De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #03

notebook pen

Deze week was lekker rustig, we hadden niks op de planning staan dus we konden doen en laten wat we wilden. Het weer begon goed, we hebben een poging gedaan tot winkelen en ik heb o.a. lekker getraind met de BBG oefeningen. Kijkje met me mee?

Maandag 16 Januari

fiets

 

 

 

 

 

We beginnen vandaag weer met een heerlijke wandeling. Het is ontzettend mooi weer dus we maken er een lange ronde van. Ook is het weer BBG tijd. De oefeningen gaan lekker maar zijn toch pittig. We spelen s’middags lekker met duplo en little people.

Mocht je willen lezen wat we afgelopen week hebben meegemaakt klik dan hier About last week..#02

Dinsdag 17 Januari

 

 

 

 

 

Zoë heeft niet zo heel goed geslapen en heeft geen zin om weg te gaan dus blijven we in de ochtend lekker thuis. We gaan lekker met een dekentje op de bank Peppa Pig kijken. Zoë is helemaal weg van het vriendinnetje van Peppa, Zoë Zebra.. misschien komt het omdat ze ook Zoë heet en ze ook een knuffelaapje heeft?

In de middag komt het zonnetje door en spelen we bij ons voor. Muis mag ook weer aan de riem mee naar buiten. Zoë wil graag nog even naar de speeltuin, dus daar gaan we nog even naartoe.Wat kan ze al hoog springen hé.

Woensdag 18 Januari

 

 

 

 

 

Vandaag is het ontzettend bewolkt en het lijkt wel of dat het straks gaat regenen. Omdat we gister niet zo heel veel hebben gedaan besluiten we om vandaag maar even naar de speeltuin te wandelen. ..Ik heb zo’n medelijden met de mensen die hier nu op vakantie zijn. Hebben ze zoveel geld betaald om lekker op vakantie te gaan en van de zon te genieten en dan krijgen ze kou en veel wind. Ook gaan we nog even wat kleine boodschapjes doen, dit moet tegenwoordig met ons eigen winkelwagentje..

Mocht je nog nieuwe blogs leren kennen dan kan dat hier: Spam je blog

Donderdag 19 Januari

 

 

 

 

 

De tweede uitverkoop is begonnen, dus gaan Zoë en ik even naar het winkelcentrum van Biosfera. Ik koop een mooie sportbh, Zoë heeft plezier in de diverse speelautomaten en we besluiten te lunchen bij de Mc Donalds. In de middag zie ik op instagram een recept voor pindarotjes bij happystekkie. Aangezien we hier geen pindarotsjes kunnen kopen en Richard er verslaafd aan is. Besluiten we het te maken. Zo simpel en zo lekker!!

Vrijdag 20 Januari

 

 

 

 

 

Het zonnetje schijnt hoog aan de hemel dus we gaan EINDELIJK weer eens naar het strand. Eenmaal op het strand aangekomen blijkt het toch frisser te zijn dan we dachten. Dus houden we onze vestjes maar aan. Het mag de pret niet drukken, we maken een enorm fort en Zoë vermaakt zich prima. Zoë blij = mama blij?.

Omdat het de laatste dagen zo slecht weer is geweest heb ik een artikel geschreven over 75 activiteiten wat je met je kindje kan doen op een regenachtige dag. 

Zaterdag 21 Januari

 

 

 

 

 

Richard is normaal vandaag vrij maar moet helaas in de ochtend nog wat werkzaamheden verrichten. Ik doe gezellig met Zoë het huis schoonmaken, twee wasjes in de wasmachine en bakken we lekker patatjes. In de middag doen we de gebruikelijke boodschappen, speelt Zoë in en stickerboek over het leven op de boerderij en ligt Muis lekker te slapen.

Zondag 22 januari

 

 

 

 

 

Als we in de ochtend klaar staan om een wandeling te maken zien we dit..! Hé gadver, we blijven dus lekker binnen. We lopen even naar de supermarkt en daar zien we hele kleine ijsjes liggen. Prima formaat voor Zoë. Verder ben ik bezig geweest met artikelen schrijven voor de blog en eten we nog lekker een schaaltje fruit.

Hebben jullie ook een lekker rustige week gehad? Ik lees het graag bij de comments. Mocht je geen tijd hebben om een reactie achter te laten, vink dan de lovebutton aan.

Fijne week gewenst!

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 9 reacties | 23 januari 2017 |

Comments
CommentLuv badge