De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #28

about last week 28

We hebben weer een heerlijke week gehad, het weer was over het algemeen redelijk bewolkt maar gelukkig klaarde dit meestal in de middag weer op met temperaturen tot rond de 35 graden. Mijn zus en nichtje kwamen een weekje gezellig op vakantie en we hebben ons dus heel erg vermaakt. Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Maandag

taart gemaakt

Caitlin mijn nichtje is vandaag jarig (16 jaar) dus dat moeten we natuurlijk wel vieren met taart. Zoë is weer heel hard in de keuken bezig geweest en dit is het resultaat een heerlijke chocolade taart. Tja ze is wat uitgeschoten met de sprinkels maar des te feestelijker ziet het eruit!

taart eten

We lopen in de ochtend al vroeg richting het hotel en daar steken we buiten voor de kamerdeur de kaarsjes aan. We zingen heel hard Er is er een jarig.. maar moeten gauw de kaarsjes uitblazen voordat het brandalarm afgaat.. ze blijken namelijk heel erg te roken! Hebben wij weer ? Daarna is het natuurlijk tijd voor het eten van de taart en daar zegt Zoë natuurlijk geen Nee tegen.

mickey mouse

Daarna gaan we naar het winkelcentrum Biosfera om natuurlijk cadeautjes voor Caitlin te kopen.  Zoë wil natuurlijk weer in Mickey Mouse..

draaimolen

En de draaimolen!

verstoppertje

Caitlin kiest uiteindelijk een mooie bikini, slippers een tasje en een korte broek uit. Tja verwennen mag want ze wordt natuurlijk maar een keer 16 en ze is ook in een keer geslaagd voor haar Mavo diploma! Terwijl Caitlin alles aan het passen is, speelt Zoë verstoppertje..

bed springen

Na een hele middag shoppen eindigen we weer in de hotelkamer en daar moet natuurlijk nog even gespeeld worden. De nichtjes moeten even lekker op het bed springen want dat is natuurlijk heel erg leuk!

verjaardag

In de avond komt Richard ook gezellig feestvieren en besluiten we om lekker uit eten te gaan. Het wordt de Mexicaan. Bij het eten van het toetje hebben we ook nog een kleine verassing geregeld voor Caitlin, er komt namelijk iemand voor haar zingen en ze krijgt een speciaal toetje met vuurwerk!

Vandaag kan je ook lezen wat wij afgelopen week hebben gedaan. About last week..#27

Dinsdag

bewolkt

Het weer vandaag is ontzettend bewolkt, dus is het maar goed dat Barbara (mijn zus) en Caitlin (nichtje) vandaag met een excursie meegaan.

muurtje lopen

We moeten alleen nog even wat langsbrengen dus lopen we sochtends vroeg al lekker over de boulevard. Zoë wil natuurlijk weer over alle muurtjes lopen dus het gaat wat langzamer als anders haha..

uitstapje

Dag tante en nichtje, veel plezier op de uitstap vandaag! Zoë is een beetje verdrietig dat ze niet mee mag, maar wij gaan lekker over het strand wandelen/spelen.

selfie

Tja Toos make-up loos moet af en toe ook op de foto..

zandkasteel

En Zoë vermaakt zich onderweg prima met overgebleven zandkastelen.

muis

In de avond wil ik nog wat aan mijn blog werken maar Muis denkt daar helaas anders over. Het is weer tijd om te knuffelen!

Woensdag

strand

Als we in de ochtend naar het hotel lopen, ziet het er allemaal een beetje grauw en grijs uit. We besluiten dan ook om maar naar het winkelcentrum te gaan.

gek doen

Zoë houdt natuurlijk van gek doen en met een nieuwe zonnebril gaat dat helemaal lukken natuurlijk.

KFC

We eten nog even lekker bij de KFC maar man o man, wat is dat duur geworden..

kleding

Bij de H&M slaag ik ook nog voor wat leuke shirtjes.. en Zoë wordt weer verwend door tante met een Minnie Mouse Tshirt en onderbroekjes van Minnie.. (deze alleen vergeten op de foto te zetten)

wandelen

Daarna is het weer tijd om richting huis te gaan. Gelukkig is het weer ook weer opgeklaard.

strand

We besluiten dan ook om in de middag lekker op het strand te vertoeven.

wandelen

Aan het einde van de dag (lees rond half 6) lopen Zoë en ik naar huis. Dan nog even snel in bad, eten en huppakee lekker naar bed!

Vandaag kan je ook lezen over: De guilty pleasure tag!

Donderdag

bouwen

Deze ochtend komen Barbara en Caitlin lekker bij ons. Zoë wil Caitlin al haar speelgoed laten zien.. dus dat wordt bouwen..

verven

verven..

kleuren

kleuren..

cake bakken

en natuurlijk cakes bakken.. Ze zijn er maar druk mee haha (ja ik heb een primitieve keuken, het is allemaal klein maar fijn en oud maar met een beetje improvisatie lukt het allemaal haha)

zwembad

In de middag lopen we terug naar het hotel en gaan dan lekker zwemmen..

Vrijdag

thuis bios

Vandaag is Barbara wat souvenirs shoppen en Caitlin komt vast bij ons op visite. Caitlin voelt zich namelijk niet zo lekker en dan is winkelen natuurlijk niet zo heel erg leuk. Zoë wil graag een bioscoop dus dat doen we dan maar! We leggen de kussens op de grond en zetten allerlei lekkers klaar… Film starten en kijken maar!

rise of the guardians

We kijken de Rise of the Guardians (2012) en ik moet zeggen dat dit echt een hele leuke film. Ik snap niet dat ik deze nog niet eerder heb/had gezien, zeker een aanrader!

muis

Ondertussen ligt Muis heerlijk te chillen op de boomstam..

We spelen na de film nog een beetje en dan whatsappt Barbara dat ze weer in het hotel is.

wandelen

Dus dan wandelen we weer lekker over de boulevard terug..

strand

En besluiten we om nog even lekker naar het strand te gaan. Maar omdat Caitlin zich helaas nog steeds niet zo lekker voelt, blijven we niet al te lang op het strand. Zoë en ik wandelen daarna naar huis en gaan even snel douchen. Richard is namelijk redelijk op tijd klaar dus gaan we gezellig weer samen een hapje eten.. We besluiten het ergens af te halen en eten het lekker in de hotelkamer op  (helaas geen foto van gemaakt)

Het is weer het midden van de maand, dus weer spam je blog tijd. Heb jij al een kijkje genomen naar de deelnemende blogs?

Zaterdag

roadtrip

We besluiten vandaag om een roadtrip te maken. Barbara voelt zich vandaag niet lekker en blijft in de hotelkamer. Dus we gaan vandaag met z’n vieren op stap.

bewolktWe willen Caitlin nog wat mooie plekjes van het eiland laten zien maar helaas is het enorm bewolkt in de bergen en rijden we dus dwars door de wolken heen.. helaas geen mooie uitzichten.

strand

We maken ook een stop bij het mooie witte strandje, wat bij bewolkt weer er helemaal niet mooi uit ziet..

plagen

Onderweg zit Zoë, Caitlin nog even te plagen.. Ze probeert met haar tenen Caitlin in haar nek te kriebelen.. Ohohoh, wat hebben ze een lol saampjes.

zwemmen

We eten daarna een lekkere pizza in de hoofdstad Arrecife en dan klaart het weer helemaal op. Gelukkig hebben we de strand spullen bij ons en zitten we de gehele middag lekker op het strand in Arrecife. Ook wel eens leuk!

Zondag

buiten spelen

Vandaag komen Barbara en Caitlin onze kant op want ze vliegen vanavond weer terug naar NL. We beginnen dus even rustig aan met buitenspelen. Natuurlijk weer met de Little People

taart maken

Als ze er dan eindelijk zijn, gaan Zoë en Caitlin gelijk in de keuken kliederen. Ze maken een heerlijke fantasie taart.. ik moest heel stiekem een stukje voorproeven dus tja.. niks aan te doen.

dansen

We dansen nog een beetje buiten en gaan dan binnen zitten. Het is namelijk buiten niet te doen. Ruim 30 graden.. binnen is het dan nog redelijk uit te houden.

wegbrengen

Na het avondeten is het tijd om de auto in te stappen en Barbara en Caitlin naar de luchthaven te brengen. Zoë vindt het helemaal niet leuk en is (begrijpelijk) enorm verdrietig..

lange rij

Op de luchthaven staat een enorme rij maar gelukkig mogen de mensen die al online hebben ingecheckt in een kortere rij staan..

tot ziens

Daarna is het tijd voor het tot ziens.. want aan afscheid doen we niet haha.. We blijven zwaaien totdat ze door de douane zijn en rijden dan weer richting huis. Waar ik deze About last week nog even in elkaar flans..

Al met al hebben we dus weer een heerlijke week gehad. Altijd leuk en gezellig als er bezoek vanuit NL overkomt. Zoë is weer enorm verwend en heeft heerlijke quality time met haar tante en nichtje gehad.

Aankomende week gaan we het heel rustig aan doen, Zoë is sinds zaterdag al heel erg verkouden en slaapt hierdoor enorm slecht. Dus we zijn allemaal enorm moe.

Hopelijk hebben jullie ook een heerlijke week gehad! Gaan jullie nog op vakantie of blijven jullie deze zomer gewoon in NL? Ik ben erg benieuwd.. laat je het mij weten in de comments? Ik wens jullie in ieder geval allemaal weer een heerlijke week toe!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge