De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week..#37

about last week

Tja we hebben een week met ups en downs gehad. Zoë zat weer in een heerlijke ‘ik heb nergens geen zin in’ fase. Uiteindelijk hebben we veel opgeruimd voor de verhuizing, heerlijk aan het strand gelegen, zijn we naar het ‘groene’ meer geweest en natuurlijk nog heel veel meer.. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Maandag

boss baby

We beginnen vandaag met een film – Boss Baby. Ook weer een heerlijke animatiefilm om te kijken. Tussendoor gaan we nog wel even naar de supermarkt. Anders is de film gewoon te lang

strand

Na de film is het tijd voor een heerlijke strandwandeling, het waait ontzettend hard maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

strand

Zoë vindt het helemaal niet erg om natte billen te krijgen, dus die gaat altijd gewoon met haar ‘normale kleding’ op het natte zand spelen.

 

poppetjes spelen

Als we dan thuis komen, kleden we ons even om. Daarna gaan we al het speelgoed inventariseren want we moeten het allemaal schoonmaken en de helft wil ik alvast opbergen. Want de tijd tikt gewoon door natuurlijk.. voor je het weet moeten we al verhuizen..

megabloks wassen

Dat ziet er ongeveer zo uit. Gelukkig is het warm, staat er veel wind en daardoor snel droog. Dit is namelijk nog maar een fractie van wat ik moet schoonmaken..

kralen spelen

Ondertussen is Zoë aan een nieuw iets begonnen. Ze heeft mijn knutsel lade ontdekt met allerlei flessendoppen, kraaltjes om armbandjes te maken en balletjes.. Tja hier kan je natuurlijk ook erg leuk mee spelen.

muis

Muisje ligt ondertussen ook weer lekker te slapen..

Vandaag kan je ook lezen wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan About last week #36

Dinsdag

krijten

Vandaag zijn we niet in een gezellig humeurtje.. Ik denk dat er weer een of andere fase is aangebroken want mevrouwtje heeft nergens zin in.. Wil niet wandelen, wil niet spelen, wil niet eten, wil niet luisteren.. Ik laat haar maar een beetje in haar eigen sopje gaar koken..

krijten

We gaan daarom maar een beetje krijten op het terras.. Ik ben zoals je ziet weer een beetje het schoolhandschrift aan het ‘terug’ leren.. aan elkaar schrijven is best wel lastig als je dat al een tijd niet hebt gedaan.. en hoe gingen alle letters ook alweer..

uitzicht

In de middag kan ik Zoë toch nog even overtuigen om een klein stukje te wandelen. Maar verder dan 10 minuutjes wandelen komen we niet.. Nouja dan maar weer naar huis. Ik heb toch nog een mooie foto kunnen maken.

storks

Als we thuis zijn zoek ik nog een leuke animatiefilm uit en STORKS it is.. maar helaas heeft Zoë ook na een klein stukje kijken alweer genoeg gezien.. Ik zei het al nergens geen zin in.. best moeilijk deze fase..

Woensdag

strand

Vandaag beginnen we al heel vroeg op het strand, lees om 8 uur zijn we er al.

strand

Er is nog helemaal niemand en we zitten ook nog in de schaduw.. Wat voelt het koude zand lekker aan!

strand

Er ligt een grote platte steen, die we nu gebruiken als een soort keukentje.. Zoë maakt de lekkerste zandtaartjes en ijsjes?

fietsen

In de middag spelen we nog even met de ‘te kleine’ loopfiets. Al heeft ze al een hele mooie nieuwe.. dit is en blijft toch haar favoriete racemonster..

muis

Muisje mag ook lekker mee aan de riem en die houdt natuurlijk alles nauwlettend in de gaten.

muis en ik

De avond sluiten we op deze manier af.. Muis vindt het heerlijk om op mijn buik te liggen.

Vandaag kan je ook lezen of ik telefoon verslaafd ben of niet… de mobiele telefoon tag komt namelijk online.

Donderdag

strand

Vandaag is het koud en nat.. het regent en het stormt gigantisch! Zodra het gestopt is met regenen wil ik snel even een wandelingetje maken. Ik heb er namelijk een hekel aan om de hele dag maar binnen te zitten.. dus op naar het strand!

strand

We kunnen gelukkig een half uurtje spelen, voordat het weer gaat regenen.

blaren op voetjes

Als ik thuis Zoë haar voetjes weer even wil insmeren met zalf, zie ik dat de blaren mooi zijn opgedroogd.. Op haar andere voetje had ze er twee. Die zien er gelukkig ook mooi uit en ze heeft nergens meer last van.

telefoon kapot

Als Zoë daarna op mijn ‘oude’ telefoon filmpjes wil kijken. Laat ze hem per ongeluk vallen.. Tja stomme mama, gewoon stom dat ik geen beschermhoesje om de telefoon heb gedaan. Dom, dom, dom.. nouja gelukkig was het maar een ‘oude’ telefoon..

Vrijdag

Tja vandaag gaat de fase ‘ik heb nergens geen zin in’ lekker verder. Ik maak dan ook helemaal geen foto’s vandaag.

Wel komt er nog een artikel online in de reeks Lanzarote van plaats tot plaats met deze keer het plaatsje Teguise

Zaterdag

strand

We vertrekken al heel vroeg met de auto naar de allermooiste stranden van Lanzarote.. De papagayo stranden.

strand

strand

strand

Het is waanzinnig mooi weer dus we blijven tot 3 uur op het strand plakken..

Als we dan eenmaal van de off road weg af zijn, valt Zoë binnen enkele minuten in slaap… Het is ook niet niks. De hele week al niet lekker in je hummetje en ook nog de hele dag lekker op het strand spelen. Dat is gewoon heel vermoeiend.

visje

pizza

We rijden helemaal naar de andere kant van het eiland – Famara.. Hier besluiten we een hapje te gaan eten

kliffen famara

Na het eten wandelen we ook nog even door de duinen.

Vandaag komt ook mijn eerste gastblog online bij mamaklets.nl Ben je benieuwd wat ik heb geschreven? Klik dan hier..

Zondag

In de ochtend maak ik helemaal geen foto’s. Het is namelijk weer even tijd voor een grote schoonmaak in huis. Ik maak dus echt alles van boven tot onder schoon, draai wasjes incl. gordijnen, ben aan het strijken en Zoë helpt mij daar heel goed bij. Zo fijn om een goede hulp te hebben.

el golfo

In de middag is Richard thuis en besluiten we om nog even een rondje te gaan rijden. Het is weer waanzinnig mooi weer. Dus gaan we naar het groene meer in El Golfo

el golfo

Gaaf toch! Deze rotsformaties..

hervideros

We rijden ook nog even langs Los Hervideros, Als het hard waait dan zie je hier dus heel gaaf de golfen tegen de rotsen aan klotsen.

hervideros

Echt een prachtig gezicht en geluid. Heerlijk om de zee zo te horen bulderen..

En tja toen was er alweer een week voorbij. Ik snap echt niet waar de tijd blijft. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om met mij mee te kijken. Ik wens jullie allemaal een heerlijke week toe. Gaan jullie nog iets leuks doen? Ben erg benieuwd. ?

 

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie, Persoonlijk | 20 reacties | 18 september 2017 |

Comments
CommentLuv badge