De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week..#11

Ik blijf het zeggen maar wat vliegen de weken voorbij. Niet normaal gewoon. Het weer was afgelopen week erg wisselvallig. De ene dag was het ontzettend warm en kon je lekker naar het strand terwijl het de volgende dag regende en koud was. Dit weerhield ons er niet van om er toch nog een feestje van te maken. Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan nu verder.

Maandag

weer

In de ochtend lijkt het wel of dat het vandaag gaat regenen. De weersvoorspelling geeft echter aan 20 graden en zon.. wie zou er gelijk hebben?

speeltuin

Richard heeft bij het ontbijt een verassing want hij heeft vandaag een extra vrije dag kunnen regelen. Dus we gaan gezellig naar de speeltuin. Het weer klaart op maar er staat een hele stevige wind.

schommel

Alleen maar liefde voor deze twee!!

In de middag doen we niet veel bijzonders, we halen lekker eten af. Je hebt hier gewoon tentjes. Waar je al klaargemaakt eten kunt afhalen en je betaald echt super weinig voor.

In de avond als Zoë op bed ligt kijken wij naar The Mazerunner – The Scorch Trials. Wat een super spannende film, geen moment saai en hij duurt gewoon twee uur! Deel 3 komt pas in 2018 uit. Dus we moeten nog even wachten..

vandaag komt ook About last week.. #10 online

Dinsdag

was

Eigenlijk was het gisteren opruim en schoonmaak dag maar omdat Richard vrij was doen we het dat gewoon vandaag. We wassen een aantal wasjes.. we strijken..maken de bad en huiskamer schoon

container

en gooien de vuilnis weg, ja we hebben hier geen eigen containers. We moeten naar een verzamelpunt aan de weg lopen om onze afval weg te gooien.

buiten spelen

In de middag spelen we nog wat met water buiten.

duplo huis

en we maken we een nieuw Dora duplo huis..Daarna voelt Zoë  heel warm aan en chillen we gewoon lekker op de bank.

Met natuurlijk filmpjes van Dora

film

Als Zoë in de avond lekker ligt te slapen kijken Richard en ik nog naar een film. Me before you. Een hele zielige film, ik vond hem zelf een beetje mwah..

Woensdag

Richard vertrekt deze ochtend al heel vroeg met het vliegtuig naar Gran Canaria voor een training. Dus Zoë en ik zijn weer een paar daagjes alleen.

Zoë voelt helaas ook nog steeds erg warm aan en heeft nergens zin in. Geen probleem we passen ons gewoon aan. Vandaag maak ik dan ook geen foto’s

Vandaag komt 30 veiligheidstips die elke vrouw van 15 jaar en ouder moet weten! online

Donderdag

We beginnen dat dag lekker met water verven. Muis onze kat is vrijdag jarig en zondag is het vaderdag hier in Spanje. Dus we moeten natuurlijk even twee mooie tekeningen maken.

wolken

Omdat we gisteren de gehele dag binnen hebben gespeeld, besluiten we om vandaag lekker een frisse neus te gaan halen. We gaan lekker even naar het strand. Het is nog erg bewolkt en als de zon achter de wolken zit is het ook nog best fris.

We houden gewoon onze kleren aan en besluiten een heel groot kasteel/fort te bouwen.

Natuurlijk krijgt Zoë het weer voor elkaar om ondanks dat ze gewoon haar kleren aanhad heel vies te worden. Ze wil liever niet douchen dus dan zetten we het badje gewoon in de douche. Wel natuurlijk met een heleboel schuim en ze wil zelf het badje vullen.

In de middag, ontdekt Zoë haar grote voorraad armbanden weer en besluit ze om alle armbanden om te doen. Verder spelen we wat in de tent en lezen we samen wat boekjes op de bank.

Vrijdag

Vandaag is het feest want onze kat Muis is vandaag 10 jaar oud geworden. Dit verdiend natuurlijk een feestje. We besluiten vandaag om alvast lekker muffins te bakken. Morgen als Richard er weer is dan gaan we het echt vieren. De cadeaus voor Muis zijn helaas nog niet binnen, maar wat in het vat zit verzuurd niet.

cupcakes

We bakken voor onszelf alvast wat cupcakes/muffins.

Ook kijken we weer eens na een lange tijd Woezel en Pip. Ik vind het alleen jammer dat sommige filmpjes precies hetzelfde zijn als de boekjes.

Omdat Muis jarig is kan je vandaag lezen over cadeautjes voor verjaardag kat Muis.

Zaterdag

kat met strik

kat met strik

 

 

 

 

 

 

 

 

Muis krijgt als eerst natuurlijk een heerlijke taart, gewoon een blikje natvoer met een vlaggetje. Hij zit natuurlijk heerlijk te smullen omdat hij dit niet heel vaak krijgt.

Ook moet hij een beetje feestelijk aangekleed worden dus vandaar de bow tie.

We besluiten daarna om lekker naar de speeltuin te gaan. Maar ojee de lucht wordt wel heel donker. We kunnen helaas niet blijven want na een half uurtje begint het te onweren en keihard te regenen.

Omdat we op een eilandje wonen, zie je heel goed een verschil tussen mooi weer en regen!

bmw

We besluiten even om naar het overdekte winkelcentrum Deiland te gaan. Hier verhuren ze kleine elektrische auto’s. Zoë kiest de BMW uit en mag een kleine 6 minuten rond crossen. (er zit een afstandsbediening bij voor als ze nog heel klein zijn, zijn ze iets ouder dan kunnen ze ook zelf rijden.)

Zondag

engels ontbijt

Vandaag is het vaderdag, Richard krijgt een hele mooie tekening van waterverf en een heerlijk Engels ontbijtje. Boontjes in tomatensaus, een gebakken eitje, knakworstjes en stukjes stokbrood. Je moet er natuurlijk wel van houden zo op de vroege morgen…

strand

Rond een uur of 10 gaan Zoë en ik een stukje wandelen en uiteindelijk eindigen we op het strand. Heerlijk even uitwaaien

strand

en onderweg moet natuurlijk ook even met zand gespeeld worden.

Omdat het in de middag ook nog mooi weer is besluiten we om nog een klein wandelingetje te maken. We lopen naar het hotel Fariones waar ook een tijdschriften kiosk zit. We gingen eigenlijk voor het tijdschrift van Peppa Pig, maar die was er helaas niet. Zoë werd al een beetje verdrietig totdat ze een tijdschrift zag van HEIDI. Haar favoriete tekenfilm figuur. Dus kochten we deze.

Je kan je natuurlijk wel bedenken dat we de rest van de middag met het tijdschrift gespeeld hebben. Poster opgehangen hebben in de slaapkamer, kleurplaten ingekleurd en natuurlijk met het speelgoed wat er bij zat gespeeld.

Zo dat was onze week alweer. Aankomende week ga ik het eboek van Annic van Wonderen lezen. Ik hoor hier heel veel goede reacties over. Hopelijk steek ik er nog wat van op. Er komen een oom en tante op vakantie, waar we natuurlijk ook even gezellig langsgaan. Hopelijk is het ook mooi weer zodat we weer heerlijk buiten kunnen spelen en naar het strand kunnen gaan. 

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? Ik ben erg benieuwd en lees het graag bij de comments!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 7 reacties | 20 maart 2017 |

Comments
CommentLuv badge