De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #05

Afgelopen week hadden we het lekker rustig. Het weer was erg wisselvalig waardoor we niet wisten welke kleding we moesten aantrekken. We maakten een lekkere chocoladecake, de gemaakte afspraak bij de kapper ging niet door en we gingen veel wandelen..helaas kwam er van de BBG training deze week niets terecht. Lees je weer gezellig mee?

Maandag

 

 

 

 

 

Het is alweer de eerste maandag van de nieuwe maand.  Januari is ontzettend snel gegaan en Februari gaat nog sneller voorbij aangezien er natuurlijk veel minder dagen in de maand zitten.  Zoals eigenlijk elke afgelopen maandag hebben Zoë en ik weer in de keuken gestaan. We hebben een chocolade Mickey Mouse gemaakt. Verder is het vandaag opruimdag dus we doen de gebruikelijke wasjes, strijken en maken het huis schoon. Ook maken we een korte wandeling. Ik doe helaas niet de BBG training aangezien ik ontzettend last heb van mijn ongesteldheid. Tja kan gebeuren. Zoë en Muis spelen bij ons voor en eten we samen heerlijke aardbeitjes!

Je kan hier lezen wat wij vorige week hebben gedaan. About last week.. #04

Dinsdag

 

 

 

 

 

Het weer ziet er heel dreigend uit maar we besluiten toch even weg te gaan. Het word een korte wandeling over de boulevard en terug over het strand. Het is eb dus we kunnen lekker even uitwaaien. Op een gegeven moment komen er steeds meer donkere wolken aan dus besluiten we maar weer naar huis te gaan. Thuis eten we voor de lunch lekker kiwi en aardbeitjes. Muis vindt het wel interessant dat het regent en besluit buiten in een klein doosje onder het afdak toe te kijken. smiddags heb ik een afspraak bij de kapper staan echter daar aangekomen sta ik niet deze dinsdag maar volgende week dinsdag in de agenda. Jeetje hier baal ik wel van zeg..

Woensdag

 

 

 

 

 

We gaan al heel vroeg wandelen, maar telkens als het later word, stijgt ook de temperatuur. We beginnen met een dik vest en eindigen in een t ’shirtje Zoë wilde vandaag graag haar laarzen aan omdat er nogal wat plassen van de regen lagen. Omdat de temperatuur zo snel stijgt zijn ook de plassen snel weg, dus mag ze even lekker op het strand door het water stappen.

Omdat Zoë zo graag met de Dora Duplo speelt en voornamelijk huisjes wil bouwen, zoek ik op marktplaats nog wat extra speelgoed. Ik zie dat er nog een huisje te koop staat en besluit deze voor haar te kopen.

Wil je weten hoe het er met mijn doelen van 2017 voorstaat? Lees dan update: persoonlijke & blogdoelen 2017.

Donderdag

 

 

 

 

 

 

We besluiten vandaag weer even lekker te gaan wandelen. We lopen richting de Lidl en halen daar een lekker kaasbroodje. Zoë wil altijd graag in een winkelmandje zitten en da mag natuurlijk altijd. We lopen daarna door naar winkelcentrum Biosfera. Ik wil heel graag nog een warm vest voor in de ochtend/avond maar kan helaas niet slagen. We lopen daarna over de boulevard op ons gemakje naar huis. Eenmaal thuis eet Zoë een bordje brinta en ik een kopje koffie met een appel en een banaan. Smiddags komen er weer hele donkere wolken aan en jahoor het gaat weer even regenen.

Vrijdag

 

 

 

 

 

 

Volgens mij zit er een ritme in het weer. Sochtends is het tegenwoordig stralend mooi weer maar rond een uur of 12 komen er vanuit de bergen gigantisch veel wolken binnendrijven waardoor het frisser word. We besluiten om eens niet te gaan wandelen maar om lekker naar het strand te gaan en warempel ik kan gewoon de eerste keer van dit jaar mijn bikini aan. Ik merk wel dat ik nog heel wat trainingen moet doen om van mijn spekrol buikje af te komen haha.. In de middag eten we lekker kipnuggets met cherrietomaatjes en komkommer ook besluiten we nog even naar de speeltuin te gaan.

Vandaag kan je ook lezen dat Muis onze kat op dieet moet. Muis moet afvallen

Zaterdag

 

 

 

 

 

Aangezien Richard eind deze maand een belangrijke training heeft voor zijn werk. Moeten we even nieuwe nette kleren kopen. We besluiten dus te gaan winkelen. 4 polo shirts, 2 bloezen, 1 tussenjas, 1 colbertje, nieuwe boxers, sokken en een stropdas verder besluit Zoë dat het genoeg is. Ze gaat languit op de grond liggen, ze zegt dat ze moe is en pijn aan tandjes heeft. Als ik haar optil voelt ze ook erg warm aan, ik kijk in haar mond en ja ik zie puntjes van een doorkomende kies. Als we in de auto zitten valt ze ook als een blok in slaap. We besluiten maar even een lang stuk te gaan rijden, zodat ze even lekker kan slapen. Als we dan langs het plaatsje Arieta rijden besluiten we om lekker paella te gaan eten bij een strandtentje. Dit was echt ontzettend lekker.

Zondag

 

 

 

 

 

Zoë heeft erg slecht geslapen omdat ze last heeft van de doorkomende kies. We besluiten daarom ook lekker niet zoveel te doen vandaag. Normaal gesproken maak ik maandag altijd het gehele huis schoon maar aangezien we toch een beetje thuisblijven doe ik het vandaag. Verder heb ik weer last van ongewenste gebruikers op mn blog grrrr. Voor de rest van de dag blijven we lekker in de chillmodus en maak ik geen fotos.

Aankomende week staat eindelijk de kapper op de agenda. Kan ik ook weer verder met de training van BBG want ik heb het sporten wel gemist en ga ik een kijkje nemen bij de nieuwe sportschool die geopend is bij ons achter in de straat. Hopelijk blijft het mooie weer doorzetten en kunnen we ook wat vaker naar het strand.

Gaan jullie nog iets leuks doen aankomende week? Alvast een hele fijne week toegewenst.

 

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 9 reacties | 6 februari 2017 |

Comments
CommentLuv badge