De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #12

kopje koffie

Afgelopen week was weer een week dat we het lekker rustig aan hebben gedaan. Zo bezochten we elke dag de speeltuin, was het redelijk lekker weer en kregen we onverwachts een pakketje uit Nederland. Wil je weten wat we nog meer hebben gedaan lees dan nu verder..

Maandag

klimmen

We beginnen de week heerlijk in de speeltuin. Het is nog een beetje fris dus voor ons doen warm aangekleed. Helaas zijn we de gehele ochtend alleen in de speeltuin. Na een tijdje hebben we het wel gezien en gaan we lekker naar huis.

boodschappen kar

Er moeten ook nog boodschappen gehaald worden en dat doen we natuurlijk met onze eigen winkelwagen..

winkel

We moeten ook nog even op de snoepjes afdeling kijken..en met kijken bedoel ik ook echt alleen kijken?

De rest van de dag spelen we weer lekker binnen. Ik had de little people poppetjes een tijdje geleden opgeborgen en  nu weer tevoorschijn gehaald. We hebben de hele namiddag heerlijk gespeeld.

Vandaag kan je ook About last week #11 lezen.

Dinsdag

tekenen

We beginnen de dag lekker met water verven. Zoë heeft al zoveel tekeningen gemaakt, dat de meeste tekeningen hoogstwaarschijnlijk in de prullenbak belanden.. oeps?

We besluiten om lekker een stuk te gaan wandelen. Kijk nou wat een schitterend uitzicht

soep eten

Van wandelen krijg je natuurlijk bere-trek dus maak ik lekker een kommetje tomaten groentesoep met stukjes bruin brood. Onder het eten kijken we nog even een beetje televisie en daarna gaat Zoë lekker slapen en kan ik nog even aan mijn blog werken.

kadootjes

Als Richard savonds thuis komt, heeft hij weer een grote doos mee. Weer een pakketje uit Nederland. Jeetje we worden wel verwend zeg. Ditmaal van Opa en Oma. omdat Zoë helemaal zindelijk is. Wat een lieve verrassing.

kattentong

Muis lijkt het allemaal wel best te vinden en steekt lekker zijn tongetje uit.

Woensdag

tv

Zoë is al heel vroeg wakker (lees: half 6) omdat ze graag met het nieuwe speelgoed wil spelen. Geen probleem dan gaan we gewoon opstaan. We eten eerst een broodje en kijken even televisie want Richard slaapt nog.

koken

Daarna mag er natuurlijk gespeeld worden in het keukentje met haar nieuw schort en handschoenen.

speeltuin

We gaan weer even lekker in de speeltuin spelen, helaas zien de we laatste tijd helemaal geen andere kindjes. Dus het is veel alleen spelen en dat is natuurlijk lang niet zo gezellig.

eten

Na een uurtje hebben we het wel gezien en wandelen we even over de boulevard. We besluiten om naar het warme bakkertje te lopen en halen daar heerlijke puddingbroodjes die we thuis lekker buiten opsmikkelen. Omdat er veel wind op komt zetten gaan we lekker naar binnen en besluiten we om even op de bank te chillen. Zoë wordt ineens heel moe en hangerig. Op naar bed.

pc kapot

Ik bekijk alle Social Media kanalen en probeer me er wat meer in te verdiepen. Ik snap van Facebook niet zo heel veel en hier krijg ik soms echt wel een punthoofd van. Ben jij trouwens de eerste die mij gaat volgen? Ik ben benieuwd wanneer de eerste volger zich aanmeld. Ook stopt mijn tablet er na een tijdje mee, is dit een teken dat er een nieuwe moet komen?

Vandaag het volgende artikel online, 30 tips om je kind te beschermen tegen gevaar!

Donderdag

lucht

Vandaag maken we weer een heerlijke wandeling over de boulevard. Ik vindt het zo knap dat Zoë al een heel eind kan mee wandelen. Ook kan ik zo van deze uitzichten genieten, overal diverse kleuren blauw. Prachtig!

We besluiten vandaag ook maar weer eens om wat lekkers te maken in de keuken, kan je raden wat we gaan maken?

Heerlijke chocolade rozijnen. Die kan je hier niet kopen dus dan maken we ze gewoon zelf.

speeltuin

We eindigen de dag weer lekker in de speeltuin. Ik weet niet wat er precies met dit trappetje is maar dit heeft zo een aantrekkingskracht. Zoë wil alleen maar naar boven klimmen naar beneden vindt ze nog een beetje eng omdat het heel stijl is. Helaas weer geen kindjes. Volgende week gaan we maar wat vaker naar een speeltuin wat verder weg. Daar zijn tenminste wel vaak en veel kindjes. Alleen moeten we daar wel 45 minuten voor wandelen. Eens kijken of dat lukt.

