De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #02

 

He hoi! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen. Afgelopen week begon niet zo goed Zoë was ziek, Richard moest veel overwerken en ik begon weer met de trainingen van Kayla Itsines (BBG). Ook bleek er zonder mijn medeweten een nieuwe gebruiker toegevoegd te zijn op mijn blog. Het weer zat ook niet echt mee er stond een hele koude wind, waardoor we helaas veel binnen waren.

Maandag 09 Januari

kayla itsines

 

 

 

 

 

De week begint helaas niet zo goed. Zoë word s’ochtends heel vroeg wakker en voelt ontzettend warm aan. Jahoor 39 graden koorts. Vandaag bestaat dus vooral uit veel knuffelen, binnen spelen, jengelen en niet willen/kunnen slapen van vermoeidheid. Waarschijnlijk zijn het nog een paar kiezen die doorkomen. Vandaag begin ik ook met de trainingen van Kayla Itsines (BBG) en jongens wat viel me dit zwaar. Ik was blij dat het half uur voorbij was.. die burpees zijn echt killing gewoon.

Vandaag komt ook de allereerste About last week.. online.

Dinsdag 10 Januari

 

 

 

 

 

Vandaag beginnen we met een wandeling. We lopen naar een hotel (Fariones) waarbij ze ook een grote kiosk hebben. Daar zie ik twee leuke boekjes voor Zoë. Een doe-boekje over vakantie (luchthaven, strand, hotel etc.) en een kleurboek van Dora Exploradora. Ik besluit ze mee te nemen. Alvast cadeautjes voor de volgende vliegreis.

Als ik in de middag aan mijn blog wil werken krijg ik opeens een melding dat er zich een nieuwe gebruiker heeft aangemeld zonder mijn medeweten. Ik schiet in de stress en denk gelijk dat mijn site gehackt is. Ik zoek naar een oplossing op internet en kom uit bij misshack. Petra een erg vriendelijke vrouw geeft aan wat ik moet doen en uiteindelijk is het met een sisser afgelopen.

Aan het einde van de dag ben ik gesloopt. De training van gisteren hakt er behoorlijk in. Ik heb echt waar overal spierpijn.

Woensdag 11 Januari

 

 

 

 

 

Helaas heb ik nog steeds overal spierpijn. Ik rol uit mijn bed en heb moeite om van de toilet op te staan. Wie zei ook alweer dat fitness goed voor je was?? De oefeningen voor vandaag zijn de buik en armen. Schouderklopje voor mezelf want ondanks dat ik het ontzettend zwaar had, heb ik de oefeningen wel afgemaakt. Zoë eet s’ochtends de laatste rijstwafel met pindakaas en hagelslag op. Nu moet ze weer een tijdje wachten voordat ze dit kan eten. Hier op Lanzarote kan je namelijk geen hagelslag kopen. De rest van de dag zijn we alleen een beetje aan het puzzelen en spelen we binnen. Ik maak verder geen foto’s vandaag.

Vandaag verscheen er een stukje over De laatste keer.. online.

Donderdag 12 Januari

 

 

 

 

 

We beginnen de dag weer met een fijne wandeling. Omdat het weer nog steeds niet echt geweldig is (er staat nog steeds een koude wind) blijven we voor de rest van de dag lekker binnen. In de middag gaat de wind liggen en kunnen we alsnog lekker naar buiten. We gaan even naar het speeltuintje in de buurt. Zo kan Zoë even lekker haar energie kwijt.

Vrijdag 13 Januari

 

 

 

 

 

Vrijdag de 13e schijnt voor veel mensen een ongeluks/pechdag te zijn. Wij trekken ons hier niet zoveel van aan en besluiten lekker naar het strand te gaan. Het zonnetje schijnt namelijk weer, dus daar maken we gretig gebruik van. Emmertje en schepje mee en we zijn lekker twee uurtjes aan het spelen. Verder vergeet ik om foto’s te maken (dom, dom)

Vandaag staat ook de tag Furry Friends online.

Zaterdag 14 Januari

 

 

 

 

 

Richard is vandaag vrij dus we gaan lekker naar een speeltuintje. Als we eenmaal lekker aan het spelen zijn komen er hele donkere wolken binnendrijven en begint het keihard te regenen. We rennen naar de auto en besluiten dan maar boodschappen te gaan halen. Ook gaan we nog even naar het grote overdekte winkelcentrum “Deiland” hier hebben ze elektrische speelgoed auto’s. Je kan zo’n autootje huren (kosten 3 euro voor 7 minuten). Zoë geniet hier enorm van, lekker cruisen door het winkelcentrum. Als we terug rijden naar huis valt Zoë als een blok in slaap.

Zondag 15 Januari

 

 

 

 

 

Ondanks dat het weer er dreigend uit ziet besluiten Zoë en ik toch naar het strand te gaan. We gaan lekker wandelen en klimmen over de rotsen om schelpjes te zoeken. Als we thuiskomen gaan we lekker een cake bakken. We lopen nog even naar de supermarkt om wat kleine boodschapjes te halen en zien dat daar aardbeien te koop zijn. Die nemen we dus lekker mee.

Dit was alweer de 2e About last week.. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Aankomende week staat er nog niks op de planning dus we laten ons lekker verrassen. 

Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomende week?

Alvast een hele fijne maandag gewenst!

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 2 reacties | 16 januari 2017 | 0 loves

Comments
CommentLuv badge