De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Samenwerkingen

Op verschillende manieren kun je samenwerken met alovelyadventure.nl:

Sponsored post * Advertorial * Gast blog

Een sponsored post of advertorial is een artikel, wat door mij is geschreven. Vaak gaat dit artikel over een website, product of webshop. Maar het kan ook een persoonlijk stuk zijn, met daarin 1 of 2 links verwerkt.

Je kunt er ook voor kiezen een kant en klaar artikel aan te leveren. Wanneer ik dit interessant genoeg vind voor mijn blog, zal ik deze plaatsen.

Review:

Je mag altijd een product naar mij opsturen. Mijn (postbus) adres kan je opvragen via de contactpagina o.v.v. product review. Het opsturen van een product geeft geen garantie dat er ook daadwerkelijk een review over geschreven zal worden. Wanneer ik het product interessant genoeg vind voor op mijn blog, zal ik er een eerlijke review over schrijven.

Deze website draait niet om (negatieve) kritiek te uiten. Mocht ik niet weg zijn van een product dan zal ik in een persoonlijke email feedback geven. Ik zal dan ook nooit een negatieve recensie online plaatsen over het product of de dienst. Producten worden niet teruggestuurd mits er duidelijk overleg is geweest.

Winactie:

Ook zijn win/give away acties mogelijk op alovelyadventure.nl. Niet alleen ben ik zelf dol op het weggeven van leuke producten, maar mijn bezoekers vinden het ook erg leuk om cadeautjes te ontvangen. De winacties worden vanzelfsprekend regelmatig gedeeld via Social Media. Wat natuurlijk weer zorgt voor veel verkeer en response.

Advertentie:

Nieuw bij alovelyadventure.nl is het plaatsen van advertenties.
Een advertentie zal alleen geplaatst worden als het bij alovelyadventure.nl past.

De advertentie kan in de sidebar geplaatst worden, zodat het naast alle artikelen tevoorschijn komt. Het kan ook op de speciale ‘Favoriete shops’ pagina komen te staan. Een advertentie kun je voor minimaal 3 maanden afnemen.

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en tarieven kan je contact met mij opnemen via de contactpagina.

Om een impressie te geven, heb ik onder andere met deze merken al samengewerkt:

Wereldkaarten.nl – De wereld leren kennen

Otto.nl – De leukste badkleding zomer 2018

Timtimtom.com – In de boekenhoek | Timtimtom