De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

About last week.. week 1-2018

about last week 1 - 2018

De eerste week van Januari is alweer voorbij. We hebben afgelopen week voornamelijk heel veel boodschappen moeten doen omdat alles maar dan ook alles op was in verband met de verhuizing (die uiteindelijk dus niet doorging). We hebben heerlijk gewandeld, een rondrit over het eiland gemaakt en aan het einde van de week vooral veel regen gezien. Het is dit keer niet een heel erg uitgebreide About last week..  aangezien ik na mijn afwezigheid er echt weer even in moet komen. Kijk en lees je weer gezellig met mij mee?

About last week.. week 1 – 2018

Maandag

pizza

Het is de eerste dag van 2018. Zo bijzonder dat de eerste dag van het nieuwe jaar ook gelijk op een maandag begint. Ondanks dat we helemaal niks met oud & nieuw gedaan hebben besluiten we om er vandaag gewoon een pyjama dagje van te maken. We kijken diverse Disney films waaronder Coco en Hoe train je een draak. Bij de laatste film werd Zoë heel emotioneel toen het draakje Toothless zijn baasje Hiccup wilde redden. Zo bijzonder hoe een 3-jarige al zoveel emoties beleeft en voelt.  Coco is trouwens ook echt een aanrader om te kijken! We gooien lekker een pizza in de oven en eten lekker veel chipjes en snoepjes. We zijn gewoon gezellige eters! haha

Ik wens iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol 2018 en mogen al jullie dromen en wensen dit jaar uitkomen!

Dinsdag

chinees

We besluiten vandaag even op pad te gaan want we moeten weer van alles kopen aangezien we hier nog 3 maanden moeten wonen. Alle keukenspullen etc. hadden we verkocht op de rommelmarkt dus we besluiten echt alleen het hoognodige te kopen.

apotheek

Een stop aan de apotheek is ook noodzakelijk want tjonge wat kan je toch een hoofdpijn van al het gepieker krijgen?

nummers overtrekken

Bijna al het speelgoed van Zoë is ingepakt in dozen en die ga ik niet weer allemaal leegtrekken om ze over hopelijk 3 maanden weer in te pakken. Dus besluiten we een leuk spel voor haar te kopen. Het zijn een soort oefen schrijfkaarten. Je kan met een whiteboard marker op het papier leren schrijven en dus ook spelletjes doen. Het is echt een hit want we oefenen sinds we het spel hebben elke dag wel even.

chinees

Omdat we trek hebben en al heel veel van onze to do list hebben afgestreept trakteren we ons op Chinees. All you can eat voor 8,50 per persoon en Zoë is nog lekker gratis. Dat is nog een leuk uit eten gaan vind ik!

Woensdag

rommel maken

Zoë heeft een nieuwe hobby.. Ze vindt het leuk om net als Peppa Pig de eendjes eten te geven. Tja we hebben een fantasierijk kind?

decathlon

We gaan vandaag bij de Decathlon een kijkje nemen. Jaja, die hebben wij hier ook! Ik zag op internet dat ze hier redelijk goedkope driewielers verkochten. Sinds we Zoë haar fietsje hebben verkocht op de rommelmarkt is ze heel verdrietig. Ik moet zeggen dat de driewielers er best goed uitzagen, het waren alleen plastic wieltjes (wat dus geen grip geeft en ontzettend veel lawaai maakt) dus jammer de bammer.. We hebben de fiets niet gekocht.

playa blanca

We rijden daarna door richting Playa Blanca om daar heerlijk over de boulevard te wandelen.

playa blanca

Wandelen over de boulevard vind ik altijd zo rustgevend. Lekker je hoofd leegmaken met het geluid van de golven.

playa blanca

Af en toe maakten we even een stop om te genieten van het mooie uitzicht.

Donderdag

tanken

Aangezien het enorm bewolkt is besluiten we vandaag een eilandritje te maken. Maar eerst even tanken voordat we onderweg stil komen te staan.

vulkanen

Gaaf toch zulke kraters!

uitzichten

We rijden gewoon een rondje.. voordeel van op een eiland wonen. Je kan zo ver rijden als je wilt, je komt toch altijd weer op hetzelfde punt uit.

speeltuin

We stoppen onderweg ook nog even bij een speeltuintje, zo kan Zoë ook haar energie even kwijt.

burger king

Omdat we allemaal heel nodig naar de wc moeten besluiten om naar B-king te gaan. Zoë wil graag een kindermenu en ik sla over.. Het is geen succes want ze laat bijna alles staan. Nee, wij zijn echte grote gele M fans.

 

Vrijdag

Ik heb werkelijk waar geen enkel idee meer wat we vrijdag hebben gedaan. Ik heb ook geen foto’s op mijn telefoon staan. Dus het zal we een hele gare dag geweest zijn haha..

Zaterdag

kleien

Vandaag de dag begint met waanzinnig veel regen. We besluiten dan ook om maar lekker binnen te blijven. We kleien in ieder geval heel wat af.

regen

regen

In de middag moeten we er toch nog even uit, we wilden nog wat boodschapjes doen. Maar lekker dom als het driekoningen is en de winkels allemaal gesloten zijn.. Nouja zijn we er toch nog even uitgeweest.

Zondag

Ook vandaag heb ik geen foto’s. Richard moet vandaag weer voor het eerst werken (na twee maanden) Dus Zoë en ik doen het lekker rustig aan. We maken er echt een meidendagje van, lees maskertjes, nageltjes lakken en lekker Disney films kijken met chipjes en snoep?

Vanaf volgende week weer gewoon lekker mijn uitgebreide verslag van de week. Hopelijk vonden jullie het alsnog leuk om even een glimps van ons leven mee te krijgen.

Heerlijke halve week nog gewenst!?

VOLG MIJ OOK VIA:

2018, About last week | 3 reacties | 10 januari 2018 |

Comments

 • Heerlijk wandelen is het over de boulevard bij Playa Blanca, ik krijg alweer heimwee…
  Darina onlangs geplaatst…Persoonlijk | Een Nieuwe LevensstijlMy Profile

 • Ondanks de tegenslagen die jullie te verduren hebben gehad, kijkt dit ook wel weer vertrouwd ?! Ophelia wil Coco ook nog graag zien, maar hoor er wisselende verhalen over? We zullen zien! Hoop dat jullie de komende periode minder zorgen hebben. ?
  Essma onlangs geplaatst…Genomineerd voor de Liebster Award!My Profile

 • Lekker uitwaaien en naar de golven van de zee luisteren, dat vind ik ook de manier om je hoofd leeg te maken. Ik heb het geprobeerd met een koptelefoon en een YouTube filmpje waar die geluiden op staan, maar dat is toch anders. Misschien moet ik een flesje zeelucht spray erbij gebruiken (haha, als dat bestaat)
  Wat hebben jullie daar een vrolijke apotheek! Niet zo klinisch wit in ieder geval.
  Geen geld dat eten, dar hoef je zelf niet voor te koken!
  En heerlijk, Disney films kijken en lekker tuttelen. Ik heb een tweedehands videorecorder gekocht en ben al onze films aan het nalopen. Ook zit er veel Disney tussen, maar de kwaliteit is niet meer zo goed… De films waar Tom opstaat ga ik digitaliseren, zonde als die verloren gaan!
  Was weer leuk om te lezen!
CommentLuv badge