De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. #01

todo blokje pen about last week

 

Vandaag deel ik met jullie mijn allereerste fotodagboekje met de naam About last week..

Via de nu wekelijkse fotodagboekjes met de naam About last week.. geef ik jullie een kijkje in mijn leven en deel ik vele kleine momenten. Eerlijk gezegd vind ik het zelf ook altijd enorm leuk om de persoon achter de blog te leren kennen.

Zo maakte ik afgelopen week veel wandelingen met Zoë, waren we veel in de speeltuin te vinden en tussendoor werkte ik nog aan m’n blog.

Maandag 02 Januari

speeltuin

 

 

 

 

 

Gister en vandaag staan natuurlijk in het teken van het “nieuwe jaar”. We wensen al onze buren en medewerkers van de supermarkt waar we dagelijks komen een Feliz Año 2017! Omdat we nog erg moe zijn en het heel hard waait besluiten we vandaag niet veel te doen. We maken een mooie wandeling langs de boulevard en sluiten deze af in een speeltuintje waar Zoë heerlijk een uur aan het spelen is. Smiddags wil Zoë graag haar nagels lakken, dus dat doen we. Natuurlijk wel met veilige kinder nagellak van Snails. Dit was je er gewoon met warm water af.

Ook komt vandaag de blog over mijn Persoonlijke en blogdoelen van 2017. online.

Dinsdag 03 Januari

muis zon slapen

knuffelen met kat

 

 

 

 

 

Ook vandaag hebben we weer een heerlijk wandeling gemaakt. Vandaag gaat ook Muis onze kat weer lekker aan de riem naar buiten. Helaas kan dit niet meer zoveel aangezien verschillende buren een hond hebben aangeschaft en deze los laten lopen. Smiddags borstelen we Muis ook nog even dit doen we elke week. Elke keer als we klaar zijn lijkt het net of dat we er een kat bij hebben?. Zoë en Muis zijn de allerbeste vriendjes en knuffelen de hele dag. Echte liefde?

Woensdag 04 Januari

kat gras

 

 

 

 

 

Omdat er nog hele harde storm staat aan de kust besluiten we vandaag een beetje bij huis te blijven. We spelen op het terras, kleuren wat en geven de graskat een beetje water en de haartjes (grassprietjes) beginnen al heel mooi te groeien. Helaas is Muis er ook achter gekomen dat we een grasplantje in huis hebben en hij begint er gelijk aan de knabbelen. Vandaag zet ik ook de Get to know me tag online.

Donderdag 05 Januari

speeltuin

afwas zoe

 

 

 

 

 

Ook vandaag beginnen we weer met een heerlijk wandeling. Omdat we vandaag ver lopen besluit ik om tussendoor een speeltuin te bezoeken zodat Zoë niet gaat protesteren en haar energie een beetje kwijt kan. Smiddags als ik de bordjes aan het afwassen ben wil Zoë graag helpen. Nou dat mag natuurlijk. Geeft helemaal niks als de keuken helemaal kleddernat is. Als je kind maar gelukkig is.

Vrijdag 06 Januari

 

 

 

 

 

Één van mijn goede voornemens was om te beginnen met Yoga. Ik had gelezen dat je hier heel goed je houding mee kan verbeteren. Aangezien ik er soms bijsta als een zak aardappelen leek dit mij een goede oplossing. Nu heb ik via Youtube Yoga with Adriene gevonden en doe ik de basis van 30 minuten. En Pff het is best moeilijk haha.. Met Zoë maak ik een strandwandeling maar de storm van de afgelopen week heeft best een hoop schade aangericht. Er zijn veel rotsen naar beneden gekomen waardoor het erg moeilijk is om op het strand te komen. Vandaag komt ook de blog Leven in het buitenland online.

Zaterdag 07 Januari

 

 

 

 

 

Jammer genoeg zit ik met Zoë al om half zes in de woonkamer. Henry knuffelmonster is op tv dus dat mag ze even kijken. Kan ik ook even rustig wakker worden. Het is vandaag Richard zijn enige vrije dag dus die laten we even een beetje uitslapen. In de middag na Zoë haar slaapje besluiten we naar een grotere speeltuin te gaan met zoals Zoë het zegt een gooooote gijbaan. Hier is ze bijna twee uur aan het spelen, daarna is het tijd om de wekelijkse boodschappen te halen bij de Lidl. Als we thuiskomen knutselen we en maken we een aantal puzzels van Bert en Ernie.

Als Zoë savonds lekker in dromenland ligt kijken Richard en ik een film (The Avengers – Age of Ultron) een lange maar best spannende film.

Zondag 08 Januari

 

 

 

 

 

Vandaag ben ik drie wassen aan het draaien met natuurlijk ook het opvouwen en strijken. Ook maken Zoë en ik weer een heerlijke strandwandeling. Ik werk een beetje aan mijn blog en maak natuurlijk deze About last week.. in orde.

Hopelijk vonden jullie het leuk om met me mee te kijken naar de allereerste About last week.. ! Ik moet ontzettend wennen om overal een foto van te maken.

Aankomende week hopen we natuurlijk op mooi weer zonder storm. Maandag begin ik opnieuw met de BBG (Bikini Body Guide) training van Kayla Itsines. Hopelijk kan ik het deze keer wel de gehele 3 maanden volhouden. Zoë en ik gaan weer lekker veel naar de speeltuin en hopelijk kan ik even naar de kapper toe!

Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomende week?

VOLG MIJ OOK VIA:

2017, Geen categorie | 9 reacties | 9 januari 2017 |

Comments
CommentLuv badge