Savonds werk ik nog wat aan mijn blog en wil ik wat dingetjes veranderen en toevoegen. Helaas zie ik ook dat al mijn Social Media knoppen uit mijn sidebar zijn verdwenen. Die kan ik helaas niet zelf toevoegen dus dat zal wel weer een paar dagen duren voordat ze weer op mijn blog weer verschijnen.

Vrijdag

vitamine d, visolie

Slikken jullie kindjes ook nog braaf elke dag vitamine D druppels? Zoë slikt daarbij ook nog elke dag een ampul visolie.

was binnen hangen

Helaas begint het te regenen wanneer ik buiten de was aan het ophangen ben. Dan maar weer binnen drogen. Ik vind dan altijd dat de was zo muffig gaat ruiken.. Hebben jullie daar ook last van?

little people

Omdat het regent hebben we geen zin om naar buiten te gaan dus gaan we gewoon weer met de little people spelen.

noodles etenGelukkig klaart het met een uurtje op en kunnen we lekker even buiten eten. Omdat de grond nog een beetje nat is leggen we gewoon een Yoga mat op de grond. We eten trouwens kipnoodles. Muis wil ook graag even gluren wat we aan het eten zijn.

spelen

Ook vindt Zoë nog een soort kralenbaan (geen idee hoe zoiets heet) in de kast en is daar een half uurtje mee zoet.

blauwe lucht

Aan het einde van de middag is het helemaal goed gekomen met het weer en besluiten we om lekker nog even naar de speeltuin te gaan.

vandaag komen De 8 leukste tekenfilms volgens Zoë online

Zaterdag

boodschappen doen

Vandaag is Richard vrij dus dat betekend dat weer onze wekelijkse boodschappen moeten inslaan. We gaan altijd twee keer naar een supermarkt eerst om flessen water, wc papier en kattengrit te halen (de grote zware boodschappen) en daarna nog een keer om de normale boodschappen mee te nemen. Onderweg naar huis valt Zoë in de auto in slaap dus besluiten we maar om direct door te rijden naar Playa Blanca. Daar hebben we smiddags afgesproken met een oom en tante van Richard. Die zijn hier even lekker twee weekjes op vakantie.

We besluiten om lekker op terrasje te gaan zitten en later nog daar ook nog wat te eten. Hier maak ik verder geen foto’s van.

met de pop wandelen

Zoë wilde in de namiddag graag nog een stukje wandelen en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Wel op één voorwaarde Heidi moet mee in de kinderwagen.

Zondag

De klok is natuurlijk afgelopen nacht een uur vooruit gegaan en dat betekend een uurtje minder slapen. Als we dan ook sochtends wakker worden zien we dan het al 8 uur is. Hup gauw uit bed en ontbijten.

zon en zee

Omdat het zonnetje al hoog aan de hemel staat besluiten we om de week lekker in de speeltuin af te sluiten.

samen naar de zee kijken

Natuurlijk moet Heidi de pop ook weer mee, zie ze samen lekker genieten. ?

fruit sorteren

In de middag thuis is Zoë weer druk in de weer met haar speelgoed keukentje. Op een gegeven moment roept ze mama eten maakt.. en dan ligt dit op de tafel. Knap want ze heeft ons allebei bijna hetzelfde gegeven. Op een verkeerde kleur paprika en een aardappel na..

kipnuggets

En omdat het zondag is mogen we natuurlijk ook wat lekkers eten. Zoë mag kiezen en het worden weer kipnuggetjes. Dit vindt ze echt zo onwijs lekker. Beetje groene patat (sperzibonen) erbij en lekker smullen.

Zo dat was weer onze afgelopen week. Deze week word hopelijk mijn blog verder in orde gemaakt maar hopelijk ook het schimmelprobleem in huis want ja… ze hebben dan wel gaten in de muren geboord om het te laten luchten. Ik zit nog steeds met een kamer met schimmel waar we niet in kunnen. Dit duurt nu al bijna een maand!

Verder ga ik hopelijk mijn boek van Marian Keys uitlezen en beginnen aan het boek van Annic van Wonderen. Ik hoop dat hij zo goed is als ze zeggen want ik lees erg verdeelde meningen. Ook wil ik nog wat aan mijn EHBO doen want dat is er helaas de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Genoeg te doen dus.

Hebben jullie nog iets leuks op de planning staan? Ik ben erg benieuwd laat het me weten in de reacties!

Volgen jullie mij al op Twitter, Facebook, Instagram of Bloglovin? Wel even doen hoor?!

Fijne week gewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 5 reacties | 27 maart 2017 |

Comments
CommentLuv badge