De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #27

about last week 27

Het was zoals gewoonlijk eigenlijk weer een heerlijke week. Zo hebben we lekker van de zon genoten, kregen we onverwacht een pakketje uit NL, gingen we opa en oma uitzwaaien, kregen we weer nieuw bezoek van tante en nichtje en nog heel veel meer, lees je weer gezellig met mij mee?

Maandag

klimmen

We besluiten vandaag om lekker naar het strand te gaan, maar eerst moet er nog even op het hek geklommen worden.. De jeugd van tegenwoordig!?

schelpjes zoeken

Omdat het de afgelopen dagen enorm heeft gewaaid, liggen er misschien nu wel mooie schelpjes op het strand.. Helaas pindakaas. Zoals gewoonlijk hele ienimini schelpjes. Je hebt er bijna een vergrootglas voor nodig haha

lekker eten

Na het zoeken van de schelpjes gaan we lekker bij onze favoriete banketbakker wat lekkers eten. De puddingbroodjes zijn helaas uitverkocht. Dus nemen we een schelp met pudding erin. Oma neemt een limontaartje en opa een broodje met een of andere vulling. Het smaakt allemaal natuurlijk weer erg lekker!

mooi uitzicht

Daarna maken we nog een mooie wandeling over de boulevard en maak ik deze foto! Geweldige uitzichten, dit gaat echt nooit vervelen en ik zal er ook nooit aan gewend raken.

strand

In de middag nadat de ergste warmte voorbij is, besluiten we om nog even lekker naar het strand te gaan. Lekker genieten.

Vandaag kan je ook lezen wat wij vorige week allemaal hebben gedaan. About last week.. #26

Dinsdag

kleuren

Opa en oma vertrekken na een vakantie van twee weekjes helaas vandaag weer naar NL. We maken natuurlijk nog wel even een tot ziens (afscheid klinkt altijd zo treurig) tekening. We besluiten om gezamenlijk nog ergens lekker een broodje te gaan eten en daarna is het tijd voor het tot ziens.

knutselen

Omdat nu as. zondag mijn zus en nichtje gezellig een weekje op vakantie langs komen. Moeten we natuurlijk ook weer een mooi welkomstbord maken. We gaan ze namelijk verassen op de luchthaven!

cadeautjes

Als Richard savonds thuiskomt van het werk heeft hij een hele grote doos bij zich. Een pakketje uit NL! Zoë gaat natuurlijk helemaal uit haar plaat en roept niks anders dan cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes! We maken het open en het volgende zit erin.. een heleboel lekkere dingetjes uit NL

cadeautjes

Een heleboel boekjes, dus ik ben straks weer helemaal op de hoogte.

cadeautjes

En jahoor, Zoë heeft gelijk allemaal cadeautjes! Wat wordt dat kind toch verwend!!

Dankjewel lieve tante Barbara, oom Eric, Caitlin en Jaimey! Jullie hebben ons weer enorm verwend.

Woensdag

wandelen

Vandaag beginnen we lekker met wandelen, we besluiten om naar het winkelcentrum Biosfera te lopen. Zoë kan lopen en dansen tegelijk. Heerlijk zo’n vrolijk kind!

mickey mouse

Als we daar zijn aangekomen moet er natuurlijk eerst even gedag worden gezegd tegen Mr. Mickey Mouse. Daar gaat weer een euro!

snoepjes winkel

Tja heel slim neergezet een snoepwinkeltje bij de speelautomaten.. want dit kunnen we natuurlijk niet overslaan.

Als we daarna weer richting huis wandelen, nemen we nog even een korte pauze om van het mooie uitzicht te genieten.

ijsje eten

Van al dat wandelen in de warmte krijg je zin in iets heel kouds. Ik wilde graag een glas koude cola maar Zoë wilde graag een ijsje. Nouja eerst een ijsje en dan thuis maar een koude cola.. We zijn heel goed in compromis maken, dat is te zien toch?

kleien In de middag blijven we lekker binnen, het is gewoonweg te warm buiten. We gaan dus lekker kleien met de nieuwe vormpjes en klei die met de post als cadeau zijn binnengekomen!

