gedaan: About last week.. #40

Dinsdag

muisje

Helaas ging de wekker (lees Zoë) vanochtend ontzettend vroeg.. om half 6 zaten we al fris en fruitig in de woonkamer Dora the Explorer te kijken.. Zoals je aan onze enorme wallen kan zien, waren Muisje en ik nog niet helemaal wakker!

We gingen er heel even op uit om een kleine strandwandeling te maken. Maar eenmaal op weg naar het strand viel Zoë knettershard op de grond.. tja gelijk de knieën stuk natuurlijk. Dus je begrijpt geen strand voor ons vandaag.. Dus terug naar huis met eerst nog een stop bij de supermarkt. Ik zag dit drakenfruit al heel lang liggen en het ziet er zo mooi uit.. dus ik nam een vrucht mee. Het zou heel zoet smaken maar ik vond het helaas nergens naar smaken. Zo jammer! noodles

Dus toen aten we maar in plaats van fruit tussen de middag een kommetje noodles.. Ook erg lekker!

Tja en toen kreeg Zoë nog meer pijn.. huilen, verhoging, pijn in haar mond! Jahoor.. die ellende kan er ook nog wel weer bij.. twee, ja TWEE kiezen! Zo zielig.. vandaar dat ze gisteren natuurlijk ook aan het jengelen was.

De rest van de dag hebben we op de bank doorgebracht met heel veel Dora, Henry Knuffelmonster, Prinses Elena en nog heel veel meer tekenfilms!

Woensdag

verven

Vandaag heeft Zoë nog steeds enorm last van haar doorkomende kiezen. Dus we doen alles op ons gemakje.. Dus het word weer verven en kleuren.

muisje

In de middag zijn we nog even met de driewieler naar buiten geweest en Muis was enorm jaloers dat hij niet aan de riem mee mocht..

Vandaag kon je ook weer je blog spammen! Dus mocht je nog nieuwe blogs willen leren kennen, klik dan zeker even op de link. Spam je Blog nr 10

Donderdag

gewonnen

Vandaag kregen we een heel leuk pakket binnen. Ik had meegedaan met een winactie bij meisje-eigenwijsje en ik had gewoon gewonnen! Hoe tof is dat! Zoë en ik zijn er enorm blij mee! Het boek Dikkie Dik en de Smeerpoes hebben we gelijk wel 8 keer gelezen. Een ontzettend leuk en leerzaam boek over het nut van insmeren. Zoë wilde heel graag haar UV shirt aan.. pff ze lijkt dan gewoon nog bruiner dan dat ze al is.. NIET EERLIJK! Ook ben ik enorm benieuwd naar de zonnecrème van Dr. Leenarts. Kan niet wachten om het uit te testen, maar eerst even onze halflege flacons opmaken..

pannenkoeken

Voor de rest weinig gedaan. In de middag hebben we nog even pannenkoeken gebakken en tja jongens ik ben en word echt geen foodblogger. Zodra er eten op tafel staat moet er gelijk aangevallen worden haha.

Vrijdag

feestje!

Vandaag ook weer een halfgare dag.. we hebben de hele dag in ons pyama gezeten. Het was ontzettend warm vanwege een calima die ineens snachts is komen opzetten. Dus we zijn moe, loom en hebben nergens zin in. Wel heb ik alvast de uitnodigingen voor Zoë haar verjaardag gemaakt. Zijn ze niet schattig!

calima

Lekker weertje hoor.. alleen die warme wind (calima) hoeft van mij niet zo!

Je kan vandaag een update lezen over de verhuizing naar Portugal!

Zaterdag

haria

Vandaag gaan we een dagje naar Haria. Hier is een leuke craftsmarket en natuurlijk gezellig straatjes.. Katten en poezen zijn bij ons niet veilig.. We moeten ze allemaal even kroelen en aandacht geven.

enge bochtjes

Als we in Haria geweest zijn, besluiten we om nog een klein eiland tourtje te maken. In de bergen kom je dus dit soort weggetjes tegen.. Altijd even toeteren bij een onoverzichtelijke bocht!

chips eten

Zoë vindt het allemaal maar prima en eet lekker haar Mickey Mouse chipjes.. Ja! wij eten gewoon overdag en in de auto chips. Moet gewoon kunnen?

famara

We besluiten om nog eens te kijken op de gigantische kliffen van Famara.. Jongens echt een waanzinnig uitzicht heb je hier. Echter ook enorm veel wind dus je moet je camera goed vast houden, anders waait hij gegarandeerd weg!

restaurant mirador del valle

Daarna krijgen we trek en besluiten we om weer bij een typisch Spaans restaurant lekker te gaan eten. Een van de beste restaurants in de bergen!

vleesschotel

Ik ga voor een vleesschotel.. en nee ik ben nogmaals geen foodblogger.. Ik had al een stuk van mijn vlees afgesneden toen ik mij bedacht dat ik nog even een foto moest maken? Ziet er lekker uit toch?

visje

Richard nam een visschotel (visje van de dag) en Zoë eet van alles wat mee.

Daarna was het nog tijd voor de gebruikelijke boodschapjes ed.. maar daar maak ik geen foto’s van. Zo saai!

Zondag

wolkjes

Nog steeds de warme wind van de Calima, doordat het bewolkt is blijft de hitte ook hangen. Dus het is enorm benauwd.

dozen inpakken

We besluiten maar om weer een beetje te gaan inpakken. Wat heel fijn is, is dat als ik speelgoed van Zoë in de doos leg en mij omdraai om iets nieuws te pakken. Zij het er weer uitpakt en er mee gaat spelen.. Voortaan maar in de avond verder inpakken als ze lekker ligt te slapen. Want zo schiet het natuurlijk niet echt op haha..

voor de verkoop

De hoek met spullen voor de verkoop wordt ook steeds groter en groter.. Wat kan je als mens toch veel (onnodige) spullen verzamelen. Dan heb ik het vooral over een berg met speelgoed!

muis zn oortje

Savonds als Muisje komt knuffelen, zie ik dat zijn hele oor open ligt. Ik kreeg het helaas niet goed op de foto. Maar je ziet het wel een beetje. Ach mijn arme mannetje.. zo zielig dit! Ik heb al in zijn oortje gekeken en geen oorsmeer of beestjes.. Hij heeft er verder volgens mij ook niet echt last van. Gelukkig staat de afspraak bij de dierenarts al gepland voor dinsdag dus een geluk bij een ongeluk.

Dit was weer onze week, ik hoop dat je het weer leuk vond om mee te kijken en te lezen. Nog 4 weken en dan gaan we alweer op vakantie naar Nederland en over 6 weken gaan we waarschijnlijk al verhuizen! Er staan gelukkig nog een paar drukke maar enorm leuke weken op ons te wachten.

Ik wens jullie allemaal alvast een heerlijke week toe!?

*Dit artikel kan affiliatielinks bevatten, meer weten lees de disclaimer!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie, Persoonlijk | 13 reacties | 16 oktober 2017 |

Comments
CommentLuv badge