De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week..#38

about last week

We hebben een erg fijne week gehad. Veel gelezen, gepuzzeld, gewandeld en ik heb vliegtickets voor mij en Zoë gekocht om naar Nederland te gaan. Wil je weten waarom ik/we naar Nederland gaan? Lees en kijk dan snel verder?

Maandag

peppa pig

We beginnen de week heerlijk rustig. We hebben nog een hoop tijdschriften liggen, die we moeten uitzoeken.

muis en peppa pig

En als je, je dan even omdraait dan gaat meneer Muis er op liggen.

selfie

Zoë vindt ook weer de camera die ze bij een Peppa Pig tijdschrift kreeg (geen echte natuurlijk?) en ze wilde graag een foto van ons maken.

taart bakken

Ik las onlangs de blog van Babs – Beautybybabs en daar zag ik dat ze heerlijke cake en chocolade hadden gemaakt. Tja daar krijg je gewoon zelf honger van. Dus gingen Zoë en ik ook aan de slag in de keuken. Wij maakten een cheesecake.. geen foto van hoe het uiteindelijk is geworden (iets met teveel trek en geen zin/tijd om te wachten?)

De website van Babs is ook zeker een aanrader om te lezen! Ik zou zeggen neem snel een kijkje.

puzzelen

Daarna hebben we nog even gepuzzeld en was de dag alweer bijna voorbij.

Vandaag kan je ook lezen wat wij vorige week allemaal hebben gedaan About last week.. #37

Dinsdag

tonijnsalade maken

Vandaag hadden we trek in tonijnsalade. Dus tja dat maak je dan maar gewoon. Wij gebruiken altijd wat augurk, cherry tomaatjes (klein gesneden) mais, mayonaise en natuurlijk tonijn. Aan het eind strooi ik er nog wat peper overheen en klaar zijn we.

schoonmaken

Daarna gingen Zoë en ik aan de grote schoonmaak. Alles maar dan ook alles zat onder het zand. Dat moet natuurlijk grondig schoongemaakt worden. Emmertje water met sop, bezem en poetsen maar.

smurfen

Daarna keken we wat afleveringen van de smurfen en voor de rest weet ik niet meer wat we gedaan hebben.

Woensdag

bewolkt

Het begon vandaag ontzettend bewolkt, dus na onze gebruikelijk ochtendwandeling zijn we in de bus gestapt en naar het winkelcentrum Deiland gereden in Playa Honda.

winkelen

Hier hebben we even lekker gewinkeld maar natuurlijk niks gekocht..

strand

Toen we weer terugreden met de bus, klaarde het weer op. Lees het begon gigantisch te waaien (dus de meeste wolken waren binnen no-time weg). Dus gingen we nog even naar het strand.

kunst

Heerlijk genieten van het uitzicht.

De man die deze stenen elke ochtend en namiddag stapelt is er blijkbaar niet meer. Er is nu een oudere dame die dit heeft overgenomen. Ze heeft er ook een stalletje bijstaan met zelfgeschilderde schilderijen..

ijsje eten

We vonden dat we wel weer eens een ijsje verdiend hadden. Dus een pistache ijsje it is! Beetje jammer dat ze de prijs hebben verhoogd van 1,50 naar 1,80 maar dat mag de pret niet drukken?

bergen

En natuurlijk blijven mensen de (liefdes) slotjes ophangen.

Vandaag hebben er weer heel veel mensen gereageerd op het spam je blog artikel. Dus mocht je nog wat nieuw leesvoer nodig hebben. Klik zeker even op de link want er staan weer pareltjes tussen☺

Donderdag

keuken spelen

Zoë begint vandaag lekker vroeg in de keuken. Ik krijg weer heel wat voorgeschoteld. Tja dat kastje heb ik gewoon zelf gemaakt van oude pamperdozen. Iets met zonde om ‘nieuwe’ kastjes te kopen aangezien we toch nooit weten wanneer we weer naar een nieuwe bestemming moeten vertrekken.

yoga

Daarna was het tijd om Yoga uit te proberen. Ik wilde dit al een hele lange tijd uitproberen met Zoë en kon geen leuke/duidelijke video/uitleg vinden. Nu schreef Aneta van mamapraatjes er onlangs een heel artikel over. Zeker de moeite waard om even te lezen. Verder heeft ze altijd hele interessante artikelen op haar blog staan. Dus snel een kijkje nemen zou ik zeggen☺

Zoë vond het ontzettend leuk om te doen en wilde eigenlijk de rest van de middag telkens yoga oefeningen maken. Zoals ze dat zelf zo mooi zegt.

