De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #33

about last week

Afgelopen week hebben we heel veel op het strand gelegen, heerlijk geslenterd door de straatjes van Arrecife (hoofdstad van Lanzarote), veel gewinkeld en nog heel veel meer. Lees en kijk je weer gezellig met mij mee?

Maandag

buiten spelen

In de ochtend hebben we heerlijk buiten gespeeld met jawel weer alle poppetjes.. Ook Muis speelt gezellig mee.

strand

In de middag gaan we lekker naar het strand want het is gewoon veel te warm op het terras. En ik zie ook gelijk waarom. Er komt weer een calima aan.. Pff

Vandaag kan je ook lezen wat wij vorige week allemaal hebben gedaan in de About last week.. #32

Dinsdag

strand

Het was in de ochtend al heel warm, Zoë en ik zaten dus al vanaf 09.00 uur op het strand. Heerlijk rustig want er was nog niemand.

helder water

Het water was ook zeer uitnodigend het was ontzettend helder! Ja af en toe moet je, je teennagels een dagje vrij geven van een gezellig kleurtje..

Woensdag

arrecife

Omdat we al twee dagen niet gewandeld hebben is het vandaag weer tijd voor een wandeling. We wandelen dan ook maar gelijk naar het winkelcentrum Biosfera. Zoë wil een keer niet in de Mickey Mouse auto maar op de draaimolen.

strandspeelgoed

Omdat Zoë telkens kindjes op het strand ziet spelen met ijsjes. Wil ze deze ook graag. De zoektocht valt nog niet mee want we gaan winkel in, winkel uit.. en vinden niks! Uiteindelijk vinden we een setje bij een chinees winkeltje (ali express winkeltje?)

speelgoed

Thuis wil ze er dan ook gelijk mee spelen.

muis

Muis vindt het allemaal wel best en ligt buiten in een doos. Het valt ook niet mee als het zo warm is.

Vandaag staat er een artikel online over mijn telefoon en ik..

Donderdag

strand

We zitten wederom heel vroeg op het strand. Lees 08.00 uur. Zoë was al vanaf 05.15 wakker en kon helaas niet meer slapen. Dus tja dan maar op tijd naar het strand.?

strand

We hebben de ijsjes meegenomen en ze speelt er heerlijk mee. Zo fijn als je kind zo aan het genieten is.

Vrijdag

BFF

Helaas weer een kort nachtje gehad, niks aan te doen. Zoë start de dag op met lekker knuffelen.

met de poptjes spelen

We blijven vandaag maar een beetje thuis. Zo kan onze huid ook een beetje tot rust komen. Elke dag in de zon op het strand is natuurlijk ook niet goed. Ik pak de popjes weer eens uit de kast en zo heeft ze weer even wat ‘nieuws’ om mee te spelen.

eten

In de middag spelen we lekker in de schaduw op het terras en eten daarbij een linzensoepje. Of zoals Zoë het zegt wortel soep, omdat er stukjes wortel inzitten.

Het is weer tijd voor de Flashback Friday vandaag gaat het over series van vroeger!

Zaterdag

decathlon

Omdat de zwemkleding van Zoë wat begint te flubberen, wil ik nog even wat nieuwe zwemkleding kopen. We gaan daarom maar naar de Decathlon.

zwemkleding

We zoeken 2 zwempakjes en een bikinibroekje uit. Zoë wil het graag vasthouden want is het is natuurlijk haar zwemkleding..

decathlon

De Decathlon is natuurlijk een grote speeltuin met alle tenten en verschillende obstakels. Dus hier lopen we wel een poosje in de rondte.

arrecifeDaarna besluiten we om naar Arrecife te gaan. Ik moet namelijk alvast wat foto’s maken voor mijn nieuwe artikel. We slenteren dus lekker op ons gemakje door de hoofdstad.

nieuwe schoenen

Voor Richard kopen we nog nieuwe schoenen. De oude zijn helemaal op, dus dan wisselen we zo gewoon na het betalen in de winkel om. De oranje veters waren niet goedgekeurd dus haalden we de veters uit zijn ‘oude’ schoenen.

victorinox pionier zakmes

We kopen voor mij nog een mooi en praktisch zakmes. Zo kan ik onderweg ook lekker een appeltje schillen of zelf iets openmaken met de opener.

arrecife

We wandelen langs de oude haven. Waar op dit moment allerlei straatartiesten iets aan het doen zijn. Deze dame tekent de hele haven. Echt zo knap!

strand

Omdat het nog steeds zo warm is besluiten we om nog even lekker naar het strand te gaan. We hebben standaard een tas met strandspullen in de auto. Dus kwestie van omkleden en lekker relaxen.

strand

Zoë wil natuurlijk gelijk haar nieuwe zwemkleding aan. Het wordt het bikinibroekje..

Zondag

muis

In de ochtend ben ik aan het schoonmaken, lees wasjes draaien, stofzuigen, spullen uitzoeken en op marktplaats zetten. Aan het einde van de maand horen we namelijk of Richard hier op Lanzarote kan blijven of dat hij naar een nieuwe bestemming gaat. Dus maar beter op tijd mee beginnen dan alles op het laatste moment. Muis ligt ondertussen lekker buiten op zijn boomstam.

spiegel foto

In de namiddag besluiten we om nog even naar het winkelcentrum te gaan. Richard wil namelijk nog graag even wat korte broeken bij de Zara kopen. Zoë vermaakt zich uiteraard weer bij een spiegel..

met papa

Missie geslaagd. Korte broeken zijn gekocht. Zoë wil graag bij de patatjeswinkel eten en aangezien ik toch nog geen eten had gemaakt doen we dit gewoon.

mc D

Wachten duurt best lang als je zin hebt in een hamburger, cola en patatjes..

muis

Als we thuis komen, ligt Muis voor pampus op de tafel. Wat een gek beest heb ik toch!

Zo dat was weer onze week. Hopelijk vonden jullie het weer leuk om met mij terug te blikken. Hebben jullie nog iets leuks op de planning staan voor deze week? Graag lees ik het in de comments. Ik wens jullie in ieder geval allemaal weer een heerlijk week toe!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie, Persoonlijk | 12 reacties | 21 augustus 2017 |

Comments
CommentLuv badge