De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #04

Jeetjemina de maand Januari is gewoon alweer voorbij. Het is echt omgevlogen, zo ben je nog oud en nieuw aan het vieren en zo begin je al weer aan de maand Februari.

We hebben afgelopen week wederom een heerlijk rustig weekje gehad. We hebben lekker gewandeld, gewinkeld en van de zon genoten. Ook had ik weer last van “nieuwe gebruikers” op mijn blog en nog veel meer. Kijk je gezellig met me mee?

Maandag

 

 

 

 

 

We begonnen de dag vandaag met een bezoekje aan de Iceland. Dit is een supermarkt waar je allerlei Engelse producten kunt kopen. Zoë wilde heel graag weer een taart maken, dus mocht ze hier een kant en klaar pakje voor uitzoeken. Het werd heel makkelijk cheesecake. Omdat de cheesecake nog in de koelkast moest zijn we heerlijk even gaan wandelen. Verder bestond de dag uit het huishouden, stofzuigen, dweilen, 2 wassen draaien, strijken en opvouwen, badkamer schoonmaken. Je kent het wel. Hier heb ik verder ook geen foto’s van gemaakt.

Je kan hier lezen wat wij vorige week hebben gedaan About last week.. #03

Dinsdag

 

 

 

 

 

Als Richard naar zijn werk is, besluiten Zoë en ik weer een lekkere wandeling te maken. We wandelen helemaal langs de kust, helaas kunnen we niet over het strand want het is vloed. Als we thuis zijn eten we eerst lekker kiwi’s en als Zoë slaapt ga ik verder werken aan mijn blog. Helaas kom ik weer achter dat (ondanks dat ik twee beveiliging plugings aan heb staan) er continu nieuwe gebruikers inloggen. Ik ben hier echt de hele middag/avond mee bezig. Continu wachtwoord veranderen, uitloggen op alle systemen ik weet helaas niet zo goed wat ik hiermee aan moet. Als iemand een tip heeft dan hoor ik het graag. Ik kom er dus helaas niet toe om mijn artikel af te schrijven en komt er woensdag dus niks online. Hier baal ik echt ontzettend van. Hopelijk heb ik van de week meer tijd om wat vooruit te schrijven.

Woensdag

 

 

 

 

 

Vandaag besloten we om weer eens met de bus op pad te gaan. We gingen naar het grote winkelcentrum aan de snelweg Deiland. Voor mezelf heb ik een lange sportbroek gekocht en voor Zoë een trui van Nijntje en een setje van een shirtje en een legging. Ik zie bij de H&M een hele mooie koptelefoon voor Zoë, alleen 20 euro vind ik iets te prijzig.. Als we thuis zijn en Zoë eindelijk slaapt kijk ik weer op mijn email en jahoor het is gewoon weer raak. Weer nieuwe gebruikers aangemeld. Ik krijgt hier echt zo’n punthoofd van. Ik ben de hele middag aan het zoeken naar oplossingen, het enige wat ik zie is om een betaalde pluging te nemen. Echter omdat ik nog niet zo lang blog, wil ik dit liever nog niet doen. Als het echt niet anders kan ben ik denk ik helaas wel genoodzaakt. Voor de rest doen we weinig.

Donderdag

 

 

 

 

 

Het was vandaag ontzettend raar weer het begon koud en daarna ontzettend mooi weer, dus besloten we nadat we voor ons huis te hebben gespeeld met Muis om naar de speeltuin te gaan. Hier was toevallig ook nog een ander kindje waar Zoë heerlijk 2 uurtjes mee heeft gespeeld. Samen rennen, schommelen en van de glijbaan af.

Zoë werd vandaag ook verrast met een cadeautje uit Nederland van opa en oma. Er zat een nieuwe puzzeldoos in van Dora en wat doosjes met rozijntjes. Zoë is helemaal gek van puzzelen, ze maakt nu al puzzels van 16 stukjes. Omdat deze te makkelijk waren geworden kreeg ze dus een nieuwe puzzeldoos met 3 puzzels. Deze bevat een puzzel van 25, 36 en 49 stukjes. De puzzel van 25 gingen we gelijk proberen en het lukte bijna. De andere laten we nog even in de doos voor over een paar maanden. Ook hebben we vandaag lekker een soort van spa dagje gehouden, lekker gebadderd en ingesmeerd, teennagels gelakt en ik heb de haartjes van Zoë geknipt. Al zeg ik het zelf het is best goed gelukt.

Vrijdag

 

 

 

 

 

We hebben vandaag een kleine wandeling gemaakt, het was nog erg fris buiten omdat het afgelopen nacht geregend had. Zoë wilde heel graag even naar de speeltuin maar daar aangekomen waren alle speeltoestellen nog nat. Helaas pindakaas we konden dus niet spelen. We zijn daarom maar naar een aantal hotels in de buurt gelopen om wat “oude” Nederlandse/Engelse tijdschriften en boeken te lenen. Dit laten de vakantiegangers altijd achter en als wij het weer uit hebben brengt Richard het altijd naar het ziekenhuis. Dan hebben de mensen daar ook weer wat te lezen. In de middag hebben we lekker voor ons huisje gespeeld en heeft Zoë nog even op haar Puky loopfiets gespeeld. Hij word nu gewoon echt te klein. We hebben al een nieuwe loopfiets maar die is helaas nog weer net iets te groot.. tja eerste klas problemen hebben we hier..Ook hebben we weer lekker ijsjes gegeten..

Mocht je nog een leuke kattenhuisje zoeken, kijken dan eens bij de leukste kattenhuisjes

Zaterdag

 

Aangezien Zoë met geen mogelijkheid wilde slapen werd het erg laat gisternacht. Omdat Richard ook vrij is vandaag besluiten we om helemaal niks te doen. We halen alleen de wekelijkse boodschappen en spelen voor de rest de hele dag lekker bij ons voor. Aangezien ik ook geen zin heb om te koken besluiten we om lekker goedkoop bij de Chinees te gaan eten. All you can eat voor 7,95 euro per persoon en Zoë is gratis. We eten ons buikje lekker rond.

Zondag

 

 

 

 

 

Omdat we wederom erg slecht geslapen hebben doen we vandaag ook erg weinig. Overal waar ik kijk zie ik troep en besluit ik om samen met Zoë een grote schoonmaak te houden. Alles wat we niet meer gebruiken doen we weg. Alle kleertjes zoek ik uit en ik kom gewoon nog maatje 68 tegen. Als we 4 zakken met speelgoed, kleertjes en overige spulletjes verder zijn vinden we het wel genoeg. Nu nog een plekje zoeken waar we alle spulletjes kunnen verkopen of kunnen doneren. Ik besluit als avondeten om lekker Indiaase kip Korma te maken met rijst en sperziboontjes. Ik vergeet vandaag telkens om foto’s te maken. sorry..

Aankomende week ga ik hopelijk zelf ook naar de kapper. Ik heb een paar leuke ideetjes van Pinterest afgehaald. Ook wil ik me vast aanmelden voor een cursus Ehbo voor kinderen, Richard is middeneind februari voor een training weg dus hopelijk kan ik dan de theorie alvast leren en examen doen. Hopelijk blijft het weer zonnig en kunnen we wat vaker naar het strand.

Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomende week? Ik zie jullie reacties graag in de comments terug. Mocht je geen tijd hebben om een reactie achter te laten vink dan de lovebutton aan. Alvast bedankt.

Fijne week gewenst.

 

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 6 reacties | 30 januari 2017 |

Comments
CommentLuv badge