De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #06

Het is weer maandag dus dat betekend dat we weer een kijkje gaan nemen naar wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan. We hebben ontzettend mooi gehad maar ook enorme regenbuien en storm. Ging ik eindelijk naar de kapper en had Zoë ontzettend last van haar doorkomende kiezen. Dit  keer heb ik niet zoveel foto’s gemaakt. Lees je gezellig met mij mee?

Maandag

 

 

 

 

 

In de folder van de Lidl zie ik dat er erg leuke vesten in de aanbieding zijn voor maar 13 euro. Richard is zo lief om ons bij de Lidl af te zetten. Vanaf ons huisje is het namelijk ruim een half uur wandelen heuvel op en af.. De vesten zitten ontzettend lekker en warm dus daar neem ik er gelijk 2 van mee.

Als we klaar zijn bij de Lidl wandelen Zoë en ik ook nog even naar winkelcentrum Biosfera. Zoë wil graag nog een keer in de Mickey Mouse auto zitten en tja dat mag natuurlijk ze glundert erover en geeft Mickey bij het afscheid nog een dikke kus! We zien ook een suikerspin automaat. Nu moet je weten dat ik dat echt zo ontzettend lekker vind, dus dat hebben we ook even uitgeprobeerd

Zoals elke maandag staan Zoë en ik in de keuken (ik val in herhaling). Omdat we nog aardbeien hebben besluiten we om weer een lekkere cheesecake te maken. Vandaag begin ik na een week niks te hebben gedaan weer aan de BBG training. Pff het valt met wel weer zwaar.

Wil je weten wat we afgelopen week allemaal hebben gedaan klik dan hier About last week..#05

Dinsdag

 

 

 

 

 

Voor bezoek kapper met de foto hoe ik mijn haar graag wil hebben.

 

 

 

 

Na bezoek kapper

Vandaag ga ik eindelijk naar de kapper. Helaas is het niet zo geworden als ik graag wilde. Ik heb ontzettend dun haar en ik wilde gewoon mijn haar tot op mijn schouders laten afknippen met een paar highlights erin of mijn haar aan de onderkant oplaten lichten. Heel simpel, zo lijkt het namelijk wat voller. Toen ze klaar was met knippen liet ze het zien en zag ik dat ze laagjes had geknipt.. omdat mijn haar al zo dun is, lijkt het door de laagjes nog dunner. Ik heb toen maar aangegeven dat ik de kleuring maar liet zitten. Gelukkig kan mijn haar nog in een staartje en het groeit vanzelf wel weer aan.. volgende keer maar gewoon weer naar een Nederlandse kapster! Verder nemen Zoë en ik een kijkje bij de nieuwe sportschool bij ons achter. Ik wilde heel graag lid worden maar ze hebben helaas geen groepslessen. Ik vind RPM/Spinning, Bodypump en BodyCombat namelijk heel erg leuk om te doen.

Woensdag

 

 

 

 

 

Het is ontzettend mooi weer dus besluiten we om 09.00 uur al naar het strand te gaan. Omdat we al een hele tijd niet naar het strand zijn geweest kom ik erachter dat de bikini van Zoë te klein is geworden. Het word dan vandaag maar gewoon een zwempamper.. Het word vloed dus we hebben op een gegeven moment nog maar een heel klein stukje strand voor onze handdoek. We blijven tot 12 uur en dan op naar huis, douchen, eten en slapen. De rest van de dag doen we kleine boodschapjes en gaan we smiddags nog naar de speeltuin.

Vandaag komt ook 30 life hacks voor eten en in de keuken online

Donderdag

We hebben erg slecht geslapen. Zoë heeft erg last van haar mondje er komen twee kiezen tegelijk door. Dus verhoging en veel pijn. Het enige wat ze wil zijn poempoems (zetpillen) en haar speentje. Een waterijsje wilde ze ook wel maar dat leek me niet verstandig zo midden in de nacht. In de ochtend zijn we dan ook erg moe en blijven maar een beetje op de bank hangen. Ze is op dit moment erg gek op Mickey Mouse dus ik zet via internet wat filmpjes op. Na het middagslaapje gaat het gelukkig alweer een stukje beter. Helaas tegen de avond krijgt Zoë weer verhoging en erg last van haar mondje.. Omdat het vandaag allemaal een beetje tegenzit vergeet ik helemaal om foto’s te maken.

Vrijdag

 

 

 

 

 

Helaas weer een vervelende nacht gehad. Vandaag doen we wederom weer rustig aan.  We spelen de hele dag met puzzels en Zoë kan nu al zonder moeite en zonder hulp een puzzel van 36 stukjes maken. Ik ben echt onwijs trots. Ook zoek ik weer wat leuke filmpjes op internet omdat ik overal lees over Paw Patrol besloot ik dit eens op te zetten. Wat een leuke tekenfilm serie ik ben fan en Zoë ook! Omdat we toch even een frisse neus willen halen maken we een hele lange wandeling.

Vandaag komt het artikel What’s in my bag – editie Zoë online.

Zaterdag

 

 

 

 

 

Vandaag is Richard vrij dus we doen de gebruikelijke boodschappen. De lucht ziet heel donker en op een gegeven moment barst het noodweer los. We moeten helaas nog naar een paar winkels dus schuilen we in de auto.. Omdat Zoë zo lief is geweest besluiten we om nog even naar de macdonald te gaan. Ik vond het niet zo lekker vieze droge hamburgers volgende keer ga ik echt weer voor een ceasar salade of een kipwrap. Als we naar huis rijden worden we getrakteerd op een hele mooie lucht!

Zondag

 

 

 

 

 

Na een redelijk goede nacht werden we om 06.00 wakker. We hoorden de zee gigantisch tekeer gaan. Toen ik de deur open wilde doen om muis op het terras te laten zag ik dat er zelfs een lantaarnpaal bij ons op het hofje is omgewaaid.. jeetje mina. In de middag krijg ik het koud en voel ik me rillerig, hopelijk krijg ik niet de griep want dat kan ik echt niet gebruiken.

Aankomende week hebben we gelukkig niks op de planning staan. Ik voel me nog steeds niet lekker, ik neem maar een paar aspirine met flink wat thee en fruit.. hopelijk valt het mee.

Hebben jullie wat leuks voor aankomende week op de agenda staan? Ik wens jullie alvast een fijne aankomende week gewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 5 reacties | 13 februari 2017 |

Comments
CommentLuv badge