De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week..#07

Het is weer tijd voor een nieuwe About last week.. dit keer alweer nummer 07. Jeetje de tijd gaat wel heel erg snel voorbij. We hebben afgelopen week ontzettend wisselend weer gehad waar we dan op de mooie momenten ook ontzettend van hebben genoten. Ook was ik helaas een paar dagen ziek met ontzettend pijn in mijn rug/schouders. Gingen we naar een rommelmarkt en was Richard een extra dagje vrij.

Wil je weten wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan nu verder..

Maandag

 

 

 

 

 

Het is mooi weer vandaag dus we gaan als een malle door het huis om alles schoon te maken. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Ik spreek met Zoë af dat we het rustig aan moeten doen vandaag omdat ik me nog steeds niet lekker voel ook en ontzettend pijn in mijn schouders en rug heb. Helaas mag/kan een mama niet ziek zijn. De enige waar ik hier op kan terugvallen is Richard en die moet gewoon werken. Dat is wel een nadeel van in het buitenland wonen. Niet om hulp kunnen vragen aan familie. We besluiten om naar het strand te gaan. Helaas is het nog geen weer om er lekker te liggen en te spelen. Dus gaan we langs de kustlijn wandelen. Misschien is er nog wel wat leuks aangespoeld met de storm. We gaan dus even lekker strandjutten. Als Zoë savonds slaapt besluit ik nog even de strijk weg te werken. Pfff wat een rotklus is dat toch altijd.

Wil je nog weten wat wij afgelopen week hebben gedaan klik dan hier. About last week.. #06

Dinsdag

 

 

 

 

 

Het weer is redelijk opgeklaard en het zonnetje komt door. We besluiten een gokje te wagen en naar het strand te gaan. Het weer blijft redelijk oke alleen als de zon verstopt zit achter de wolken dan is het toch wel erg fris. Het maakt Zoë niks uit die vermaakt zich heerlijk een paar uurtjes op het strand. Als er steeds meer wolken komen binnendrijven en het zonnetje langer wegblijft besluiten we ook maar weer om naar huis te gaan. Lekker douchen, eten en dan slapen! Savonds komt Richard thuis met een heel groot cadeau voor Zoë een pakket uit Nederland van opa en oma. Zoë is wel een uur bezig om alles uit te pakken wat een verwennerij! De kamer is een bende met al dat cadeau papier maar dat geeft niet.

Woensdag

 

 

 

 

 

Het weer vandaag is een beetje wisselvallig. Er is regen voorspelt dus we plannen niet zoveel in vandaag. We spelen eerst een beetje met het nieuwe speelgoed en daarna gaan we even lekker over het strand wandelen. Als we weer richting huis lopen begint het te mot regenen. Gisteren was het Valentijnsdag en werden er de gehele dag Disney films op tv uitgezonden vandaag kijken wij lekker naar de herhalingen. Lady en de Vagebond is zo’n leuke film. Zoë kan alleen niet de hele film stilzitten dus die leest af en toe ook een boekje en loopt een beetje met Muis te knuffelen

Vandaag komen er 30 life hacks voor als je een kat hebt online.

Donderdag

 

 

 

 

 

Omdat we erg moe zijn hebben we deze ochtend als pyama ochtend gebombardeerd. Het enige wat we doen is op de bank hangen en films kijken. Af en toe lezen we een boekje. In de middag besluiten we op pad te gaan. Het is ontzettend mooi weer dus we besluiten een ijsje te halen en eten deze op het strand op. Helaas hebben we geen zwemkleding bij ons maar Zoë mag wel even in haar pamper op het strand spelen. Dit houden we een uurtje vol dan is het vloed en moeten we gauw weg. Ik draai nog snel een wasje en hang het buiten op. Binnen een uurtje is het allemaal droog. Super fijn. .

Vrijdag

 

 

 

 

 

Het weer is op een paar dagen na echt zo geweldig deze week. Ook vandaag spenderen we een halve dag op het strand. Ik heb van vandaag bijna geen foto’s gemaakt. Want we zijn ontzettend aan het genieten en ik vergeet gewoon foto’s te maken. SORRY!!

Wil je graag weten wat er allemaal in mijn tas zit? Kijk dan hier op What’s in my bag editie Sylvia

Zaterdag

 

 

 

 

 

Richard is vandaag weer vrij dus doen we doen in de ochtend weer de wekelijkse boodschappen. In de middag wil Zoë heel graag weer met de duplo spelen dat mag natuurlijk, geeft alleen altijd zo’n troep en je moet ook nog eens goed uitkijken waar je loopt. Smiddags laat klaart het weer op en besluiten we om nog even naar het strand te lopen. Zijn toch wel weer heel wat stenen aangespoeld. Jammer want dit was zo’n lekker klein stukje strand.

Zondag

 

 

 

 

 

Vandaag heeft Richard een extra dagje vrij genomen. Om alvast wat dingen voor te bereiden op de training die hij aankomende week heeft. We besluiten even te kijken bij een rommelmarkt en vragen of we daar een vergunning voor nodig hebben of dat we gewoon gratis mogen staan. Het blijkt 1o euro te kosten dus gaan we binnenkort even de spullen bij ons thuis bij elkaar zoeken. Als we weg rijden zien we dat ze de kamelen weer buiten hebben gezet. Als lunch besluiten we te gaan eten bij een broodjeszaak. Het blijkt dat ze op zondag een aanbieding hebben en bijna alles op de kaart kost maar een euro per stuk.. nou dat gaan we dus even uitproberen. De broodjes waren echt ontzettend lekker. In de middag doen we weinig dus daar heb ik verder ook geen foto’s van gemaakt.

Aankomende week ben ik een aantal dagen alleen met Zoë, Richard heeft een training in Mallorca. Ik wil dus kijken of ik in de avonduren (online) alvast mijn theorie kan halen voor de Ehbo voor kinderen. Ook hoop ik lekker een beetje vooruit te werken voor mijn blog. De weersvoorspelling ziet er niet al te best uit. Echt Nederlands weer BAH. Hopelijk valt het mee en kunnen we toch nog even naar het strand. 

Het weer voor aankomende week ziet er zo uit.

 

Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week? Ik ben erg benieuwd en lees het graag bij de comments. Fijne week gewenst allemaal!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 6 reacties | 20 februari 2017 |

Comments
CommentLuv badge