De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #14

kopje koffie

We hebben weer een heerlijke rustige week achter de rug. De klusjesman kwam eindelijk voor de schimmel in de slaap en badkamer, we hebben weer heerlijke wandelingen gemaakt, een simpele picknick gehouden en natuurlijk nog veel meer.  Wil je weten wat we nog meer gedaan hebben lees dan snel verder.

Maandag

fietsen

Vandaag beginnen we met een heerlijke wandeling, Zoë gaat op de driewieler meer. Het fietsen gaat steeds beter ook al moet ze ontzettend veel kracht zetten bij de heuveltjes. Gelukkig zit er een duwstang op zodat ik af en toe even kan helpen.

zee

Ik blijf het zeggen, dit zal nooit gaan vervelen..

trapje op

We maken de eerste stop bij een speeltuintje. Even lekker klimmen, schommelen en op de wipkip.

tijdschrift uitzoeken

We lopen/rijden verder naar de kiosk. We wilden het nieuwe tijdschrift van Heidi en Peppa Pig kopen maar beide zijn nog niet aanwezig. Dat is altijd zo vervelend hier in Spanje. Het ligt nooit op de juiste datum in de winkel. Je moet altijd maar net geluk hebben..

kijkend naar de zee

Op de terugweg eten we nog even lekker wat snoepjes op een bankje. Zoë kan ook uren kijken naar de golven en de wuivende palmbomen. Echt genieten dit.

De rest van de dag zijn spelen we op de tuin en vergeet ik helemaal om fotos te maken.

Wil je nog weten wat we afgelopen week hebben gedaan? dan kan je dat hier lezen, About last week.. #13

Dinsdag

zee

Ook vandaag beginnen we lekker met wandelen. We maken dit keer een strandwandeling, we moeten we een beetje doorlopen want het begint vloed te worden.

kat naast boomAls we weer thuiskomen mag Muis lekker aan de riem naar buiten. Hij geniet heerlijk onder een boom in de schaduw..

 

was buiten droge

De huishoudelijke klusjes moeten ook nog gedaan worden, dus het is wassen, wassen en wassen.

rommelmarkt

Ook zoek ik alvast alle spullen uit voor de rommelmarkt waar we hopelijk zondag gaan staan. Richard zal Zoë en mij afzetten en ons smiddags weer komen ophalen. Uiteindelijk hebben we best een boel spulletjes, denk aan kleding van een jaar waar Zoë inmiddels al is uitgegroeid, speelgoed waar niet meer mee wordt gespeeld en nog heel veel meer.

kat kiekeboo

Zie je Muis gluren.. Gek beest!

Woensdag

lekker klimmen

Ook vandaag beginnen we weer met een wandeling, we eindigen uiteindelijk weer in een speeltuin. Hier mag Zoë lekker even uitrazen. Na anderhalf uur vind ik het wel welletjes en wandelen we weer op ons gemakje naar huis.

palmboom

Heerlijk dit soort uitzichten, mooie blauwe luchten met palmbomen.

picknicken op de stoep

We besluiten om smiddags lekker in het zonnetje te gaan picknicken. We eten trouwens lekker ongezond kipnuggets met een beetje thee.

maoam snoepjes

Kennen jullie deze snoepjes. Dit is echt zo verslavend!

lego duplo spelen

In de middag na Zoë haar slaapje trek ik de lego duplo tevoorschijn. Hier is ze heerlijk mee aan het spelen.

Vandaag kan je ook lezen hoe het gaat met mijn persoonlijke en blogdoelen voor 2017

Donderdag

Vandaag komt de klusjesman langs voor ons schimmel probleem in de bad en slaapkamer.

schimmel

Zo zag de muur er in de slaapkamer uit toen ik een kast weghaalde.

Ze gaven dat er vocht tussen de muren zat en dat dit moest drogen. Ze hebben toen in de buitenmuur een aantal gaten geboord. Dit heeft uiteindelijk een ruime maand moeten drogen.

schimmel muur

Vandaag kwamen ze om de schimmel weg te halen. Maar uiteindelijk hebben ze volgens mij gewoon plamuur of cement erover heen gesmeerd. Over een paar dagen komen ze weer terug om het te schilderen denk ik. Hopelijk duurt dat niet weer een maand. Ik ben er namelijk nu wel een beetje klaar mee.