Vrijdag

oude haven

Vandaag weer een heerlijke ochtendwandeling gemaakt.

zwerfkatje

Naar onze kleine ‘inmiddels al grote’ vriendin. Echter toen Zoë haar net wat eten wilde geven kwam er een agent naar ons toe en wilde mij/ons een boete geven. Het was namelijk verboden om de katjes te voeren. Gelukkig had ik goed geslapen en antwoorde ik heel ad’rem ‘waar staat het bord dan?, waarop staat dat ik ze niet mag voeren?” Toen gaf hij aan dat dit er binnenkort komt te staan. Je snapt natuurlijk wel dat ik dus gewoon ben weggelopen. Zoë was natuurlijk helemaal van slag en verdrietig..

bootje oude haven

We gingen dus maar naar de oude haven. Bootjes kijken en..

eendjes voeren

Met de overgebleven kattenbrokjes, eendjes voeren.. Tja je moet toch wat he!

eten geven

We zijn hier niet strafbaar.. want we voeren de eend. Ik kan er niks aan doen dat de poes ook wat brokjes aan het eten is??

treintje spelen

Omdat Zoë zo overstuur was, zijn we richting het winkelcentrum Biosfera gelopen en daar mocht mevrouwtje nog even een rondje maken in het treintje.. kind blij is natuurlijk mama blij!

schoenen zoeken

Alles sandaaltjes waren met 60% korting. Helaas stond er niks leuks voor ons tussen.

happy meal

Door al het gedoe, met de katjes was ik helemaal de tijd vergeten. Het was al 3 uur geweest en we hadden nog niks gegeten. Onze buikjes begonnen te knorren en tja als er dan toch een grote gele M in de buurt is.. waar ze ook nog eens Hello Kitty speeltjes in het menu hebben zitten. Dan weet je natuurlijk wel waar we zijn gaan eten.

nachos

Savonds toen Zoë in bed lag, maakte ik nog even wat nacho’s. Het ziet er niet uit.. maar zo lekker.

the nice guys

en keken Richard en ik nog een film. The Nice Guys, leuke film met erg droge humor.

Vandaag kan in de rubriek Lanzarote van plaats tot plaats lezen over de allermooiste stranden van Lanzarote. Playa Papagayo.

Zaterdag

puzzlen

Vandaag begonnen we een beetje met puzzelen en daarna zijn we naar Playa Blanca gereden.

Tja noem het een beginnersfoutje maar was mijn camera vergeten en de batterij van mijn telefoon was leeg. Helaas dus geen foto’s kunnen maken. Ik moet zeggen dat het ook wel eens lekker was zo’n dagje zonder telefoon.. Onlangs heb ik hier ook een leuk artikel over geschreven.. De mobiele telefoon tag

Vandaag staat er ook een gastblog bij Melanie van bmellow.nl op het programma. Ik moest bij diverse vragen mijn top 5 aangeven. Dus wil je weten welke gezelschapspellen ik het leukst vind of wat mijn all time favorite muziek is. Neem dan snel even een kijkje! Wil je zelf ook een keertje in de spotlight staan, je kan je nog steeds opgeven voor de rubriek ‘geef mij er 5″ Wel doen hoor?

Zondag

Ik begon vandaag met het wegdraaien van 3!! Ja 3 wassen. Pff jongens ik weet soms echt niet waar al die kleren vandaan komen.. Daarna heb ik samen met Zoë het huis opgeruimd en toen kwam Richard al thuis van werk.

poesje

We zijn toen lekker de auto ingestapt en hebben heerlijk een rondje gereden. Onderweg kwamen we dit aparte katje tegen onder een auto..

mirador del rio

Toen zijn we naar het uitkijkpunt Mirador del Rio gegaan en hebben hier hele mooie foto’s gemaakt. Mocht je hier meer over willen zien, op mijn instagram pagina deel ik andere foto’s dan hier in mijn About last week artikel. Dus kom je mij ook gezellig volgen?

visitekaartje

Toen we weer thuis waren zijn Richard en Zoë de smurfen gaan kijken en ik ben bezig geweest met mijn eerste visitekaartjes! Spannend maar wel ontzettend leuk om te doen!

En dat was alweer de About last week! Jongens wat gaat de tijd toch snel. Ik kan het gewoon niet geloven dat we aankomende week alweer in de maand oktober zijn aangekomen.

Voor ons is het deze week lekker druk want ik ga samen met Zoë even een weekje naar Nederland. Even op bezoek bij de familie en ik ga zondag naar de B(v)loggen masterclass van Annic van Wonderen. Ik ben erg benieuwd hoe ik het dat ga vinden. Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week?

Heerlijke week gewenst❤?

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie, Persoonlijk | 24 reacties | 25 september 2017 |

Comments
CommentLuv badge