De avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland!

Guilty Pleasure Tag

guilty pleasures

Af en toe (zo eens per maand) vind ik het leuk om een tag in te vullen. Door het invullen kom je altijd heel wat weten over de persoon die de tag invult. Dit keer heb ik weer een hele leuke gevonden op de site van Roelina, Roelove.  (ook zeker een bezoek waardig, Roelina schrijft (h)eerlijke verhalen!) Oorspronkelijk komt deze tag van Olga van het onwijs gezellige Team Confetti blog. De tag van vandaag gaat over welke guilty pleasures ik heb of vroeger had.. Wil je meer weten? Lees dan maar snel verder!

Film(s)

Ik heb echt een zwak voor chickflicks, je weet wel van die romantische zwijmelfilms waar je een tissuesdoos naast je klaar moet hebben staan vanwege al het gesnotter😉, maar aan de andere kant kan ik ook wel genieten van een goede actie film. Sinds kort vind ik ook avonturen films enorm leuk, denk hierbij aan the lost medallion, narnia, etc.. Maar ook blijven de Disney/Pixar films hoog op mijn lijstje staan. Heerlijk om naar te kijken. Ik ben gewoon echt verslaafd aan televisie kijken #sorrynotsorry!

Serie(s)

Ik heb een hele tijd The bold and the beautiful en As the world turn gevolgd. Heerlijk wegkijken met altijd weer de problemen tussen Taylor, Ridge en Brooke of tussen Carly en Jack.. Ohja ik volgde ook altijd The Loveboat, Golden Girls en Fantasy Island met dat kleine mannetje wat altijd in de toren riep Tze plain, Tze plain!! Later volgde ik graag de series, 21jumpstreet, Married with children, The Cosby show, Family Matters (steve urkel😂), Fresh prince. Ach ik kan nog wel even doorgaan. Ik keek (en kijk nog steeds) echt onwijs veel televisie en schijnbaar ben ik toch nog goed terecht gekomen. Dus daarom vind ik het ook helemaal niet erg als Zoë lekker even naar de televisie kijkt😉

Muziek

Vroeger luisterde ik vooral naar de 90ties muziek, lekker de top40 aan met Fi5e, Backstreetboys, 3t, Britney, Christina, Spice girls, Lou Bega, 2unlimited, tlc, ch!pz, aqua, los del rio, scatman john, linda, roos en jessica.. en nog een heleboel meer. Nu luister ik vooral naar kinderliedjes haha.. Qua genre is er dus niet zo heel veel veranderd😉

mooie mannenCrush

Vroeger (21jumpstreet periode) was ik echt helemaal gek van Johny Depp, manOman wat een heerlijke vent! Nu kan ik ook wel genieten van de gebroeders Hemsworth en Ryan Reynolds. Die zien er namelijk ook helemaal niet verkeerd uit!

Snack(s)

Oh my hier heb ik er wel meerdere van hoor! Komt ie.. Ik kan enorm genieten van een suikerspin, mintchocolade, drop, salmiak, meerdere burgers van de FEBO, kipstukjes of een mckroket van de Mac, frikandel speciaal, patatje oorlog, nasi rames special, tortilla chipjes met guacamole, Euhm ik denk dat ik het hier maar bij ga laten want ik krijg hier echt enorme trek van.

Activiteit(en)

Pinterest is echt wel mijn guilty pleasure. Ik heb echt uren op dit medium doorgebracht en doe dit stiekem nog steeds. Heerlijk ideeën opdoen voor ons toekomstige huis, toen ik zwanger was vond ik daar een heleboel tips en nu kijk ik vooral naar knutsels/baksels en activiteiten om te doen met mijn dochtertje. Het is voor mij heel gevaarlijk om even de app van pinterest te openen.. Soms denk ik ach ik kijk even, als ik dan even later op de klok kijk, zijn er alweer een paar uur van mijn leven voorbij..

Absurde verzamelingen/ Belachelijke aankoop

Vroeger toen ik een jaar of 8/ 9 was verzamelde ik een heleboel poezen/kattenspulletjes. Mappen vol had ik met diverse plaatjes, een boekenkast vol met boeken en onwijs veel knuffels. Ik had zelfs naast mijn bed aan de muur een hele wandstellage die vol stond met poezenbeeldjes, mokken, theepotten, porseleine beeldjes en nog een heleboel meer.. Ja ik verzamelende ook de uitgevallen snorharen van mijn kat Oeps.. Toen ik wat ouder werd heb ik alles uitgezocht en de mooiste beeldjes en andere zaken heb ik apart in (dozen, ja je leest het goed meerdere😉) gestopt. De rest heb ik weer op de rommelmarkt verkocht, waar ik eigenlijk ook alles vandaan haalde. Later als Zoë wat ouder is wil ik haar graag mijn verzameling geven. Ik heb er in ieder geval heel veel plezier aan beleefd en hele mooie herinneringen aan. Het was een leuke hobby.

schoenen

Kleding/schoenen

Vroeger liep ik altijd op de Mags schoenen (ken je ze nog??) Heerlijke schoenen om mee te lopen maar eigenlijk onwijs lelijk haha. Ik had de beige lage instappers en hoge grijze met rits aan de zijkant en een klittenband dingetje bovenop. Stiekem zou ik ze nog wel een keer willen proberen, maar ja dat kan toch echt niet hé.. net zoals crocs waar ik sandaaltjes van heb, of die heerlijke (nep, geen geld voor echte😂) uggs laarzen voor in de winter.. Oeps!

Dat was hem alweer, ik vond het echt super leuk om deze tag in te vullen. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie guilty pleasures zijn of waren. Vertel je het mij in de comments of ga je zelf de tag invullen?

0 loves
VOLG MIJ OOK VIA:

Comments
CommentLuv badge