Dit heeft uiteindelijk de gehele dag geduurd, dus verder heb ik vandaag ook geen fotos gemaakt.

Vrijdag

supermarkt

Vandaag geen wandeling op het programma, we besluiten om even naar een grotere supermarkt te lopen. Hier verkopen ze namelijk een aantal NL dingetjes zoals dropjes, pindakaas van calve, engelse drop volgens mij niet echt NL maar wel lekker? en ze hebben een uitgebreid assortiment met heerlijke toetjes. En laten we daar nu net trek in hebben.

toetjes

We nemen ook een hele doos aardbeien mee dus dat word lekker smullen en smikkelen.

bloem

Onderweg komen we hele mooie bloemen tegen.

mooie bloem

Verder doen we weinig, we zijn allebei een beetje moe.


kingsman film

Uiteindelijk hebben Richard en ik savonds de film Kingsman kunnen afkijken, we zijn wel weer opnieuw begonnen want ik wist niet meer zo goed waar we waren gebleven. Best een spannende film, alleen sommige scenes hadden van mij niet gehoeven. Denk aan dat er in een kerk iedereen één voor één uitgemoord wordt best een beetje creepy..

Vandaag kan je ook mijn Wishlist met reisartikelen lezen.

Zaterdag

Richard is vandaag vrij maar helaas is er een noodgeval op het werk waardoor hij een halve dag moet werken.

spelen met rugtas

In de ochtend doen we lekker rustig aan en spelen we lekker even binnen. Zoë voelt zich niet zo lekker en ik denk dat er een virusje opkomt.

salami met augurk

Dit is onze nieuwe favoriete snack als tussendoortje. Augurk in een plakje salami! Hmm smullen.

lizzard

We blijken ook een nieuwe buurman of vrouw te hebben. Zolang het maar buiten blijft vind ik het prima. Muis onze kat vindt het namelijk heerlijk om erop te jagen. Dit soort spelletjes wil hij dan wel weer graag doen.

autorijden

Als Richard smiddags laat terugkomt besluiten we om nog even een stukje te gaan rijden en boodschappen te doen. Zoë wil ook heel graag even achter het stuur zitten haha. Ze zit er al echt als bestuurder bij. Handje aan het stuur en handje op de versnelling..  Als we de boodschappen gedaan en we richting huis rijden begint Zoë heel erg te hoesten en bij haar is dit een teken dat ze moet spugen. Ik leg gauw mijn vest over haar heen en jahoor ze spuugt heel mijn vest onder. Gelukkig blijft de rest ongedeerd. We rijden dus ook maar gauw weer naar huis. Niet leuk als je niet lekker bent.

Verder maak ik dan ook geen fotos.

Zondag

zoe in zomerkleding

Na een moeizame nacht gaat het redelijk, we besluiten om niet meer naar de rommelmarkt te gaan. We starten heerlijk rustig op. Rond een uur of tien is het al heerlijk warm dat we besluiten om even in de tuin te gaan zitten. Zoë wil heel graag een rokje aan en dat mag natuurlijk altijd. Ik vind dit altijd zo leuk staan. ?
poppenhuis

Zoë heeft van de week ook nog een tweedehands poppenhuis gekregen. Was ik helemaal vergeten te vertellen. Maar ze is hier zo dol op. Ze is hier dan ook de hele ochtend en middag mee aan het spelen. Ik heb het poppenhuis op een kartonnen doos gezet. Die hebben we natuurlijk leuk versierd. Maar op deze manier kan ik het poppenhuis ook naar buiten schuiven. Hoeven we niet telkens binnen te zitten.

poppenhuis

Kijk nou hoe leuk!poppenhuis

Ik denk dat we hem wel helemaal gaan opknappen. Beetje verven, leuke meubeltjes erin. Ach ja weer een to do erbij op mijn lijstje.

Zo dat was onze week alweer, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken.

Ik heb nog helemaal geen plannen gemaakt voor deze aankomende week! Heerlijk rustig en hopelijk kunnen we lekker naar het strand genieten. Gaan jullie nog iets leuks doen deze week? Ik ben erg benieuwd en zie de reacties graag in de comments. Fijne week gewenst en voor jullie ook lekker genieten!!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 16 reacties | 10 april 2017 |

Comments
CommentLuv badge