De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week..#17

about last week

Wat een heerlijke week hebben we weer gehad! Wat hebben we onder andere gedaan.. Ik stapte net niet met mijn blote voeten in een kakkerlak, aten we een slush ijsje, begaf mijn tablet het, hebben we lekker gewandeld kreeg ik een waanzinnig lief cadeau van mijn vriend en nog heel veel meer. Lees je weer gezellig met mij mee?

Maandag

kakkerlak

Als ik s’ochtends de gordijnen op wil doen, stap ik gelukkig net niet in een vieze kakkerlak! Gelukkig draait Muis ze altijd om zodat ze niet meer weg kunnen rennen. Ik hoef dan alleen nog maar een grote schoen te pakken, even lekker erop te meppen, een doekje te pakken en weg te gooien. brrr. vieze beesten!

cupcakes

Als Richard weg is naar het werk, dan gaan Zoë en ik cupcakes bakken. Sommige lijken wat aangebrand maar dat zijn chocolade vlokken .. Dit was alleen niet echt een succes, volgende keer weer gewoon alleen het deeg erin mikken.

 

muis ligt te relaxen

Muis mag als we thuis zijn lekker naar buiten en hij ligt echt waar altijd op dezelfde plek en in bijna de zelfde houding. Nouja als hij het maar lekker vindt.

lucht

Na het middagslaapje van Zoë besluiten we nog even een wandeling te maken en er komen een heleboel wolken binnen drijven.

toetje uitzoeken

Na ruim een uur gewandeld te hebben krijgen we trek en stoppen we bij ons favoriete bakkertje. Zoë mag kiezen en het wordt een puddingbroodje!

Je kan hier lezen wat we afgelopen week hebben gedaan. About last week #16

Dinsdag

lunchpakket

Elke ochtend maak ik ook een lunchpakketje voor Richard, een pistoletje met elke dag verschillend beleg, wat fruit en nu ook een cupcake.. Maar Richard was deze ochtend zijn lunchpakketje vergeten, dus appte ik hem en kwam hij deze later nog even ophalen.

dora kijken

Zoë mag na het ontbijt even Dora kijken, ja dat is een favoriet hier hoor!

schaduw

En dan gaan we weer aan de wandel! Zie je ook haar pet linksonder in de hoek? Ja alweer Dora!

geschreven in zand

We besluiten over de boulevard heen te wandelen en over het strand terug. Best lastig om in het zand netjes te schrijven maar het is (al zeg ik hetzelf) best goed gelukt!

op het zand

Zoë wil dan natuurlijk ook even in het zand tekenen, ik maak een hartje en zij kleurt hem verder in.. Mijn grootste liefde!

op het strand

En er moet natuurlijk ook met zand gespeeld worden. Zo zacht en lekker warm en hoe dieper je graaft hoe koeler het zand is. Zo fijn om door heen te wandelen..Wil je ook weten waar ik absoluut geen zand wil lees dan 10 plekken waar ik liever geen zand wil hebben

op het strand

Zoë maakt het allemaal niks uit, haar motto is hoe viezer, hoe fijner gespeeld!

terras

Na het middagdutje besluiten we even om lekker op een terrasje te gaan zitten en we hebben lekker een hamburger met frietjes gegeten. Daarna gingen we betalen en toen zag ik dit..

slush

slush puppie! Ik wist niet dat, dat nog verkocht werd. Natuurlijk wilde ik Zoë dit ook laten proeven maar die kon natuurlijk weer geen keuze maken welke smaak/kleur. Dus hebben we ze allemaal genomen in één bekertje haha

slush

Lekker hoor die slush, alleen als je te snel lepelt/drinkt krijg je zo’n heerlijke brain freeze! Heb je dat ook wel eens meegemaakt. Dat doet zo zeer!

Woensdag

nep etenAls ik even snel aan het stofzuigen ben, roept Zoë mij MAMA eten maakt, aan tafel koome! Dus ja even stoppen met stofzuigen en eerst even lekker eten. Wat een lieve verrassing!

Als er is schoongemaakt, treken we snel andere kleren aan en gaan we op pad. We besluiten om naar een grotere speeltuin te wandelen aangezien het best ver is (45 min wandelen) nemen we de buggy mee. Als Zoë dan moe is dan kan ze lekker even zitten.

Eenmaal in de speeltuin aangekomen gaat Zoë natuurlijk helemaal los. Dit is ook iets nieuws. Het liefst loopt of kruipt ze over alle stoepjes/randjes van plantenbakken etc. Nouja, als ze maar voorzichtig doet vind ik het niet erg..

Lekker klimmen en klauteren

En natuurlijk van de allerhoogste glijbaan af. We blijven hier tot een uurtje of 14 en dan wandelen we lekker naar huis. Na 10 minuutjes wandelen valt Zoë van vermoeidheid in de buggy in slaap.

bloemen

Onderweg maak ik nog wel een foto van deze bloemen. Zijn ze niet mooi? De rest van de dag doen we weinig dus maak ik verder ook geen foto’s.

