De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #39

about last week

We hebben een heerlijke week gehad, natuurlijk met wat ups en downs maar dat hoort er gewoon bij. We begonnen de week in Lanzarote en donderdag vlogen Zoë en ik naar Nederland. Waar we natuurlijk een heel druk programma hadden, aangezien we er maar een weekje waren. Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan maar snel verder!

Maandag

was

Ik werd sochtends wakker omdat Muis vervelend aan miauwen was. Hij wilde graag naar buiten. Toen ik de deur opendeed zag ik dat het keihard aan het regenen was. Daar gingen mijn 3 bijna droge wassen van gisteren.

Alles uitgezocht wat echt spoed had en dat weer als eerst gewassen. In de hoop dat het later op de dag droog zou zijn. Helaas was dat niet zo, dus dan maar de was binnen neerzetten. Een groot nadeel vind ik dat altijd omdat het ten eerste niet snel droogt en ten tweede het meestal wat muffig ruikt.. iemand tips hiervoor??

verven

Daarna heb ik heel veel gekopieerd want Zoë wilde graag voor de familie allemaal cadeautjes maken. Kleurplaten en verven it is.. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ze het al aardig onder de knie krijgt. Ze begint al een klein beetje tussen de lijntjes te kleuren. Ps. dit is nog maar de helft van wat Zoë geverfd heeft.

keukentje spelen

Daarna was het tijd om met het keukentje te spelen..

picknicken

En om een picknick binnen te houden.

Vandaag kan je ook lezen over wat wij afgelopen week hebben gedaan, About last week #38

Dinsdag

Helaas was het nog steeds regenachtig weer dus tja dan maar weer een dagje binnenblijven. Als het slecht weer is, is onze woning nog kleiner dan dat deze al is.. (normaal zijn we natuurlijk bijna altijd buiten). Zoë vond er dus ook helemaal niks aan. Wat resulteerde in een opstandig peuterkindje.. met daarbij nog af en toe de ‘ik heb nergens geen zin in’ fase.. dus het was heel gezellig!

Ik heb dus ook helemaal geen foto’s gemaakt.😉

Wel heb ik nog een interessante link. Zoë wil de laatste tijd helemaal niet zo goed meer avondeten. Eerder lustte ze eigenlijk alles en wilde ook van alles uitproberen. Nu vond ik op de website van Maaike van maaikeschrijftop allerlei tips. Dus mocht je ook met dit dilemma zitten. Neem eens een kijkje, zeker de moeite waard!

Woensdag

doos

In de ochtend begonnen we met uit uitpakken van een groot cadeau uit Nederland. Tante Barbara, Oom Eric, Caitlin en Jaimey hadden weer een verassingsdoos opgestuurd.

doos met cadeautejes

Zoë gaat er altijd goed voor zitten en un-boxt de doos altijd als een professional

eten

cadeaus

kleding

Wat zijn we weer verwend!! Dankjewel Barbara, Eric, Caitlin en Jaimey😍😘

 

verven

Daarna is het weer tijd om te verven. Zoë had blijkbaar nog niet genoeg geverfd..

En ze maakt een puzzel van 60 stukjes. Dit is echt een uitdaging voor haar.. ze wil steeds meer en moeilijker. Toch knap voor een meisje van bijna 3!

treintje

Daarna is het tijd voor een heerlijke wandeling. Het was om 10 uur al ontzettend warm, zulk raar weer.. We wandelen de hele boulevard af en gaan voor de laatste keer voor de vakantie in het treintje.. Dan besluiten we om naar de Lidl te lopen om nog wat lekkere broodjes en 2 donuts te kopen voor morgen in het vliegtuig.

Voor de rest bestaat de dag uit de laatste wasjes draaien, laatste spulletjes in de koffer doen en vroeg naar bed. We moeten namelijk al rond 5 uur sochtends op de luchthaven zijn.

Vandaag kan je lezen in de What’s in my bag editie, wat Zoë in haar tas heeft zitten als we met het vliegtuig reizen. 

Donderdag

tijd

Vandaag begon de dag ontzettend vroeg.. Maar dat mag de pret niet drukken want we gaan heerlijk een weekje naar NL!

lchthaven

Als we eenmaal op de luchthaven de koffers hebben afgegeven, dan is het natuurlijk tijd om even achter de douane te winkelen.

schoen kapot

Onderweg naar de gate zie ik dat mijn schoenen het begeven.. lekker dan😉

in de lucht

Eenmaal in de lucht worden we getrakteerd op een prachtige zonsopgang!

zonsopgang

We hebben echt genoten van dit mooie schouwspel.

bezig houdenOndertussen spelen we natuurlijk allerlei spelletjes en plakken we een stickerboek vol.

nederland

en dan is Nederland al weer in zicht. Prachtig toch hoe groen Nederland is!

pilootZoë had de dag van haar leven want die mocht nog even op de stoel van de piloot zitten.

Daarna werden we opgehaald door Opa en Oma en reden we naar huis want we waren enorm moe. Verder geen foto’s gemaakt.

Vrijdag

Vandaag stond er niet veel op het programma. We hebben sochtends lekker langzaam aan gedaan en daarna zijn we samen met opa en oma een rondje wezen rijden. Onderweg hebben we nog even een stop gemaakt bij een kringloop winkel en heeft Zoë een poppenhuis, autogarage van little tikes, een speelgoedkeukentje en nog veel meer speelgoed gekregen. Gelukkig is het bij een kringloop center allemaal niet zo heel duur.

kringloop

Ik heb zelf nog wat leesboekjes voor Zoë gekocht, ben helaas alleen vergeten om een foto te maken.

De rest van de dag doen we lekker niks en maak ik dus ook geen foto’s. Sorry!

Vandaag kan je in de reeks Lanzarote van plaats tot plaats lezen over de plaatsjes El Golfo & Los Hervideros.

Zaterdag & Zondag

De zaterdag en zondag zitten er deze week helaas niet bij. De zaterdag is een enorm drukke dag geweest en ben ik gewoon vergeten foto’s te maken. Zondag zit er ook (nog) niet bij. Aangezien ik deze dag naar de Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen ben geweest. Ik kom ook pas ontzettend laat weer met de trein terug en ik denk eerlijk gezegd niet dat ik daarna nog puf heb om de zondag bij te voegen. Volgende week dus een extra uitgebreide About last week😉

Deze week zijn Zoë en ik nog heerlijk in Nederland, donderdag vliegen we pas weer terug. Er staan nog een hele hoop familiebezoekjes en andere leuke dingen op de planning. Dus wij gaan ons niet vervelen. 

Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik lees het graag in de comments. 😘

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge