De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #35

about last week

We hebben afgelopen week een heerlijke week gehad. Zo zijn we wezen winkelen, hebben we heerlijk gewandeld, zijn we naar de grootste markt van het eiland geweest. Ook hebben we lekker geslenterd door de jachthaven van Puerto Calero en hebben we in de hoofdstad lekker sushi gegeten. Wil je weten wat we nog meer hebben gedaan, lees dan maar gauw verder!

Maandag

uitzicht

We beginnen vandaag met een heerlijke wandeling. Het weer is totaal omgeslagen en lekker bewolkt met een fris windje. Echt genieten na al die hitte van de afgelopen tijd.

uitzicht

Ik blijf in herhaling vallen als ik zeg, dat ik enorm van deze uitzichten kan genieten.

mickey mouse

We wandelen richting in winkelcentrum Biosfera. Zoë heeft een groeispurtje gehad en haar sandalen zijn te klein. We gaan dus even kijken of we nieuwe kunnen kopen. Natuurlijk moet mevrouwtje wel even bij haar grote vriend Mickey in de auto zitten.

geld tellen

Ze wil ook graag in de boot bij Donald, dus kijkt ze in haar eigen portemonnee of ze nog centjes heeft..

donald

Jahoor, er zat precies nog een euro in. Dus hup in de boot klimmen, euro erin en varen met die hap.

nieuwe sandalen

Na heel geduldig een heleboel slippers te hebben gepast, zijn dit ze geworden. Mooie witte leren sandaaltjes met glitters. Toen we bij de kassa kwamen gaven ze aan dat er bij één sandaal een vlek opzat. Omdat dit het laatste paar was mochten we ze meenemen voor 11.90 euro. i.p.v. 27.00 euro! Nou kijk, dat vind ik nou nog eens leuk winkelen.

pardje rijden

Omdat Zoë heel geduldig is geweest en niet heeft lopen mokken, kreeg ze van mij nog een euro om in de draaimolen te gaan. Ach we hadden zoveel geld bespaart dan mag je af en toe best even gek doen?

plakken

Toen we weer thuis waren gingen we nog even kleuren, knippen en plakken.

Vandaag kan je ook lezen wat we vorige week hebben gedaan. About last week.. #34

Dinsdag

keukentje

Vandaag staat Zoë al heel vroeg in de keuken want ze wil graag picknicken.

picknicken

We spelen de gehele ochtend met het keukentje en doen eigenlijk niks anders dan. Soepjes maken, pizza bakken, picknicken, nep afwassen en alles weer opnieuw?

little people

In de middag doen we ook niks bijzonders. We spelen buiten op het terras met (hoe kan het ook anders) de little people poppetjes. Ik weet niet meer precies waarom Zoë de poppetjes netjes in een rijtje heeft gezet. Zal wel te maken hebben met het stuk pizza wat op de grond ligt.

Woensdag

bus deiland

Vandaag gingen we met de bus richting winkelcentrum Deiland. Zoals je ziet was het niet echt geweldig weer en om nu de hele dag thuis te zitten. Daar vinden we ook niks aan. Dus dan maar op pad.

michelin mannetje

In de speelgoed winkel zagen we diverse grote poppen staan. Tja blijkbaar willen kinderen daar graag mee op de foto..

vacuumzakken

We kochten ook alvast wat vacuüm zakken. Zodat we straks alle knuffels, kleding en andere ‘troepjes’ vacuüm kunnen zuigen. Bespaart weer wat ruimte in de dozen/koffers

Verder kocht ik nog een lange broek. Man o man wat een ellende zeg, om even een zwarte lange broek te kopen. Ik wilde gewoon een nette zwarte pantalon. Nou dat blijkt hier in Spanje nog niet mee te vallen haha.. Blijkbaar is de mode hier nu ‘hoog’ water en kan je nergens een normale lengte pantalon kopen. Uiteindelijk moest ik maar zo’n broek kopen want tja.. Ik heb toch een lange broek nodig. Al die andere liggen nog in NL?

blaren

Op een gegeven moment wilde Zoë niet meer verder lopen, dus ik vraag ‘wat is er aan de hand’ ‘ben je moe?” Nee, mama, ik heb AU.. waar heb je au dan? Toen liet ze mij haar voetjes zien.. Och arme. Ik heb haar de hele weg naar huis gedragen.

Verder dus geen foto’s. De rest van de dag hebben we op de bank doorgebracht.

Vandaag kan je lezen waar we deze winter verblijven is het Lanzarote of ergens anders.. En de bestemming is..?

Donderdag

kikker kijken

Vandaag doen we helemaal niks. Zoë heeft nog last van haar voetjes en ik wil het niet overbelasten. Dus we spelen de hele dag binnen en op het terras. We kijken ondertussen naar Kikker (wat een vervelend beest is dat zeg, bah!)

littlepeople zwembad

en spelen uiteraard weer met de little people. Ze hebben nu ook een bootvijver en een zwembad..

Verder heb ik geen foto’s. Niet echt een interessante dag haha

Vrijdag

mooi uitzicht

Ik kon alleen deze foto terug vinden. Dus ook vandaag hebben we niks bijzonders gedaan..Sorry!

Je kan vandaag wel het tweede deel lezen van Lanzarote van plaats tot plaats, Puerto del Carmen deel 1, deel 2

Zaterdag

auto wassen

Richard is vandaag vrij en doen we de gebruikelijke klusjes. Auto wassen, boodschappen doen etc..

broodje

We gaan daarna even naar het haventje van Puerto Calero. Hier komt as vrijdag een uitgebreide beschrijving van. Zoë eet van een kaasbroodje altijd alleen de kaas eraf.. herkenbaar?

visjes voeren

De rest moest ze niet, dus voerder we het aan de vele vissen..

selfie

Daarna gingen we een eiland-tour maken en maakte ik nog deze redelijk gelukte selfie (al zeg ik het zelf haha)

bloem

I love bloemetjes, dus overal waar ik leuke of aparte zie, daar moet ik gewoon een foto van maken.

sushi

Uiteindelijk kwamen we in Arrecife terecht voor lekkere Sushi..

sushi

Yummie!

elektrische auto

Op de terugweg moesten we nog even naar winkelcentrum Deiland. Heel toevallig was ook de autoverhuur open. Dus Zoë wilde graag in een autootje rijden.. Nu bestuurd Richard hem.. Dus wie heeft er nu eigenlijk het meeste plezier.??

Zondag

folklore

folklore

folklore

Het is vandaag weer ontzettend bewolkt en wederom geen zin om thuis te zitten. Dus gaan Zoë en ik met de bus naar Teguise. Hier is de grootste markt van het eiland. (komt binnenkort ook een artikel van online) Om 11 uur begon er op het grote binnenplein een folkore band te spelen met echte Spaanse folklore dans. Hartstikke leuk om te zien.

Volg je mij al op Instagram ? Hier deel ik namelijk andere foto’s en filmpjes dan op mijn blog!

churros

We eten hier natuurlijk verse Churro’s (nu niet met chocolade maar gewoon met suiker) Yummie. Tja als er geen bankjes zijn, dan zitten we gewoon op de grond. Wij zijn niet zo moeilijk?

suikerspin

En later ook nog een bananen suikerspin! Tja team ‘never not eating’ haha

Toen we weer terug naar huis wilden, stond er een mega lange rij op de bus te wachten. Denk zeker wel rond de 150 man of meer.. wij hebben ruim een uur moeten wachten op de bus. (gaan er maar 2 in het uur). Dus dat was even een minpuntje.. Voor de rest een super gezellige dag gehad.

Zo dat was weer de About last week van afgelopen week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met mij terug te blikken. Aankomende week gaan we waarschijnlijk een weekendje weg boeken naar Fuerteventura (voor dit of het volgende weekend)! Jeej, heb er nu al zin in. Voor de rest zien we wel weer wat op ons pad komt. Gaan jullie nog iets leuks doen? Alvast een heerlijke week toegewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Persoonlijk | 19 reacties | 4 september 2017 |

Comments
CommentLuv badge