Vandaag kan je ook een aantal tips lezen voor als je een heerlijk middag je op het terras wilt zitten

Donderdag

tekst in zand

Het gaat waarschijnlijk vandaag regenen en we hebben geen zin om de hele dag in huis te zitten dus beginnen we vandaag met een heerlijke strandwandeling. Ik probeer nog een keer in het zand te schrijven..

En Zoë is ondertussen op zoek naar schelpen en slakjes..

tomaatjes eten

Als we thuis zijn gaan we lekker snacken, cherrytomaatjes! En dan is het alweer tijd voor het middagslaapje..

Ik lig ook eventjes met Muis te relaxen op de bank. Wat een joekel he! Op Instagram werd nog gevraagd of het lijkt dat hij zo groot is.. nee Muis is een echte reus en 9 kilo schoon aan de haak..

komkommer

We gaan s’middags nog even naar de supermarkt en dan komt Zoë hier mee aanlopen! Een reuze komkommer, deze weegt bijna een kilo en is bijna 50 cm lang.. als we hem willen eten moet er helaas een lading suiker overheen want hij smaakt heel zurig.. beetje jammer!

hutspot

Omdat het vandaag ook Koningsdag is en wij hier verder niks aan doen, er zijn hier helaas geen kleedjesmarkten en geen feestjes. Dus maak ik maar een lekkere hutspot met worst. Het weer valt ook tegen dus lekker Hollandse kost!

Vrijdag

kakkerlak

We beginnen de dag weer met een kakkerlak! Ik weet inmiddels ook waar ze vandaan komen. Ik heb even de speurneus uitgehangen en onze buurvrouw heeft sinds kort haar afvalbak buiten staan. Met natuurlijk etensresten daarin. Tja dan kan je natuurlijk een zwerm kakkerlakken verwachten. Ik heb haar dus ook vriendelijk verzocht om deze binnen neer te zetten. Hopelijk doet ze dit ook..

duplo spelen

Zoë speelt lekker met haar Dora duplo en maakt hele mooie creaties.

speen kapot

Nu zijn we afgelopen zaterdag Zoë haar hondjes speen kwijt geraakt en vandaag breekt de aapjes speen af. Nu hebben we dus alleen nog maar een olifantje. Hopelijk is ze nu snel van haar speentje af. Fingers crossed dat dit geen drama wordt..zure mattenZe hadden bij de supermarkt nieuwe snoepjes en aangezien ik een echt snoepjes monster ben. Moest ik deze natuurlijk uitproberen. Het zijn een soort van zure matten, maar ik vond ze helemaal niet zo zuur. Ze waren wel taai.. muis slapen

Muis ligt ook weer lekker te chillen op de bank! En voor de rest doen we helemaal niks. Dat is ook wel eens lekker..

Vandaag mocht je ook je je eigen of iemand anders zijn/haar blog promoten. Er hebben dit keer veel mensen gereageerd en ik ben weer een heleboel leuke blogs rijker! Aan het einde van elke maand zal ik dit gaan inplannen dus mocht je interesse hebben om je blog maandelijks te promoten houdt dan mijn blog even in de gaten. Mocht je ook nog nieuwe blogs willen leren kennen klik dan hier Spam je blog

Zaterdag

 

 

hp computerOmdat mijn tablet het continu begeeft en het uren duurt voordat ik foto’s kan bewerken/uploaden. Kijken ik al weken naar een nieuwe computer/tablet. Nu waren we toevallig bij de Worten een soort mediamarkt en daar hadden ze een mooie aanbieding. Deze laptop was nu 150 euro goedkoper dan normaal. En wat denk je, ik heb hem gewoon gekregen van Richard!! Oh ik ben zo blij. Nu kan ik hopelijk gewoon lekker werken.

hpcomputerHet is niet een standaard kleur, het is een soort lichte goud kleur/champagne kleur. Ik vind hem helemaal mooi

schoenen

Toen we daarna nog winkeltjes gingen kijken zagen we dat ze ook een aanbieding hadden bij een sportzaak. Alle gympjes waren afgeprijsd naar 15 en 18 euro. We namen dus twee paar voor Zoë mee. Wel twee verschillende maten, zodat ze erin kan groeien.

En toen kon ik geen foto’s meer uploaden..

Tja koptekst spreekt voor zich. Waarschijnlijk zit er een storing bij mijn servermaatschappij waardoor ik geen foto’s meer kan uploaden. Deze ochtend ben ik om 6 uur opgestaan om te kijken of het al werkt, maar helaas nu om 8.15 Spaanse tijd (uurtje vroeger dan in NL) lukt het nog steeds niet. De overige foto’s van zaterdag en zondag zal ik bij het weekoverzicht van volgende week plaatsen.

Vandaag is het natuurlijk alweer de eerste week van de maand Mei, de tijd gaat echt razendsnel. Deze week willen we in ieder geval weer lekker veel wandelen, proberen we wat vaker naar het strand te gaan (ook om te zonnen), en hopen zondag dan toch eindelijk even op de rommelmarkt te kunnen staan.

Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik lees het graag in de comments!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 10 reacties | 1 mei 2017 |

Comments
CommentLuv badge