Vandaag staat er weer een update online over mijn persoonlijke & blogdoelen van 2017

Donderdag

kleuren

We gaan lekker kleuren vandaag, moeten nog even wat kleurplaten voor de familie in NL maken. Dus daar is Zoë wel even zoet mee. Aangezien kleuren heel erg ZEN is, doe ik dus gezellig mee.

zelf smeren

Dan krijgen we trek en besluiten we om een lekker stokbroodje te gaan halen. Zoë wil natuurlijk alles zelluf doen. Dus die smeert de broodjes. Ohja let niet op ons lig/zitkussen. We moeten nodig een nieuwe halen.. Oeps..

hagelslag

De laatste twee pakjes gekleurde hagel en hagelslag zijn op. Gelukkig hadden opa en oma vorige week een heel groot pak chocolade hagelslag meegenomen. Dus we kunnen gelukkig nog even vooruit!

peuteren

Als ik binnen ben en naar buiten loop zie ik het volgende.. Zoë is alle verf van de muur aan het pulken. Ach ieder z’n ding toch..haha

autstoel schoonmaken

Ook nemen we nog even het autostoeltje onderhanden. We wassen de bekleding en poetsen hem weer helemaal schoon.

autostoel

En onze mooie roze autostoel is weer helemaal fris en schoon, klaar om weer in de auto te zetten en weer lekker vies te worden.

Vrijdag

shoppen

Vandaag moeten we weer wat boodschappen halen en dat doen we natuurlijk in stijl met onze eigen boodschappenkar!

little people

De rest van de ochtend/middag spelen we buiten op het terras.

notitieboekjes

In de namiddag maken we nog een klein wandelingetje en komen uit bij de Natura winkel. Dit is echt zo’n winkeltje waar je alles wel wil kopen. Je komt ogen en geld tekort! Dit is bijvoorbeeld het hoekje met notitieblokjes met bijpassende pennen, mokken en andere accessoires!

flamingo

De foto is een beetje blurry, moest hem snel maken (er stonden namelijk telkens mensen voor) maar kijk nou hoe gaaf. Een cactus/flamingo lampjes, supergave koeltasjes en drinkbekers! Hoe bedoel je instagram/pinterest perfect!

the accountant

In de avond hebben Richard en ik nog naar een film gekeken, was weer even een tijdje geleden. Dit keer keken we naar The Accountant, echt een super goed film! In het begin denk je hmm.. zal het nog spannend worden, maar dan..

Vandaag kan je lezen over: Ergernissen tijdens het (online) shoppen!

Zaterdag

Vandaag is het weer tijd voor de wekelijkse boodschappen, wasjes draaien, alvast schoonmaken van ons huisje (want daar heb ik morgen (zondag) geen tijd voor). Heel interessant allemaal, dus je snapt vast wel dat ik van de ochtend geen foto’s heb gemaakt?

vulkaan

In de middag besluiten we lekker op pad te gaan met de auto en rijden richting Playa Blanca. Hier zijn we al een poosje niet meer geweest.  Onderweg maak ik deze onwijs mooie (vind ik zelf) foto. Hoe gaaf is deze vulkaan, het lijkt net alsof de vulkaan de wolken uitspuugt.

playa blanca

Daarna lopen we nog even over een marktje, tja als je een marktje hebt gezien, dan heb je ze allemaal wel gezien.. Ach het blijft gezellig om er even overheen te slenteren haha

playa blanca

Heerlijk in de haven!

playa blanca

En bij een gezellig pleintje omringt door allemaal verschillende terrasjes!

playa blanca

Ook is er in dit gedeelte een soort van openbaar zwembad. Je moet wel een toegangsprijs betalen maar hoe leuk zie dit eruit!

In de middag eten we nog ergens een clubsandwich en gaan dan naar huis. Geen foto’s van gemaakt want we hadden honger en het was gewoon aanvallen op het eten ?

Zondag

opwachten

We beginnen vandaag op de luchthaven want vandaag komen mijn zus en nichtje aan. Zoë vindt het allemaal heel spannend en kan niet wachten totdat de schuifdeur opengaat.

caitlin en barbara

En als daar dan het moment eindelijk is, dan rent Zoë erop af en geeft ze haar tante en nichtje natuurlijk een onwijs dikke knuffel! Jaja, stiekem door het poortje heen. But who cares!?

cadeautjes

Natuurlijk wordt Zoë weer ontzettend verwend!

caitlin en zoe

De hele middag zit Zoë aan haar nichtje Caitlin vastgeklampt. Ze wil alleen maar knuffelen en spelen. ?

De rest van de middag hebben we het heel gezellig, we doen wat boodschapjes, eten lekkere broodjes en wandelen een stukje. Hier maak ik verder geen foto’s van.

taart bakken

Omdat morgen mijn lieve nichtje Caitlin jarig is, maken we alvast een heerlijke taart. Zoals jullie natuurlijk weten kan Zoë dat inmiddels heel goed. Dus we sluiten de dag af met wat kliederen in de keuken.

Zo dat was weer een volle About last week! Ik hoop dat jullie het ook weer leuk vonden om mee mij mee te kijken. Allemaal weer een hele fijne week gewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge